Aspx"E Başlamadan Önce Asp Çalışmalı Mıyım?
-
-
Fuzz,
Bu konuda konuşturma hoca beni. En iyi web programlama dili php'dir dedin zaten hiçbirşey anlamadığını kısaca öğrendim.
Demişsinki;
bu arada büyük şirketler site yaptırırken "sitemiz muhakkak şu dille yazılsın" demez. ilgilenmez bile...
bi yazılım firmasıyla anlaşır, o firma siteyi hangi dille kodlarsa site o dilde yayınlanır.Ben mahalle arasındaki emlakçılardan bahsetmiyorum hocam. Global,Universal şirketlerden bahsediyorum. Global bir şirket web tasarımcısı kullanmaz. Bunun için ar-ge departmanı vardır,sistemi, altyapısı vardır. Aylığı 10 dolardan linux hosting cpanel kullanmaz :)
Anladın?
-
Biz windows ,aspx yan microsoft ailesiyle ugrasiyoruz ozgur degilmiyiz :) millet takmis linux=ozgurluk...bizim turklerden baska bu noktaya takilan yok :) onun icin bilisimdeki yerimiz malum :D ...iki sistemide yapacagimiz ise gore kullaniriz ,hangisi daha kolay isimizi goruyorsa onu tercih ederiz ;) birileri gibi illede linux deyip dunyadan bir haber olmayiz :)
-
cahillerle, iki terim öğrenip gelmiş bebelerle tartışmanın bi anlamı yok.
"hee hee siz haklısınız, süpersiniz, en doğruyu siz bilirsiniz :D"
-
Linux özgürlük falan değildir. Bu saçma bir propagandadan başka birşey de değildir. Herkes linux free linux freedoom der ama kimse kullanmaz,kullanamaz, heves eder-vazgeçer. Bu böyle.
Linux buglarla dolu. Her yeri bug. Open source takılan özgür yazılımcı abilerimiz olayı götürüyor. Mu acaba? Hayır.
Haa diyebilirsiniz iyi güzel söylüyorsunda windows ta bug yok mu? Var! Hemde Xp'nin 30 milyon satır kodunun 26 milyon satırı yeniden düzeltilene kadar bug tı. Ama ne oldu? Bak xp kullanıyorsun.
Bunlar doğru şeyler değil. Hiçbir şirket,hiçbir geleceğini ve hedeflerini belirlemiş firma bu şekilde linux ile yola devam etmez. Edenlerin çoğuda destek alamadığı,alamayacağı için o sevdadan vazgeçmek zorunda kalır.
Php konusuna artık hiç girmeyeceğim. Bazı şeyler konusunda bilgin yeterli değil.
Bu arada,
Fuzz, demişsinki;
cahillerle, iki terim öğrenip gelmiş bebelerle tartışmanın bi anlamı yok.
"hee hee siz haklısınız, süpersiniz, en doğruyu siz bilirsiniz :D"
----
Hoca bilginin olmadığı konuşmalarından belli oluyor. Daha fazla konuşma istersen rezil ederim. :)
Haa birde:
Hadee lenn :))
-
-
-
Fuzz php diye milletle tartisiyorsun kendi siten asp :) http://foofuzz.brinkster.net/kirintilar.asp
bu noktada inandiriciliktan uzaksin... -
Ben gidip süt içeyim, bebeyim ya o bakımdan.
Görüşürüz. :)
-
ben aspx kasayım bari :D