folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Astım Krizi Geçiren Taraftarı Döven Polis

Astım Krizi Geçiren Taraftarı Döven Polis

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

"Olin Edirne tribününde astım krizi geçiren bir taraftara vahşice saldıran polisi izliyoruz şimdi. Evet, bizim canımız polise emanet. Evimize hırsız girince polisi ararız, biri saldırsa polisi ararız. Peki acaba insanları polisten kim kurtaracak?"

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/97869/astim-krizi-geciren-taraftari-doven-polis

Polisin yeri geldiğinde dayak atması  gerektiğini düşünenlerdenim ama son zamanlarda şuursuzca ve hertürlü olaya kendi kendine adalet veren polislerin sayısı çok arttı. İşçiye emekliye dayak varken kendilerine taş atan ve hak eden kısma dayak atmamaları çok acı verici.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Bi yorum gerçekten çok güzel olmuş..

"Polis imdat değil,imdat polis."

Vay be.. Yalnız videoda anlayamadığım bi kısımda var. İlk başta o vuran polis adamı çekmeye çalışıyo. Gelmeyince vurmaya başlıyo.

Görüntülerin tam halinide bulmak lazım belki altında başka birşeyde olabilir.

Dediğin gibi yeri geldiğinde dayak atması gerek bencede. Ama bokunu çıkardıkları zamanlarda oluyor..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Sayısı arttı demişsinde gülesim geldi. Medya cidden çok büyük etken. Mesela domuz gribinde de verdiler ölüm haberlerini ilaç stokları tükendi sorun bitti :)

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Devlete sırtını dayayan adam genelde böyle götü kalkık oluyor.

Bu polislik içinde ayrıca not ortalaması falan baz alsınlar.Lisede nerde karıya kıza sarkan it piç varsa gitti polis oldu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

yolda gbt için yanlarına çağırdıkları genç kızlardan numaralarını isteyen, ortalıkta allah gibi gezen adamlar, dün asker yaptı cezasını çekiyor yarın polis çeker

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

27. saniye bir eleman omuzlarında sarı şeyler var 

müdür galiba o bayağı korumaya çalışıyor gibi

o jopla vuran polisten diğerleri tutup çekiyor o jopluyu

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı

Hocam onlar sanırım takımın renkleri. İlk bende öyle birşey galibe diye sorguladım kendi kendimi ama değil muhtemelen. Çünkü sahadaki kişilerdede aynı renk forma var.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

hep böyle olmuyor mu ?

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

google bknz : polis şiddeti

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    wert bunu yazdı

Vuran polisi engelleyen emniyer müdürü, yazık hem kendine hemde koca bir teşkilata yazık ediyor böyleleri.

Birisi nerde it uğursuz var gidip polis oluyor diyor, emin ol öyle değil.

Bende emniyetteyim, ancak mesai saatim bitti mi kapıdan dışarı çıkınca normal vatandaşım.

Dediğim gibi görüntülerin affedilecek bir tarafı yok, ama sizden ricam bütün herkese mal etmeyin...

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    Kutengri bunu yazdı

Devlete sırtını dayayan adam genelde böyle götü kalkık oluyor.

Bu polislik içinde ayrıca not ortalaması falan baz alsınlar.Lisede nerde karıya kıza sarkan it piç varsa gitti polis oldu

350000 kişinin ekmek yediği tekneye kalkıp böyle düşüncesizce bi yorum yapmak, harbiden ilginç.

NoToLeRaNcE tarafından 23/Ara/12 21:32 tarihinde düzenlenmiştir

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
Toplam Hit: 6101 Toplam Mesaj: 71