Aspx"E Başlamadan Önce Asp Çalışmalı Mıyım?
-
ben asp çalışmaya başladım.ilerde aspx'e geçmeyi düşünüyorum ama bi arkadaşım aspx'e direk geç.asp bilmen bunu engeler dedi.böyle bişey var mı?
asp yavaş olabilir ama kodu kendim yazdığım için .net kullanmk istemiyorumm.
siz ne düşünüyorsunuz.
tavsiyelerinizi bekliyorumm..
-
Neden engellesin? Asp den aspx e geçilmez diye bir kural mı var?
Çanakkalemi bu
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------Neden engellesin? Asp den aspx e geçilmez diye bir kural mı var?
Çanakkalemi bu
-----------------------------ehahuahuaha :D
guzel espriydi :)
aspden apsx'a gecen milyonlarca insan vardir, engellemez
-
Asp.nette ileride geçmek istiyorsan bence asp ile ugrasmayı bırak.Eger Herhangi bir prgramlama dili biliyorsan veya programlama mantıgını biliyorsan Direk asp.net ile başlangıç yap web dünyasına Asp ile asp.net arasında hiçbir benzerlik yoktur.Sadece aspde vb kullanılır..net iste vb.net Asp ile ugrasman zaman kaybıdır.Eger güvenilir Kaliteli siteler yapmak istiyorsan.Bende Asp biliyorum ama Asp.net gibi esnek degil.
-
engelleme die bişi yoktur,
ama asp ile aspxin arasındaki tek benzerlik ikisininde ilk 3 harfinin asp olmasıdır...
yani bi artı yada eksi kazandırmaz sana...
-
bende bi asp.net kitabı var..Bu asp.net=aspx mi ?
kitapta jim keogh die bi yavşak visual web developer kullanmış onu buldum ama craksizdi kota götüme girdi boku bokuna kitapta girdi :D -
Hoca aspx ayri bir dunya...asp ile ugrasma derim ,direk aspx e baslayabilirsin ,aspx bir programlama dilinin cogu gucune sahiptir,zaten asp 2-3 yila kadar unutulma noktasina gelir...
exploit , evet asp.NET aspx oluyor
-
peki o visual web developeri nerden bulcam herif tüm kitapta onla annlatmış..
-
Compu'cuğum asp gibi bir dil hiçbir zaman unutulmaz:)
Php mi? Onun zaten bir dil olarak kabul etmiyorum. Bak o unutulur.
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------Compu'cuğum asp gibi bir dil hiçbirzaman unutulmaz:)
Php mi? Onun zaten bir dil olarak kabul etmiyorum. Bak o unutulur.
-----------------------------
ben unuttum asp :D -