Askerlik Vakti Geldi.. Kendinize İyi Bakın
-
MaviEkran bunu yazdıimlegend bunu yazdı3gb internet 150 dk Türkiye dahil konuşma ve 1000 sms her yöne 9000 sms kıbrıs a aylık 49.5 tl. Turkcell inde var sms farklı 52 veya 53 tl felan. Sms hikaye zaten bir sürü whatapp benzeri var. Arkadaşım Lefkoşa mebs te olması lazım. Bende Girne deyim. Kıbrıs'ta Askerlik ile ilgili sorularını sorabilirsin.
Girne neredesin bro
Emn. ve muh. Sen de mi buradasın yoksa geçen gün murit mustafa58 ile görüştük. -
costantin bunu yazdı

Evet arkadaşlar vakit gelmişti zaten kısmetse 3-5 güne tesilm olacağım kendinize iyi bakın tanıdığım tanımadığım bütün kardeşlerim hakkını helal etsin.
Ankarada acemi birliği 21 gün sürecek aslında benim merak ettiğim bir konu var oda kıbrıstan tr ile en ucuz nasıl görüşürüm.
kadirli densın sanırım hemşeri gibi bişeyiz allah yardım etsin
-
asiminnesli bunu yazdı
hocam haftasonu falan çıkabilirsen görüşebiliriz
inş hocam 15 günde 1 çarşı izni varmış kıbrıslı müritleri görmeyi çok isterim
-
costantin bunu yazdıasiminnesli bunu yazdı
hocam haftasonu falan çıkabilirsen görüşebiliriz
inş hocam 15 günde 1 çarşı izni varmış kıbrıslı müritleri görmeyi çok isterim
Karakollarda 15 gunde bir o da cikamazsin ya neyse,adam sayisina bagli gittigin yerde ama alayda filan genelde haftada bir carsi
-
Kasımda askere gitmeyi planlıyordum, ortalık çok karışık olduğundan gitmekten vazgeçtim.
Durumum hakkında neler düşünüyorsunuz?
üniversiteden yeni mezun oldum
-
imlegend bunu yazdıMaviEkran bunu yazdıimlegend bunu yazdı3gb internet 150 dk Türkiye dahil konuşma ve 1000 sms her yöne 9000 sms kıbrıs a aylık 49.5 tl. Turkcell inde var sms farklı 52 veya 53 tl felan. Sms hikaye zaten bir sürü whatapp benzeri var. Arkadaşım Lefkoşa mebs te olması lazım. Bende Girne deyim. Kıbrıs'ta Askerlik ile ilgili sorularını sorabilirsin.
Girne neredesin bro
Emn. ve muh. Sen de mi buradasın yoksa geçen gün murit mustafa58 ile görüştük.Ben bakım taburundaydım da biteli oldu. Hayırı tezkereler
-
hayırlı tezkereler
-
hayırlı tezkereler
-
MaviEkran bunu yazdıimlegend bunu yazdıMaviEkran bunu yazdıimlegend bunu yazdı3gb internet 150 dk Türkiye dahil konuşma ve 1000 sms her yöne 9000 sms kıbrıs a aylık 49.5 tl. Turkcell inde var sms farklı 52 veya 53 tl felan. Sms hikaye zaten bir sürü whatapp benzeri var. Arkadaşım Lefkoşa mebs te olması lazım. Bende Girne deyim. Kıbrıs'ta Askerlik ile ilgili sorularını sorabilirsin.
Girne neredesin bro
Emn. ve muh. Sen de mi buradasın yoksa geçen gün murit mustafa58 ile görüştük.Ben bakım taburundaydım da biteli oldu. Hayırı tezkereler
Teşekkürler.
-
hayırlı teskereler...