Askerlik Vakti Geldi.. Kendinize İyi Bakın
-
tosun bunu yazdı
Hocalar kasımda uzun dönem yedek subay olarak gitmeyi planlıyorm. Tabi uzun dönem çıkmama durumu da var. Öneriniz nedir?
üniversite mezunuyum
kısa mı uzun mu?
ben de kasım celbine uzun dönem istiyorum tecili bozdurdum. Senin bölüm neydi hocam?
-
bugün deniz yolu ile Girne ye geldiysen ktbk ya getirdiler sizi. Veya Lefkoşa dan Girne ye gelmişseniz de aynı durum geçerli. Nizamiye deki arama nasıldı bir yorum alayım? Telefon arşivi yaptık amk. Raflar doldu taştı. :-) Alüminyum folyo ya saranlar mı dersin botun içine koyan mı :-) :-) vallaha telefon yok diyor ulan xray de gözüküyor ne gizliyorsun.
Bir tanesini takdir ettim pantolonlardaki o kuşak benzeri geniş yere yaprak jilet koymuş. Xray de gözüküyor çıkart diyorum yok diyor.
Neyse alt devreler geldiniz bizim işler biraz azalacak :-(
Neyse Girne ktbk sorusu olan beri gelsin?
-
DJ_Alper bunu yazdı
hayırlı teskereler
-
EMRE955 bunu yazdıtosun bunu yazdı
Hocalar kasımda uzun dönem yedek subay olarak gitmeyi planlıyorm. Tabi uzun dönem çıkmama durumu da var. Öneriniz nedir?
üniversite mezunuyum
kısa mı uzun mu?
ben de kasım celbine uzun dönem istiyorum tecili bozdurdum. Senin bölüm neydi hocam?
Maden mühendisliği. Ekimin sonunda belli olacak . İkimiz, varsa başkaları hepimiz için hayırlısı olsun
-
whoobay bunu yazdı
Bol sabırlar.
adam kısa dönem la sabra bile ihtiyacı yok :D
Hocam tatil gibi gelcek emin ol kısa dönemler çok rahat
-
hayirli teskereler hocam allah sabir versin
-
Hayirli teskereler hocam. hayirlisi ile gidip gelirsin tez zamanda insallah.
-
@bandito ; Öhöhö. Sizin orası farklı olabilir ama burası hiç farketmiyor. Uzun Dönemlere ya biz sonra geldik önce gideceğiz diye ses çıkarmıyorduk bugün dananin kuyruğu koptu. Her yerde görevli biziz amm devriye, Nizamiye, iç nizamiye, nöbet yazıcısı araç kayıt vs vs. Şimdi uzun dönemler düşünsün.... En sıcak saate gölgesiz yere nöbet kitle. Pesine Gelsin gece 2-4 nöbeti. Yürüyen hayalet yaparız valla. Başlık çıkardı yaz tutanak. Oturdu yaz. İtiraz ediyor yaz. Üstelik Çavuşların hepsi uzun dönem.
-
imlegend bunu yazdı
@bandito ; Öhöhö. Sizin orası farklı olabilir ama burası hiç farketmiyor. Uzun Dönemlere ya biz sonra geldik önce gideceğiz diye ses çıkarmıyorduk bugün dananin kuyruğu koptu. Her yerde görevli biziz amm devriye, Nizamiye, iç nizamiye, nöbet yazıcısı araç kayıt vs vs. Şimdi uzun dönemler düşünsün.... En sıcak saate gölgesiz yere nöbet kitle. Pesine Gelsin gece 2-4 nöbeti. Yürüyen hayalet yaparız valla. Başlık çıkardı yaz tutanak. Oturdu yaz. İtiraz ediyor yaz. Üstelik Çavuşların hepsi uzun dönem.
Bu kıbrısın yarısı benim havalarının sebebi ney? Attigin her mesajda aynısın da. General filan mısın oralarda ?
-
Benim de acemilik ankara mamak mebs okulu idi iki yüz kişilik bölükte tek istihkam ben dim aq muhabere olarak gitmiştim ikiyüz kişilik bölükte en az onarlı kişiler aynı yere düştü ben sap gibi tek gittim neyse hocam genelde doğu yada kıbrıs çıkarıyor orası zaten :D
su içmek istediğin zaman çeşmeden su için derler ise sakın hocam ver paranı kantinden al suyu ben halen o pis suların pisliğini çekiyorum
sabahları çok soguk ben boyle soğuğu doğuda bile görmedim o derece
arazi olmak istersen nizamiyenin yukarısında kantin var tam arazilik yer
keçi kırana ot yoldurmaya çıkartırlar kesin orası senin kaçış uzmanlığına kalmış
bol bol kozalak toplarsın artık orası amenna
yemekhane de cuma günleri eti çikolata dağıtıyorlardı ve yemekleri güzeldi halen öylemi bilmiyorum
bensiz_aglama tarafından 01/Eyl/15 00:48 tarihinde düzenlenmiştir