folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Astigmat Lazer Tedavisi

Astigmat Lazer Tedavisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    valla miyopmuş hipermetropmuş hikaye.bende göz tembelliği var yani tek gözde %25 görme kaybı mevcut artı kaymada cabası.işin kötü tarafı göz tembelliğini tedavisi 7-8 yaşına kadar oluyor ondan sonra ömür boyu devam.lazerle belki gözlük takmayabilirsin ama kayma ne olucak bilmiyorum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    bende de 7-8 yıldır astigmat var hocam.. şimdiye kadar gözlerde numara fazla büyümedi (1,00-2,00) ben devamlı lens kullanıyorum sabah takıyorum gece çıkarıyorum bazen bilgisayar başında gözlük kullanıyorum.. göz doktorum banada lazer tedavisini tavsiye etmedi birazda ben tırsıyorum :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeco
    Yeco's avatar
    Homo

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca bendede var asigmat şyle kötü bir yanı var gözlükte taksan geçmez y

yaş ilerledikce 22 li yaşlara kadar numarasıda artar ben 0,25 -0,50 ydim 6-7 sene önce şimdi 2-,075 im

belli bir numaradan sonra lazer olmuyo onlara lising yapılması gerekiyo gözünden merceği çıkarıp bölüm yerleştirecekler felan

şuan dünya gözde 2 binlira

:)

-----------------------------

Bu Konuya Katılıyorum ayrıca '' gözlük tak geçer veya takmassan büyür '' bu şekil ifadeler kocakarı hurafelerinden başka bişey değildir gözün bozukluk numarasının büyümesi olayı , vücudun gelişimiyle doğru orantılıdır mesela ben 3. sınıftan beri takıyorum takmadığım gün hatırlamam 1numarayla başladım şuan 10. sınıftayım yani yaklaşık 7 senedir takıyorum 3.50 3.75 oldu kısacası vücut büyümesini tamamlayana kadar gözlük numarası da büyür o yüzden 22-25 ( ergenliğin yani gelişmenin tamamlandığı ) yıllardan sonra lazer tedavisi önerir doktorlar.

holy! holy! the soul is holy! the nose is holy! the tongue and cock are holy and the hand and asshole holy!
Toplam Hit: 6696 Toplam Mesaj: 24