Astigmat Lazer Tedavisi
-
2 sınıftan beri kullanıyorum 5 e 5.75 ögrenci olmadından ameliyat olamıyorum
-
hoca bendede var asigmat şyle kötü bir yanı var gözlükte taksan geçmez y
yaş ilerledikce 22 li yaşlara kadar numarasıda artar ben 0,25 -0,50 ydim 6-7 sene önce şimdi 2-,075 im
belli bir numaradan sonra lazer olmuyo onlara lising yapılması gerekiyo gözünden merceği çıkarıp bölüm yerleştirecekler felan
şuan dünya gözde 2 binlira
:)
-
Hocalar hepinize Allah sabır versin ne dertlerle boğuşanlar var ya.
-
Bendede lanet miyop var çok kötü bişey :(
-
gözlüğe alıştım :D.
-
Bende de miyop var ileri derece 4,25 ikiside ayrıca astigmat falan da var dediler ama çok ileri olmadığı için sorun olmazmış.
Neyse gittim Dünya Göz'e tedavisi zaten hiçbir sosyal güvencem olmadığı için 100tl küsür bişey tuttu :S.
Muayene falan da oldum doktor "göz yapın uygun hemen randevu alın lazer tedavisi uygulayalım sonra da kurtulursun gözlüklerden" dedi.
Dedim ücret ne kadar, öğrendim ki 750 € muş.
Bunları sadece bilgi almak için yaptım.
Benim bildiğim Türkiye'de gidilecek en iyi kurum göz olarak Dünya Göz'dü.
Fikir sahibi oldum mu oldum ama gözlerime elletmem arkadaş :).
Lens ya da gözlük kullanırım yine de elletmem. Zaten koskoca göz profları bile gözlük takıyo yaptırmıyorlarsa vardır bir bildikleri...
-
elminster bunu yazdı:
-----------------------------Zaten koskoca göz profları bile gözlük takıyo yaptırmıyorlarsa vardır bir bildikleri...
-----------------------------Aynen hocam. Elin, kolun, bacagin gitsin yine idare edersin ama goz cok sakat. Bende sol 1.25 sag 1.75 miyop parada var ama goz diye karismiyorum.
-
istanbul etiler şubesi DünyaGöz hastanesinde Volkan MATBEN die kral bi doktora lazer ameliyatı oldum.şimdi ankara şubesine geçti.gayette memnunum.eccük tuzlu oldu ama (1.900 falan,muayene dahil).oldum ameliyatı 3 saat sonra gözler açıldı net gördüm.acısı ağrısı sıfır zaten hiç olmadı.ertesi gün herşeyi net görür konumdaydım.hiç bi sorun yok.bi sürü kontrol yaptırdım kendim,derecem 0 a inmiş.2.5 derece miyop vardı.ayrıca 0.5 derece astigmattım.azcık paraya kıyın DünyaGözde olun derim ben.zaten her bi bokuna bakıolar.olmazsa olmaz diolar.uygunsa da 15 dakkada oluosn ameliyatı.güvenebilrsinz her türlü.bikaç ay damlası falan var göz kuruluğuna karşı bildiin suni gözyaşı başkada bişesi yok.ve çok büyük rahatlık.gözlüğe alışamayanlar için yaşamdan zevk alma 2ye 3 e katlanıo diebilrm.
-
lise 1den beri kullanıyorum gözlük miyop astigmat var bende sag gözüm 3.00 sol gözüm 4.25 lazer tedavisi düşünüyorum ama tırsıyorum birazda benim gibi aynı durumda olan bi arkadaşım geçen yıl oldu kurtuldu bi sorun yok şimdi diyor ben 1 2 sene daha beklicem bakalım gözlük kullanmaya alıştım lakin yinede rahatsızlık hissediyorum gözlük olmayınca gözlüge mahkum bir hayatım var berbat oluyor bu durumda :D
-
Astigmatı olanların gözlüğe alışması daha zor oluyo.İlk zamanlar bastığın yeri derin görüyosun :) baş ağrısı vs. oluşuyo,1 hafta boyunca hergün takarsan alışıyosun gözlük vucudunun bir parçası haline geliyo :D bendede 1.5 hipermetrop 0.50 astigmat var :|