Astım Krizi Geçiren Taraftarı Döven Polis
-
"Olin Edirne tribününde astım krizi geçiren bir taraftara vahşice saldıran polisi izliyoruz şimdi. Evet, bizim canımız polise emanet. Evimize hırsız girince polisi ararız, biri saldırsa polisi ararız. Peki acaba insanları polisten kim kurtaracak?"
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/97869/astim-krizi-geciren-taraftari-doven-polis
Polisin yeri geldiğinde dayak atması gerektiğini düşünenlerdenim ama son zamanlarda şuursuzca ve hertürlü olaya kendi kendine adalet veren polislerin sayısı çok arttı. İşçiye emekliye dayak varken kendilerine taş atan ve hak eden kısma dayak atmamaları çok acı verici.
-
Bi yorum gerçekten çok güzel olmuş..
"Polis imdat değil,imdat polis."
Vay be.. Yalnız videoda anlayamadığım bi kısımda var. İlk başta o vuran polis adamı çekmeye çalışıyo. Gelmeyince vurmaya başlıyo.
Görüntülerin tam halinide bulmak lazım belki altında başka birşeyde olabilir.
Dediğin gibi yeri geldiğinde dayak atması gerek bencede. Ama bokunu çıkardıkları zamanlarda oluyor..
-
Sayısı arttı demişsinde gülesim geldi. Medya cidden çok büyük etken. Mesela domuz gribinde de verdiler ölüm haberlerini ilaç stokları tükendi sorun bitti :)
-
Devlete sırtını dayayan adam genelde böyle götü kalkık oluyor.
Bu polislik içinde ayrıca not ortalaması falan baz alsınlar.Lisede nerde karıya kıza sarkan it piç varsa gitti polis oldu
-
yolda gbt için yanlarına çağırdıkları genç kızlardan numaralarını isteyen, ortalıkta allah gibi gezen adamlar, dün asker yaptı cezasını çekiyor yarın polis çeker
-
27. saniye bir eleman omuzlarında sarı şeyler var
müdür galiba o bayağı korumaya çalışıyor gibi
o jopla vuran polisten diğerleri tutup çekiyor o jopluyu
-
wert bunu yazdı
Hocam onlar sanırım takımın renkleri. İlk bende öyle birşey galibe diye sorguladım kendi kendimi ama değil muhtemelen. Çünkü sahadaki kişilerdede aynı renk forma var.
-
hep böyle olmuyor mu ?
-
google bknz : polis şiddeti
-
wert bunu yazdı
Vuran polisi engelleyen emniyer müdürü, yazık hem kendine hemde koca bir teşkilata yazık ediyor böyleleri.
Birisi nerde it uğursuz var gidip polis oluyor diyor, emin ol öyle değil.
Bende emniyetteyim, ancak mesai saatim bitti mi kapıdan dışarı çıkınca normal vatandaşım.
Dediğim gibi görüntülerin affedilecek bir tarafı yok, ama sizden ricam bütün herkese mal etmeyin...
-
Kutengri bunu yazdı
Devlete sırtını dayayan adam genelde böyle götü kalkık oluyor.
Bu polislik içinde ayrıca not ortalaması falan baz alsınlar.Lisede nerde karıya kıza sarkan it piç varsa gitti polis oldu
350000 kişinin ekmek yediği tekneye kalkıp böyle düşüncesizce bi yorum yapmak, harbiden ilginç.
NoToLeRaNcE tarafından 23/Ara/12 21:32 tarihinde düzenlenmiştir