folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Astım Krizi Geçiren Taraftarı Döven Polis

Astım Krizi Geçiren Taraftarı Döven Polis

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

casey bende senin için aynı şeyleri söylemek isterdim.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Kasitli çekilmiş de olabilir zira o kadar polis i oraya topluycak bi şey yapmiş olması gerekir 
    adam akilli maçını izlerken patta kütte dalmazlar zanımca:|

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

ne kadar acı varsa o kadar ah olur insandan..kimileri savunuyor kimileri savuruyor..her kitleye biz herzaman genelleme yapmakla yaklasmaktan ne basimizdan belalar nede topragimizda ezalar eksildi..

ben kendi ulkemdede gordugum kadar ile ulke disindada cok gordum polis ile ilgili vatandas uzerindeki iyi ve kotu etkileri..

ama bu ve buna benzer konularda askeri mantigi savunurum..

odul bir kisi icin ceza herkes icin...!

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı
    glaurung bunu yazdı
    TorNaVida bunu yazdı
    glaurung bunu yazdı
    TorNaVida bunu yazdı
    glaurung bunu yazdı

yolda gbt için yanlarına çağırdıkları genç kızlardan numaralarını isteyen, ortalıkta allah gibi gezen adamlar, dün asker yaptı cezasını çekiyor yarın polis çeker

Genelde içinde dert olanlar bu şekilde yorum yapıyor. Asker poliskendini ALLAH zannediyor vs. vs. Ama iş zora gelince 155 156 anında tuşlanır.O videoda bi tane polis vuruyo 9 tane polis o vuran polisi itekliyor. Nasıl bakarsan öyle görürsün dedikleri bu oluyor.Ben o vuran polisten çok çeken polisleri tebrik ediyorum. 

Polisin orda yaptığı yanlış olabilir amakimse demiyor o polis kaç saattir orda mesai yapıyor çalışma şartları ne itiyle  uğursuzuyla  uğraşmak kolay geliyor millete.

evet 155i arıyorum arada, komşum çocuğunu dövdüğünde sahilde arkadaşım gasp edildiğinde vs, hiç aradın çağırdın mı bilmiyorum ama 15dklık yolu 2saatte gelirler o da gelirlerse. başakşehir ve bakırköy emniyetinin vaziyeti budur, yunusları idda bayiinin önünde idda oynar, polisleri akşam işkembecide bedava çorba içip maç falan izler, olay olduğunda direk vın kaçar arkasına 3-5 ekip arabası almadan müdahale edemez çünkü ciğeri yoktur.

anlaşılan ciğer dediğin olaydan sende baya fazla var ciğerli arkadaş olay oldumu sende çağırma polisi. Öyle oturdugun yerdegen sallamayla olmaz  bu işler çorba içiyorda kaçıyorda falanda filan bu işleri geçecen hiç bi polis olaydan kaçmaz.2 yunus olaya zaten müdahale edemeyip ekip çağırması kadar doğalbişey yok. Biraz haberlere falan bak senin gibi ciğeri olan arkadaşlardan çok begenmediğin ciğeri olmayan polislerin şehit haberi geliyor. 

Belinde silahı jopu biber gazı arabasında mp5i olacak sonra olay olunca kaçıp gidecek, sen de gelip benle kıyaslayacaksın adamı, farkında mısın biber gazı taşımak bile suçtur, bu ülkede karakolun karşısındakı ev soyuluyor, ardı ardına polis şiddeti haberleri geliyor, sizin gibi adamlar da onların götünü kolluyor, yarın izmirde dayak yiyen kadın gibi senin karın veya bir yakının da dayak yediğinde taciz edildiğinde bu sözleri söyleyecek ciğer bulabilecek misin bakalım kendinde

belinde silahı jopu var ama kullanamıyor izmirde sokak ortasında kanı beş para etmez yawsaklar polise vurdu kafasına saldalye attı polissilahı çektivurdu hayatı karardı. Silah kullanmak okadar kolay değil. Ben senin ve senin  gibilerin götünü kollicagıma beleşçi ciğeri beş  para etmez dediğin polisi kollarım. 3-5 polisin yaptıklarından dolayıkoca teşkilatı karalayamazsınız polis asker olmasa evinizden dışarıbile  çıkamazsınız.

Polis karakolunun karşısından ev soyulmuş diyon soyulan polis karakolu var poliste insan.Benim aileme polis asker tarafından vuruldumu ben vuran polise lafımı söylerim hakkımıda ararım sizin gibi 3-5 kişi yüzünden teşkilatı sallandırmam.  

sandalyeli adama karşı silah kullanamıyormuş ne kadar acı, adamı öldürmüş hayatı kararmış, adamın suçu ne sandalyeyle saldırması, size küçükken 3 öğün yalnızca soğan mı verdiler de böyle bir gelişim gösterdiniz ? 3-5 kişi dediğin teşkilatın yarısından fazlası ayrıca.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

glaurung o bahsettiğim kişiler terör yanlısı mahallede torbacılık yapan kısaca mahallenin bıktıgı kişiler.O uniforma senin aklının alamicağı kadar sereflidir üstünde türk bayragı vardır ana duası vardır.

Seninle sabaha kadar konuşsakta ne ben sana polisi sevdirebilirim nede sen bana polisleri soğutabilirsin.Saenin gibi düşünenleri gördükce ALLAH polise zeval vermesin diyorum.

Soğanda faydılıdır sende ye kaşıntıyı azaltır.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

polisleri hiç ama hiç sevmem ayıdan post polisten dost olmaz

resmi kimliği var diye kendini bilmem ne zannediyorlar % 30 luk bi kısım O.Ç

işine düşkün adamda var aralarında ama pislik insanda çok

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Ah Polisler Onlarlada Olmuyor Onlarsızda.......   

Onlar Olmasa İdi Anamız Bacımız Sokakta Dolaşamazdı Rahat Rahat... Evimiz Kapımız Güvende Olmazdı..... 

Ama Abarttıkları Zamanda Çekilmez Nefret Şeylere Dönüşüyorlar, Keleşi Alıp Tarayası Geliyor İnsanın Onları.. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı

glaurung o bahsettiğim kişiler terör yanlısı mahallede torbacılık yapan kısaca mahallenin bıktıgı kişiler.O uniforma senin aklının alamicağı kadar sereflidir üstünde türk bayragı vardır ana duası vardır.

Seninle sabaha kadar konuşsakta ne ben sana polisi sevdirebilirim nede sen bana polisleri soğutabilirsin.Saenin gibi düşünenleri gördükce ALLAH polise zeval vermesin diyorum.

Soğanda faydılıdır sende ye kaşıntıyı azaltır.

kaşıntıyı azaltmaz sen yanlış yerden yemişsin

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Ah Polisler Onlarlada Olmuyor Onlarsızda.......   

Onlar Olmasa İdi Anamız Bacımız Sokakta Dolaşamazdı Rahat Rahat... Evimiz Kapımız Güvende Olmazdı..... 

Şunları duymak dahi insana yeter.Ben bu kadar çok polisi savunuyorum polis zannetmeyin polis değilm.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

o adam astım krizi  geçiriyorsa bende en büyük götüm ! 

Mevzu derin | Papikolas Planet
Toplam Hit: 6106 Toplam Mesaj: 71