folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Astım Krizi Geçiren Taraftarı Döven Polis

Astım Krizi Geçiren Taraftarı Döven Polis

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı

Hacı örnek güzelmantıklıda ikisi apayrı bişey aslında lafı uzatmanın bi anlamı yok shockmanın dediği gibi polissiz olmaz.

sen naptın uzman jandarmalığı hacı ?
    ben o senelerde kazanamamıştım 2 puanla
    sen kazandın mı ?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Ah Polisler Onlarlada Olmuyor Onlarsızda.......   

Onlar Olmasa İdi Anamız Bacımız Sokakta Dolaşamazdı Rahat Rahat... Evimiz Kapımız Güvende Olmazdı..... 

Ama Abarttıkları Zamanda Çekilmez Nefret Şeylere Dönüşüyorlar, Keleşi Alıp Tarayası Geliyor İnsanın Onları.. :)

Shockmanın içindeki adam bir anlığına kendini gösterdi.

Polisi taramak nedir ? Dtp gösterisinde polise molotof atanları tarayalım diyenlere karşı geliyorsun ama polisi taramak istiyorsun.

Yorum yok

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Ah Polisler Onlarlada Olmuyor Onlarsızda.......   

Onlar Olmasa İdi Anamız Bacımız Sokakta Dolaşamazdı Rahat Rahat... Evimiz Kapımız Güvende Olmazdı..... 

Ama Abarttıkları Zamanda Çekilmez Nefret Şeylere Dönüşüyorlar, Keleşi Alıp Tarayası Geliyor İnsanın Onları.. :)

Shockmanın içindeki adam bir anlığına kendini gösterdi.

Polisi taramak nedir ? Dtp gösterisinde polise molotof atanları tarayalım diyenlere karşı geliyorsun ama polisi taramak istiyorsun.

Yorum yok

Yahu Hayret Bişeysin @U235 Espiriyede Gelemiyon Vesselam.. Mevzuyu Nereden Aldın Taaa BDP Nin Neresine Diktin... Gerçekten Hayret Bişeysin..  Bide Öyle Bir İnsanımki Ben.. Bende Değil Keleş Bursa Çakısı Bile Olmaz... Yani Şu ShockMan a Alışamadın Gitti Teessüf Ediyorum Sana Ama Çok Miktarda Teessüf....

Ayrıca Bencede Yorum Yapma Stop Kestik...!

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

@ShockMaN

Gerçekten bazen tutarsız konuşuyorsun ne demek istedini anlıyorum fakat ya kafandakileri tam dile getiremiyorsun ya da gerçekten düşündüğün gibi yazıyorsun bilemeyeceğim :)

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı

@ShockMaN

Gerçekten bazen tutarsız konuşuyorsun ne demek istedini anlıyorum fakat ya kafandakileri tam dile getiremiyorsun ya da gerçekten düşündüğün gibi yazıyorsun bilemeyeceğim :)

Sendemi Brütüs... Siz Galiba Beni Kızdırmayı Seviyorsunuz.. Tamam Tamam.. :)

Yazdım Bunu.....   Mahsus Böyle Ediyorsunuz Jeton Attı Bende.

Şunuda Ekliyorum O Adamın Karısını Alıp Götürüp Karakola Bir Güzel Döven Polisler Vardıya, O Kadına Ettiklerinin Aynını Onlara Edesim Var... Şöyle Güzzelcene Tokatlaya Tokatlaya Evire Çevire Dövesim Var.... 

Dipnot: Düşündümde Galiba Haklısınız Keleş Biraz Fazla Kaçmış.. Tamam Böyle Polisleri Tokatlamayı İstemek Arzulamak Olsun.. Tokatlamayada Bişey Diyen Yoktur Umarım.. Elektriğede Verelim Diyecemde Onlar Durmuşken Biz Kaşınmayalım Diye Demiyorum.. Maazallah Yine Elektriğe Felan Başlarlar. Aman Aman. :)

ShockMan tarafından 24/Ara/12 00:25 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı

@ShockMaN

Şunuda Ekliyorum O Adamın Karısını Alıp Götürüp Karakola Bir Güzel Döven Polisler Vardıya, O Kadına Ettiklerinin Aynını Onlara Edesim Var... Şöyle Güzzelcene Tokatlaya Tokatlaya Evire Çevire Dövesim Var.... 

Öyle hocam. Kızdırmak için demedim ama bazen tutarsız konuşuyorsun gerçekten  (:

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı

@ShockMaN

Öyle hocam. Kızdırmak için demedim ama bazen tutarsız konuşuyorsun gerçekten  (:

Yahu Tutarsız lık Yok, Aşırı Örnek Olayı Var... Polis Bazan İnsanı Delirtir... Ekmek Davası Peşinde Gideni Perişan Eder, Hasta Birini Dövmüşlerdi Kadın Can Vermişti... Dengesizlikleri Var... Ama Ölende Can.. Kimbilir Kaç Çocuğu Vardı, Bir Serseri Polisin Egosuna Kurban Gitti.. Bunuda Anlıyabiliyormusun...

Tamam Keleş Fazla Kaçmış Ama Yinede Diyorum Dengesiz Polisler Bu Milletin Çükünü Yiyin Emi..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Yok ben sadece bu konu hakkında demedim (:

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı

Yok ben sadece bu konu hakkında demedim (:

Hangi Konu Hakkında Dedin... Buyur Söyle Gocunacak Yaramız Yok.. Bizi Bilen Bilir Bilmeyenede Anlatırız Sorun Yok..?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

shockman efendiyi forumda yorumlarından olsun cebitteki hareketlerinden olsun tanıtayım alabildiğine mütavazi ve sakin bir insan hayatında sinek öldürmüşlüğü var mıdır merak ediyorum hakikaten o yüzden üzerine gitmeyin adamın

Toplam Hit: 6100 Toplam Mesaj: 71