Assassins Creed 3 | 2012 | SKIDROW | PC Game
-
outmost bunu yazdı
APPaLLoSa müridler üzerinden para kazanmıyor musun? Saygılı olacaksın. Mertce de ki arkadaşlar, ben bu sitelerden gelir elde ediyorum. Bana destek olmak isterseniz lütfen benim verdiğim linklerden inidirin diye.. Konuya mesaj yazan kişilere atar yapma hakkın yok. Torrent linki, direkt link, premium indirici falan vererek senden çok onlar paylaşım yapmış oluyor anlıyacağın. Şu son açtığın konulara bakınca bu siteyi kişisel indirme bloğun gibi kullandığın bariz. Yönetici bir arkadaş görmesin profilini.
Ayrıca bu sürüm SKiDROW'un cracklediği sürümü değil. P2P (3DM/ALI213) cracki. SKiDROW(scene) henüz predblerde bile görünmüyor..
skidrow sürümlerinin verildigi siteyi biliyorsan oraya bak
-
APPaLLoSa bunu yazdı
Paylasım olarak tahribatta forumu çöplüğe cevirdiğimi dusunerekten konu acmayacagım artık tahribat yönetiminden özür diyorum. bütün konularımı silebilirler. Hatta silinmesini talep ediyorum. Benden yana yorum yapan arkadaslara da eyvallah teşekkür ederim.
Son olarak söylemek istediklerim var;
1. tek konuda ac denildi açtım silindi.
2.ayrıyeten acıyorum. özel mesaj atıyorlar tek konuda niye acmıyon diye. cevabı 1.söylediğimdir.
3.manhyak senin amk.
Sitedeki herkez torent ve google'ı kullanmayı biliyor merak etme yokluğun aranmaz. Üslüpsuz herif
-
APPaLLoSa bunu yazdıoutmost bunu yazdı
APPaLLoSa müridler üzerinden para kazanmıyor musun? Saygılı olacaksın. Mertce de ki arkadaşlar, ben bu sitelerden gelir elde ediyorum. Bana destek olmak isterseniz lütfen benim verdiğim linklerden inidirin diye.. Konuya mesaj yazan kişilere atar yapma hakkın yok. Torrent linki, direkt link, premium indirici falan vererek senden çok onlar paylaşım yapmış oluyor anlıyacağın. Şu son açtığın konulara bakınca bu siteyi kişisel indirme bloğun gibi kullandığın bariz. Yönetici bir arkadaş görmesin profilini.
Ayrıca bu sürüm SKiDROW'un cracklediği sürümü değil. P2P (3DM/ALI213) cracki. SKiDROW(scene) henüz predblerde bile görünmüyor..
Boş konuşma birader SKiDROW'un ne olduğundan haberin yok kalkmış oraya bak buraya bak diyorsun. O baktığın siteler senin gibi para kazanmak isteyenlerin işi.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Scene_%28korsan%29
Bu scene grupları nasıl dağıtım yapar;

-
outmost bunu yazdıAPPaLLoSa bunu yazdıoutmost bunu yazdı
Boş konuşma birader SKiDROW'un ne olduğundan haberin yok kalkmış oraya bak buraya bak diyorsun. O baktığın siteler senin gibi para kazanmak isteyenlerin işi.
ya ben grubumu tartıstım bariz seninde girdigin skidrowcrack ve skidrowgames'den aldım oyunu kendi hesabıma upload ettim paylastım. dedigin iş skidrowun crackledigi sürüm değil dedin. aksinimi idda ettim yada scene ney bana öğretmi dedim.
-
connor eyvallah güzel de kesinlikle bi revelations daki ezionun tekniği, karizması yok.Belki daha güçlüdür ama assassin olmak güçlü olmak değildir.revelations daki ezio tam bir assassin di, teknik adamdı sergen gibi adamdı gardaşım.
-
XpertVision bunu yazdı
connor eyvallah güzel de kesinlikle bi revelations daki ezionun tekniği, karizması yok.Belki daha güçlüdür ama assassin olmak güçlü olmak değildir.revelations daki ezio tam bir assassin di, teknik adamdı sergen gibi adamdı gardaşım.
Hocam sergen gibi adamdı güzel benzetme olmuş. :D
-
abowww n zaman çııktı bu yaaa
-
tosun bunu yazdı
APPaLLoSa'ya destek olmak isteyen generator kullanmadan çeker oyunu.Generator kullanmak isteyen kullansın bence hiçbir mahsuru yok.Ama tartışma ortamı oluşması da pek hoş olmamış,karşılıklı duyarlılık ile sorun halledilebilirdi. -
abi ben indirdim kurdum crack klasörünün içindeki dosyayı attım launcher klasörünün içine oyunu çalıştırdım. ubisofta kayıt oldum. oyuna git dedim.
cd key sordu. 1111111111111111 yazdım. girdi oynuyo. bi sakatlık çıkar mı? o cd keye ne yazacaktık?
-
kartalkethuda bunu yazdı
abi ben indirdim kurdum crack klasörünün içindeki dosyayı attım launcher klasörünün içine oyunu çalıştırdım. ubisofta kayıt oldum. oyuna git dedim.
cd key sordu. 1111111111111111 yazdım. girdi oynuyo. bi sakatlık çıkar mı? o cd keye ne yazacaktık?
boş bırakacaktın