Askerlik Vakti Geldi.. Kendinize İyi Bakın
-
helal olsun hocam hayırlı teskereler
-
joe_black bunu yazdı
gençler cuma teslim oluyorum.
acemi mebs mamak. usta : güzelyurt kıbrıs.
sınıf piyade diyor.
kıbrısta ve mamakta olacaklar bi pm sallasın. kaynaşalım :)
Hocam bende güzelyurtta yaptım tam olarak hangi alay hangi tabur ?
@TOMBLACK hocam 2 yıllık tecil hakkını kullanmadıysan neden belirtmene gerek yok
Son Ekleme: Kıbrısa agustos celbi ile giden arkadaşları 2 adet kol gibi intikal beklemektedir :D havan topcu atıslarını görmezsiniz torunlara bırakın :D
Cesnist tarafından 04/Ağu/15 13:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Hayırlı tezkereler...
-
Yolculuk kısmetse bu gece arkadaşlar. Herkeze teşekkür ediyorum kendinize iyi bakın.
-
Hayırlı teskereler hocam, sağsalim git gel
-
Tuzlu suyla duşlarrrr :D
-
Cesnist bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
sınıf piyade diyor.
@TOMBLACK hocam 2 yıllık tecil hakkını kullanmadıysan neden belirtmene gerek yok
Son Ekleme: Kıbrısa agustos celbi ile giden arkadaşları 2 adet kol gibi intikal beklemektedir :D havan topcu atıslarını görmezsiniz torunlara bırakın :D
çok sagol hocam bilgi için kullanmadım bakalım yarın gideyim şubeye
-
Cesnist bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
sınıf piyade diyor.
39 mekanize 49 alay 2 tabur
-
costantin bunu yazdı

Evet arkadaşlar vakit gelmişti zaten kısmetse 3-5 güne tesilm olacağım kendinize iyi bakın tanıdığım tanımadığım bütün kardeşlerim hakkını helal etsin.
Ankarada acemi birliği 21 gün sürecek aslında benim merak ettiğim bir konu var oda kıbrıstan tr ile en ucuz nasıl görüşürüm.
AGA SIÇTIN BENİM BÖLÜK :d 357KD OLARAK YAPTIM
dua et kısa dönem çok gelsin hatta siktiret kısa dönemi asker çok gelsin.. genelde en az asker verilen bölük hep tertip emriyle dışardan asker alan bi bölük. asker sayısı az olduğu için 3+2 veya 4,5+3 saat değişik değişik bölüğün durumuna göre nöbet tutarsın, kesinlikle ve kesinlikle çavuş olmaya bak. tugay komutanı 100m ilerde olduğu için genelde ot faaliyetinde olursun ama yazın ot olmaz sıcaktan yanar heralde belki ottan kurtulursun. çarşı iznin 2 haftada bir.. sadece bu ve birkaç bölük için öyle diğerleri her hafta, lefkoşa ve girneye kalkan otobüsler var çarşı için.telefon büyük ihtimal kullanamazsın bizde yoktu şahsen, emsallere göre koğuşlar kötü yemekhane idare eder, kantin idare eder.. tesliz başına geçemeye çalış mebsin tek işi santral ve telsiz.. bol ceza veren bi bölük, bol nobet, bol iş.. allah yardımcın olsun.. havalanı kavşağından 600m ilerde değirmenlik köyünde senin bölük.. lefkoşaya 15dk. girneye 45dk havaalanına 8-10dk uluslararası kıbrıs ünv yan yana
ByTechno tarafından 05/Ağu/15 14:36 tarihinde düzenlenmiştir -
lennnn acemiler neyabıyonuz. çarşamba gece kıbrıstayım :)