Assassins Creed 3 | 2012 | SKIDROW | PC Game
-
fatX bunu yazdımanhyak bunu yazdıfatX bunu yazdı
Bu tip konularda bilinçli olarak generator vs. vermek ibnelikten başka bişey değildir.
Hiç indirmedim appallosanın linklerinden ama adamın paylaşımlarının özenle seçilmiş olduğu bariz. Gelip basmıyor öküz gibi alayını. Kazandığı da 3 kuruş para.
Zaten generatorü, torrentı bilmeyen kaç kişi var. İsteyen istediği yerden indirir oynar. İsteyen gider orjinalini alır oynar.
Hiç yoktan oyunun ya da filmin çıktığını görmüş oluyoruz işte ne negatif adamlarsınız. Bi de herkeste bi yönetici tavırları falan geçin bu ayakları amk. Yok refli link vermek yasak yok hede hödö.
Hem generetor vermek ibnelik demişsin, hem isteyen istediği yerden indirir oynar demişsin. Kendinle çelişiyosun, önce neyi desteklediğine karar ver.
Aynı şeyi tekrar diyorum. Adamın açtığı konuda göstere göstere yaptığın baltalama ibneliğin daniskasıdır. Muritlikten filan bahsetmişsin, bu mu yani? Tbt'nin ziyaretçi kitlesinin de üyelerinden ibaret olmadığını, bir dünya guest ziyaretçisinin de olduğunu göz önünde bulundurursak.. Destek olmuyorsan köstek olma en azından diyecem de anlamaktan ziyade konuyu farklı yerlere çektiğin için o da yersiz olucak..
Filehostla mı uğraşıcam diyen adam da gider çeker torrentla zaten misal ben. He çok istiyorsan paylaşım yapıyım muritler zorlanmadan indirebilsin, gider açarsın konunu paşa paşa bulandırmazsın ortalığı.
Benim anlamadığım dava neden herkez moderator kesildi. Uslubumu bozmayım diyorum ama ben iyi konuşturkca küfür etmeye devam ediliyor. Sitenin kurallarında pre generator vermezsin diye bişey göremiyorum, beğenmiyosan Siktir olup gidersin.
-
Oyunu açınca karşıma devamlı Uplay Login çıkıyor, kendi hesabımla oturum açmaya çalışıyorum bi türlü açılmıyor. Ne yapmam lazım acil yardım!!
-
benim anlamadığım nokta niye herşey bi tartışma, kavga havasına giriyo açılan her konuda? Biraz sakin olun güzel kardeşlerim!
-
yaw bu uplay meredini aşıpta oyunu açamadım
-
upp:|
-
sonunda gerçek skidrow sürümü çıkmış. sorunsuz oynamak istiyorsanız o sürümü indirin yada o sürümün crackini kullanın. ha crack değiştirince kayıtlı oyunlarınız uçar haberiniz ola.
-
kartalkethuda bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdıkartalkethuda bunu yazdıEMRE955 bunu yazdıkartalkethuda bunu yazdı
bu oyun rusça. nasıl ingilizceye çevireceğiz? rusça mı kalıyor hep?
hocam ingilizceye çevrilmiyor mu ya, o kadar uğraşıp indirmiştim valla
içinde ingilizce ses ve diğer dosyaları var ama rusça açılıyo. ayarlardan ingilizceye çevirmek lazım da onu nasıl yapacaz. ayarları dili bulamıyorum ki :D
Alttaki dosyayı oyunun kurulu olduğu ana dizine at ingilizce oluyor:
http://www.mediafire.com/download.php?fuahc9k9i13zafi
çok teşekkürler hocam. ingilizce oldu.
-
Oyunu açıyorum ilk başda siyah ekranda 3 satırlık bi yazı geliyor devamı gelmiyor neden böyle ? İnligizce crack falan yapdım ama ekranda kalıyo o yazı basmadığım tuş kalmadı klavyede :D
-
sadece skidrow crackı olan var mı elinde? oyunu ben indirdim de içindeki crackı pek gözüm tutmadı.
-
ömrümde ilk defa bilgisayarda saklambaç oynadım :D teşekkürler ubisoft :D allan belaları işimiz gücümüz yok bide bebe oyunları oynuyok :D
MaviGozluDev tarafından 26/Kas/12 21:04 tarihinde düzenlenmiştir
edit : dama da oynadık ya la :d