folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Assassins Creed 3 | 2012 | SKIDROW | PC Game

Assassins Creed 3 | 2012 | SKIDROW | PC Game

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Oyunun grafikleri şahane gözüküyor.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    EMRE955 bunu yazdı
    tosun bunu yazdı

APPaLLoSa'ya destek olmak isteyen generator kullanmadan çeker oyunu.Generator kullanmak isteyen kullansın bence hiçbir mahsuru yok.Ama tartışma ortamı oluşması da pek hoş olmamış,karşılıklı duyarlılık ile sorun halledilebilirdi.

Sonuna kadar katılıyorum. Adam en kral paylaşımları daha kimsenin eline geçmeden paylaşıyor..

aynen bende arkadaşa katılıyorum skidrow bile yayınlamadan tahribatta bulabiliyorsunuz !

ayrıca kimsenin eline geçmeden değil. Bi zamunda hesabı bul kendine çıktığı an çek..

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

bnde steam yüklü, bunu indirip oynayamaz mıyım?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Bende bu işlerin içinden geçmiş biri olarak, konu içinde pm ve torrent linki verenlere karşıyım.

Madem amacımız amme ve iyilik, neden kendiniz açmıyorsunuz bu tür konuları?

Geçen günlerde batmanin kaliteli versiyonu çıkmış apolloda konuyu siteye açmıştı, akabinde konu içinde anında torrentler uçuşmaya başladı.

Örnek link; http://www.tahribat.com/Forum-Kara-Sovalye-Yukseliyor-The-Dark-Knight-Rises-2012-480p-1080p-Brrip-168312/1/#2004898

Yaw diyordum bu adam niye bunlara çıkışmıyor? Bugün o düşüncemi yerine getirdiğini gördüm, keşke görmeseymişim... Anında hepiniz yüklenmişsiniz adama.

Eğer amme hizmetini yerine getirme düşüncesine sahipseniz, buyrun siz açın bu tür konuları, apollonun konusunumu bekliyorsunuz benzer linkler vermek için?

Apolloyu tanımam etmem, sadece bu işlerin içinden gelmiş biri olarak yapılan bu haksızlığa göm yummak istemedim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Carlsaganandcat
    Carlsaganandcat's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bende bir şey sorsam hazır konu açılmışken ps3 için olanını buldum torrentten usb ile kurmaya çalışıyorum nette yönergelerde buldum uyguladım bir türlü olmadı nedir bunu yapmanın yolu bilen varmıdır 

9200 feetde alınan ilk nefes...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı

Bende bu işlerin içinden geçmiş biri olarak, konu içinde pm ve torrent linki verenlere karşıyım.

Geçen günlerde batmanin kaliteli versiyonu çıkmış apolloda konuyu siteye açmıştı, akabinde konu içinde anında torrentler uçuşmaya başladı.

Örnek link; http://www.tahribat.com/Forum-Kara-Sovalye-Yukseliyor-The-Dark-Knight-Rises-2012-480p-1080p-Brrip-168312/1/#2004898

Yaw diyordum bu adam niye bunlara çıkışmıyor? Bugün o düşüncemi yerine getirdiğini gördüm, keşke görmeseymişim... Anında hepiniz yüklenmişsiniz adama.

Eğer amme hizmetini yerine getirme düşüncesine sahipseniz, buyrun siz açın bu tür konuları, apollonun konusunumu bekliyorsunuz benzer linkler vermek için?

Apolloyu tanımam etmem, sadece bu işlerin içinden gelmiş biri olarak yapılan bu haksızlığa göm yummak istemedim.

ee hocam hoş güzel öyle diyorsunda girdim ben konuya indiricem filmi bakıyorum link uçmuş çoktan alttaki torrentlerin hepsi çalışıyor üstüne adamlar zamunda dan kat.ph den vermişler. torrent ile dosya paylaşım sitelerinden indirmek aynı şeymi ?

belki ben o filmi 3 günde indirmek istiyorum 1er saat. torrente bunu yaparken onda yapamıycam başladın mı bir kere biticek.. ne durdur ne yavaşlat.

adamlar kendi upload edip alın ulan benimki daha kalitesi dese orası ayrı. ama torrent dururken kim yönelicek ona? 

üstüne siz açın demişsiniz her film için böyle konu açılacak olsa burası tbt olmaz divxplanet olur. Açılmış bi konu var adamlarda yardımcı olmak için bildiklerini paylaşıyorlar.

Her paylaşımımıza birer link.tl ekliyelim ne biliyim reklamlara tıklatalım premium generator paylaşımını yasaklayalım. Nasıl olur ki öyle ? 

baristbt tarafından 19/Kas/12 16:29 tarihinde düzenlenmiştir

http://www.leyladansonra.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı
    coLin bunu yazdı

ee hocam hoş güzel öyle diyorsunda girdim ben konuya indiricem filmi bakıyorum link uçmuş çoktan alttaki torrentlerin hepsi çalışıyor üstüne adamlar zamunda dan kat.ph den vermişler. torrent ile dosya paylaşım sitelerinden indirmek aynı şeymi ?

belki ben o filmi 3 günde indirmek istiyorum 1er saat. torrente bunu yaparken onda yapamıycam başladın mı bir kere biticek.. ne durdur ne yavaşlat.

adamlar kendi upload edip alın ulan benimki daha kalitesi dese orası ayrı. ama torrent dururken kim yönelicek ona? 

üstüne siz açın demişsiniz her film için böyle konu açılacak olsa burası tbt olmaz divxplanet olur. Açılmış bi konu var adamlarda yardımcı olmak için bildiklerini paylaşıyorlar.

Her paylaşımımıza birer link.tl ekliyelim ne biliyim reklamlara tıklatalım premium generator paylaşımını yasaklayalım. Nasıl olur ki öyle ? 

Forum kuralları gereği ayrı ayrı konu açarak ortalığın mına koymak yasak biliyorum. Zaten bu davranışından ötürü bir konusunu silen mod yada admin tarafından apolloya cevaben "Üç kuruş kazanacaksın diye forumu çöpe çevirme" diye açıklama düşmüştü. "Üç kuruş kazanacaksın diye" lafından sonrasını tam hatırlamıyorum yalan olmasın. Silmekle yetinmemiş, birde aşağılamıştı sayın mod yada admin. Arkadaş adına üzülmüştüm bu lafı görünce.

Benim burda değinmek istediğim nokta şu hocam. Gir adamın infosuna açtığı tüm konularına bir bak gözünü seveyim, torrentden tut generatör sitelerine kadar herşey vardır. Niye herkes bu adamın konusunu bekliyor? Niye başkası açıp alın torrent linki alın generatör sitesi ve linkleri demiyor? Benim isyanım buna işte.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Ulan ygs-lys ye hazırlana... neyse indiriyorum hemen black ops 2 den sonra başlarım :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    APPaLLoSa
    APPaLLoSa's avatar
    Erkek

Paylasım olarak tahribatta forumu çöplüğe cevirdiğimi dusunerekten konu acmayacagım artık tahribat yönetiminden özür diyorum. bütün konularımı silebilirler. Hatta silinmesini talep ediyorum. Benden yana yorum yapan arkadaslara da eyvallah teşekkür ederim.

Son olarak söylemek istediklerim var;

1. tek konuda ac denildi açtım silindi.

2.ayrıyeten acıyorum. özel mesaj atıyorlar tek konuda niye acmıyon diye. cevabı 1.söylediğimdir.

3.manhyak senin amk.

APPaLLoSa tarafından 19/Kas/12 17:19 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZINDIK
    ZINDIK's avatar
    Erkek

APPaLLoSa müridler üzerinden para kazanmıyor musun? Saygılı olacaksın. Mertce de ki arkadaşlar, ben bu sitelerden gelir elde ediyorum. Bana destek olmak isterseniz lütfen benim verdiğim linklerden inidirin diye.. Konuya mesaj yazan kişilere atar yapma hakkın yok. Torrent linki, direkt link, premium indirici falan vererek  senden çok onlar paylaşım yapmış oluyor anlıyacağın. Şu son açtığın konulara bakınca bu siteyi kişisel indirme bloğun gibi kullandığın bariz. Yönetici bir arkadaş görmesin profilini.

Ayrıca bu sürüm SKiDROW'un cracklediği sürümü değil. P2P (3DM/ALI213) cracki. SKiDROW(scene) henüz predblerde bile görünmüyor..

Toplam Hit: 10049 Toplam Mesaj: 61