Astral Seyahat(Ruhla Seyahate Çıkma)
-
@casey
mürid şöyle demişti o kapıdan sevdiğiniz ve ölen bi yakınız varsa o çıkıyormuş, sürekli bana doğru koşuyor ama gittikce uzaklaşıyormuş ve ayrıca galiba çığlık oluyormuş, orasını yanlış hatırlamıyorsam çığlık gibi bir şey demişti, pc varsa o konuyu ateşlesin bari birisi ben cepten yazıyorum aramam uzun iş -
astrale çıkmak kolay değil millet genelde rüyayla karıştırıyor astral yaptım sanıyor. :D
-
eskiden halam yapardı ama kazayla yapıyodu o bilinçsiz birazda.sonra araştırdım ve denedim tam istediğim gibi olmasada yapabildim.tabi korkup döndüm geri.internette araştır.birde ben beyin dalgalarımı yönlendirsin diye bişey kullanmıştım.ses veren bişey bulmuştum unuttum bak adını
-
Yeni açtıgım Yeni Başlayanlar İçin Astral Seyahat Konusunda ayrıntısıyla paylastım bakabilirsiniz..
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
puskullu bunu yazdı:
evet:=)bizzat denedim ve güzeldi
-----------------------------yolda ikram varmı çay kahve çizi topkek :D:D
istersen sana ikram edim ne dersin nede olsa pek boşsun bu konularda:=) -
hocalar bence bu beynin bir oyunu.
evde uçtum,sağa sola gittim diyenler var.
insan o evde bir süre kalınca, bilinç altında zaten o ev her noktasına kadar hafızaya atılır.
astral seyahat sırasına belki de insan sadece bilinç altındaki görüntü içinde geziniyordur.
not:bu böyledir demiyorum.benimki sadece bir düşünce
-
hocalar ben uyuyunca karılı kızlı bi yere gitmek istiyom varmı tarifini verecek olan varmı :D
-
-
rockwerap bunu yazdı:
puskullu şizofrenmisin ?
-----------------------------Sizofrenler, sizofren olduklarini anlayamazlarmis haci.
-
LordVader bunu yazdı:
rockwerap bunu yazdı:
puskullu şizofrenmisin ?
-----------------------------Sizofrenler, sizofren olduklarini anlayamazlarmis haci.
o zaman Allah yardımcıları olsun ne diyelim :D:D