Askerlik Yapmak İstemediğim İçin Dilekçe Yazmak...
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------Eninde sonunda gidip yapacaksın.
Sen askerliği önce vatanın sonra kendin için yapıyorsun. Gidersende bu bilinçle gideceksin.
Kürt açılımıymış Ab siymiş gittiğin yerde bu vatan için gidip askerlik yapan kürtler de var.
Ölen kürtler de var.
Gerekirse sende öleceksin.
Bende ölürüm.
Saçma sapan kaçış yöntemleri üretmekten vazgeçin.
Oynayamayan gelin yerim dar dermiş.
-----------------------------
Arkadaş çok güzel bir yorum yazmış ....
-
admin banlasada bu orospu cocuklarına inat üniversiteden sonra 1.90 boyumu dağda vurmak için komando olarak qönüllü qideceğim..
-
aLman bunu yazdı:
-----------------------------
admin banlasada bu orospu cocuklarına inat üniversiteden sonra 1.90 boyumu dağda vurmak için komando olarak qönüllü qideceğim..
-----------------------------dağdaki orospu çocuklarına orospu çocukları demek ban sebebiyse sanırım yakında bende ban yerim
-
Aybey bunu yazdı:
-----------------------------Bir Türk vatandaşı olarak , bugünlerde yaşadığımız siyasi olarak Kürt açılımı ve MGK toplantısı sonrasında Ordunun almış olduğu tavır sonrasındaki gelişmeleri göz önüne alarak,bu şartlarda askerlik görevimi yapmak istemediğimi ,son gelişmelerin vicdanımı rahatsız ettiği ve büyük bir saygınlıkla izlediğim TSK'nin MGK sonrasında ki tavrıda vicdanımı rahatlatmamıştır.Siyasi olarak boyun bükülen teröre karşı askeri olarak silah altına girmek istemiyorum. Bu son gelişmelerden Türk ulusu rahatsız olurken birilerinin ağzına bal çalınırken ben "Vatan,millet..." demeçleriyle askere koşmak istemiyorum.
Bununla ilgili dilekçe yazabilme hakkım varmı ? Veya bununla ilgili hukuki bir durum sözkonusumudur.
-----------------------------Dilekçelerin pek te işlevli olmadıgı bir ulkedesın.
Ek yerlerştirmeler baslayacak onlarda açık öğretım işletme yaz öss girmemıssındır ama.Öss e gir açıktan oku.
Başka bir tavsiyem olmaz
-
vicdani ret dilekçesi yazabilirsin http://sozluk.sourtimes.org/?t=vicdani+ret+dilekcesi burada bir örneği var ..
-
Askerlik kavramı ...
artık eskisi gibi vatan müdafası değil ellerinden glse paralıya çevirecekler.Hala dağdakiler diyorsunuz oraya onları cıkartan kım?
Devlet tabıkıde imkan olsa fırsat devlet tarafından verılse o adamlar dağa cıkmayacak.Türküm diyecek.E dağdakı gıdıyor yardım ediyor.DEvlet müsade ediyor neden ?
İçeride askeriye var .Silah almak lazım.Milli gelirin dağılımına bakın.
Eğer aktif düşman olmazsa yani techizat alınmaz bütçe çıkmaz.
Pkk da ölenlerin üstünde tsk envanterine kayıtlı silahların çıkması ne kadar enterasan değilmi.
Karakollara saldırı yapılırken neden karakolda olması gereken komutanların karakolda olmadıklarını, ve bu olayın tekkur etmesini.
Bu gün pkk yüzünden şehit düşen kardeşlerimiz aslında kim tarafından şehit düşürülmüştür muamma.
BOşa atıp tutmaktansa askerden yeni gelenleri dinleyin özellikjle sınır bölgesindekileri.Tankçıları.
Sizlere önlerınden 50 tane 60 10 tane kandırılmış insanın önlerinden yürüdüklerini,silahsız olduklarını.Kendilerinde otomaık tufekler olduklarını anlatıcaklardır.Fakat bazıları komutanını vurmak ıcın emır almak nedenıyle aradıklarında ya ulaşamadıklarını söyleyecektir.Yada bekleyın talımatından sonra teroristlerin gittiklerini.
bu düzen değişmeli
-
Kardeşlerin sınırda can verirken gitmeyen varsa kendi bilir....selametle
-
bu şarkıyı dinle arkadaşım
http://www.izlesene.com/video/muzik-mt-ana-ana/303127
-
aLman bunu yazdı:
-----------------------------bu şarkıyı dinle arkadaşım
http://www.izlesene.com/video/muzik-mt-ana-ana/303127
-----------------------------Bi ara hack ettiğim sitelere onu koyuyodum.
-
Çürük RAporu Almadığın Sürece ASKERLİk Hizmetini Yapmaya Mecbursun..
86/4 gittim 3 sene Geç olarak Eyvay Yaşımdan Çok geç gittim dedim ama gel görki..
32 - 38 - 40 ve Tezkere almama sayılı günler kala Jandarma Bize Asker kaçağı getirdi en az 45 Yasında..
Yani TEZKERE almadığın Sürece AskerLik Yapacaksın..