folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlik Vakti Geldi.. Kendinize İyi Bakın

Askerlik Vakti Geldi.. Kendinize İyi Bakın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı

Hocalar kasımda uzun dönem yedek subay olarak gitmeyi planlıyorm. Tabi uzun dönem çıkmama durumu da var. Öneriniz nedir?

üniversite mezunuyum

kısa mı uzun mu?

ben de kasım celbine uzun dönem istiyorum tecili bozdurdum. Senin bölüm neydi hocam?

xxx
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bugün deniz yolu ile Girne ye geldiysen ktbk ya getirdiler sizi. Veya Lefkoşa dan Girne ye gelmişseniz de aynı durum geçerli. Nizamiye deki arama nasıldı bir yorum alayım? Telefon arşivi yaptık amk. Raflar doldu taştı. :-) Alüminyum folyo ya saranlar mı dersin botun içine koyan mı :-) :-) vallaha telefon yok diyor ulan xray de gözüküyor ne gizliyorsun. 

Bir tanesini takdir ettim pantolonlardaki o kuşak benzeri geniş yere yaprak jilet koymuş. Xray de gözüküyor çıkart diyorum yok diyor.

Neyse alt devreler geldiniz bizim işler biraz azalacak :-(

Neyse Girne ktbk sorusu olan beri gelsin?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MorganBlacK
    MorganBlacK's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

hayırlı teskereler

Osuranın karşısında sıçmazsan götü yok derler.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    EMRE955 bunu yazdı
    tosun bunu yazdı

Hocalar kasımda uzun dönem yedek subay olarak gitmeyi planlıyorm. Tabi uzun dönem çıkmama durumu da var. Öneriniz nedir?

üniversite mezunuyum

kısa mı uzun mu?

ben de kasım celbine uzun dönem istiyorum tecili bozdurdum. Senin bölüm neydi hocam?

Maden mühendisliği. Ekimin sonunda belli olacak . İkimiz, varsa başkaları hepimiz için hayırlısı olsun

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    whoobay bunu yazdı

Bol sabırlar.

adam kısa dönem la sabra bile ihtiyacı yok :D 

Hocam tatil gibi gelcek emin ol kısa dönemler çok rahat

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdibaba06
    erdibaba06's avatar
    Erkek

hayirli teskereler hocam allah sabir versin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

Hayirli teskereler hocam. hayirlisi ile gidip gelirsin tez zamanda insallah.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@bandito ; Öhöhö. Sizin orası farklı olabilir ama burası hiç farketmiyor. Uzun Dönemlere ya biz sonra geldik önce  gideceğiz diye ses çıkarmıyorduk bugün dananin kuyruğu koptu. Her yerde görevli biziz amm devriye, Nizamiye, iç nizamiye, nöbet yazıcısı araç kayıt vs vs. Şimdi uzun dönemler düşünsün.... En sıcak saate gölgesiz yere nöbet kitle. Pesine Gelsin gece 2-4 nöbeti. Yürüyen hayalet yaparız valla. Başlık çıkardı yaz tutanak. Oturdu yaz. İtiraz ediyor yaz. Üstelik Çavuşların hepsi uzun dönem.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    imlegend bunu yazdı

@bandito ; Öhöhö. Sizin orası farklı olabilir ama burası hiç farketmiyor. Uzun Dönemlere ya biz sonra geldik önce  gideceğiz diye ses çıkarmıyorduk bugün dananin kuyruğu koptu. Her yerde görevli biziz amm devriye, Nizamiye, iç nizamiye, nöbet yazıcısı araç kayıt vs vs. Şimdi uzun dönemler düşünsün.... En sıcak saate gölgesiz yere nöbet kitle. Pesine Gelsin gece 2-4 nöbeti. Yürüyen hayalet yaparız valla. Başlık çıkardı yaz tutanak. Oturdu yaz. İtiraz ediyor yaz. Üstelik Çavuşların hepsi uzun dönem.

Bu kıbrısın yarısı benim havalarının sebebi ney? Attigin her mesajda aynısın da. General filan mısın oralarda ? 

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

Benim de acemilik ankara mamak mebs okulu idi iki yüz kişilik  bölükte tek istihkam ben dim aq  muhabere olarak gitmiştim ikiyüz kişilik bölükte en az onarlı kişiler aynı yere düştü ben sap gibi tek gittim neyse  hocam genelde doğu yada kıbrıs çıkarıyor orası zaten :D

su içmek istediğin zaman çeşmeden su için derler ise sakın hocam ver paranı kantinden al suyu ben halen o pis suların pisliğini çekiyorum 

sabahları çok soguk ben boyle soğuğu doğuda bile görmedim o derece

arazi olmak istersen nizamiyenin yukarısında kantin var tam arazilik yer

keçi kırana ot  yoldurmaya çıkartırlar kesin orası senin kaçış uzmanlığına kalmış 

bol bol kozalak toplarsın artık orası amenna 

yemekhane de cuma günleri eti çikolata dağıtıyorlardı ve yemekleri güzeldi halen öylemi bilmiyorum 

bensiz_aglama tarafından 01/Eyl/15 00:48 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 9303 Toplam Mesaj: 81
askerlik