folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Astral Seyahat(Ruhla Seyahate Çıkma)

Astral Seyahat(Ruhla Seyahate Çıkma)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

Aslında bilincin insan bedeni dışında işlemesi bu astral işi. Yapmak zor ve tehlikeli bildiğim kadarıyla. Bilincin boşlukta kalırsa öyle bilinçsiz kalır ölürsün.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

http://ercansahin.net/paylasimlarim/astral-seyahat-uykuda-gezinti/

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeliMermi
    DeliMermi's avatar
    Erkek

benimde merakımı uyandıran bir şey, vukuatlarda o konuya bende bakmıştım, bi mürid yapmayın deyip duruyordu bi kapıdan girmiş 2 yılı psikologda geçmiş :))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

DeliMermi bunu yazdı:
    -----------------------------

benimde merakımı uyandıran bir şey, vukuatlarda o konuya bende bakmıştım, bi mürid yapmayın deyip duruyordu bi kapıdan girmiş 2 yılı psikologda geçmiş :))

-----------------------------

yatak odası olabilir :D

videoda bir canlandırma gibi birşey yapmışlar demekki durum vaziyet bu oluyo http://www.youtube.com/watch?v=Ezo8Og8-Za0

buda daha rahat yapmaya yarıyormus tek buna odaklanıcakmıssın  http://www.youtube.com/watch?v=lPjwcuRpogc

Zamanı durduramazsın.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

bende yapıorum ama ilk denemelerimde lucitten öteye geçememiştim we şuanda yatağa yattığım anda son 4 gündür kendiliğinde gelişio ama öle insanların falan sizi gördüğünü sanmayın ,) biraz sabır we odaklanmayla en önemliside inanmakla yapabilirsiniz

dewdim dewrildim geldim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

onlarda bizi görecekmi ?

Ya arkadaşım yok böle bi şey ya..

Kaşık bükmediyorsunuz mantiken açıklanmış bir olayı nie kasıyorsunuz

her demirin metalin çok hasssas olduğu bir nok ta vardı forumdada verilmişti bu konu

oraya hafifcek bastırınca çok hafifbir ısı oluşuyor buda direnç noktasını düşürüyor ve kaşık bükülüyor..

Olay budur yok ruhdan çık bi yere git bedeni ayır felan ne bunlarya saçmalıklar dizi geliyor bana

hiç araştırmadım merak etmedim..

İnanmıyorumda sanada saygı duyuyorum araştırmak güzeldir kazım

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek

in "search" we trust  mealen; aramnın gücüne inan ve onu kutsa

Forum Arama

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jplusplus
    Jplusplus's avatar
    Erkek

cok ugrasdim moruk

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

Astral Seyahat Nasıl Yapılır?

Öncelikle bedeniniz çok rahat olmalı ve hiç kimse tarafından rahatız edilmeyeceğiniz bir odada tek başınıza olmalısınız. Astral seyahati gerçekleştirememenizin önündeki en önemli engel endişe ve korkularınızdır. Kendinize ve yapabileceğinize inanın. Her zaman ilk seferde başarılı olunamaz.Ancak bedeninizden ayrılırken eğer korkar ve vazgeçerseniz yeniden bu noktaya ulaşmanız çok zaman alabilir. Bu yüzden korku duygusunu içinizden atın. Astral seyahat zarar verici değildir. Astral seyahat yapmak için en önemli noktalardan biri imgeleme konusundaki başarıdır. Yatağınızda sırt üstü yatarken kendinizi tavanda hayal edin aşağıdaki bedeninize baktığınızı düşünün. Bunu ne kadar canlı olarak yaparsanız beyninizin bunu kabul etmesi ve bedeninizden dışarı çıkmanız o kadar kolaylaşacaktır. Astral seyahat yapmak için beyninşz mutlaka alfa pozisyonunda olmalıdır. Yani meditatif bir durumda olmalısınız. Hiç bir şey düşünmeden gevşemeli ve aklınıza düşünceler gelirse onlara takılmadan geçip gitmelerine izin vermelisiniz. Burada en önemli noktalardan biri de tam gevşemiş bir durumda olmanızdır. Vücudunuzda hiç bir gerilim olmamalı. Eğer herhangi bir yeriniz ağrıyorsa yada bir sıkıntınız varsa astral seyahat girişiminde bulunmayın. Astral bedene çıkış yolu göbek chakrasıdır. Eterik bedeniniz göbek chakrasından dışarı çıkar ve bir kordonla bedeninize bağlıdır. Dolayısıyla bu chakranın düzgün çalışması astral seyahat için size kolaylık sağlayacaktır. Astral seyahate çıkma deneyimi yaşayacağınız gün bir kaç havuç yemeniz, et yemekten kaçınmanız, meditasyon yapmanız, kendinize Reiki uygulamanız sonuca ulaşmanıza yardım edecektir. Ayrıca astral seyahat deneyimi esnasında sarı renk giysiler de bu konuda yardımcı olacaktır. Astral seyahate çıkyığınızda asla korkmayın bu bedeninize geri dönmenize yol açar. Eğer böyle bir şey olursa yapabileceğiniz en iyi şey uykuya dalmak olacaktır. Astral seyahate çıkarken kalpte aşırı çarpıntı,kulaklarda uğuldama, göbek bölgesinde rahatsız edici bir duygu gibi hisler yaşayabilrisiniz. Bunlar son derece normaldir ve çıkmak üzere olduğunuzun işaretleridir. Bir çok kişi bu noktada korkar ve geri döner, ancak bir daha bu noktaya gelmek kolay değildir. Bu belirtilerle karşılaşınca korkmayın. Sağlığınıza zarar verecek bir sorun olmayacaktır. (Kalp yada tansiyon hastası iseniz dikkatli olmalısınız.) Astralde iken ne zaman isterseniz bedeninize dönebilirsiniz. Bunun için sadece düşünmeniz yeter. Size yön veren düşünceleriniz olacaktır. Astralde iken odada eşyaların yerini farklı görebilirsiniz, bu son derece normaldir. İlk deneyimlerinizde odanızda çıkmayın, sadece havada dolaşın ve kendinizi, odayı seyredin. Astral bedeninizi yönlendiren düşüncelerinizdir. Bu konuda hakimiyet kazandıkça evinizin dışına çıkabilir ve zamanla daha uzak yerlere gidebilirsiniz. Her ne kadar astral ile uzaya ve diğer galaksilere gitmek mümkün olsa da güneş sisteminden çıktıktan sonra geri dönüş konusunda sorunlar olabilir ve kaybolabilirsiniz. Bu konuda kesin hakimiyet kazanmadan böyle bir girişimde bulunmayın. Astralde iken bazı varlıklarla karşılaşmalardan söz edilir. Bu tamamen sizin elinizdedir. Eğer böyle bir amacınız varsa elbette olabilir ama böyle bir isteğiniz yoksa bundan korkmanıza gerek yok, böyle bir şey olmayacaktır. Bedeninize dönerken ani bir sıçrama hissedebilirsiniz. Bu durumda yataktan kalkmayın ve uyumaya devam edin. Astral seyahat bazen ilk seferde mümkün olsa da genelde bunun için çalışılması gerekir. Bu konuda sabırlı olun ve düzenli olarak çalışmalar yapın.

açıklamaya bakın okuyun enteresan. deneyen olursa soylesin

Zamanı durduramazsın.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sergerde
    sergerde's avatar
    Erkek

Düşünsene geri döndüm RUHUM CENABET =)

isyanda sergerde....
Toplam Hit: 8974 Toplam Mesaj: 55