folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Astral Seyahat(Ruhla Seyahate Çıkma)

Astral Seyahat(Ruhla Seyahate Çıkma)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek

obie bunu yazdı:
    -----------------------------

EWELANCHE bunu yazdı:

KingOfTheAngel bunu yazdı:

EWELANCHE bunu yazdı:

Yapılamaz demedim zaten bende.Ama uzak durmak en mantıklısı.Bunun başka bir ismi vardı şımdı aklıma gelmiyor hatta PC nize yüklşene bilen sizi yönlendiren.Ve içinde bahsettiğim seslerden barındıran programlar bile yapılmıştı bir aralar.

Edit: BWGEN di galiba adı

önceki mesajında islam yönündende geçerli bi olay olmadıgını yazmışsın ben bu kanaatte değilim bunun bi yetenek oldugunu düşünüyorum insan beyninin çok az bi kısmını kullanıyo normal şartlarda yani kullanamadıgımız bölümleri keşfetmeye çalışmak yada kullanıma açmaya çalışmak bence islam açısındanda bi sorun teşkil etmiyodur

Yok hocam islam bu gibi olağan dışı şeylerle uğraşmayı kesin bir dille yasaklıyor diye biliyorum ben.İyi araştır istersen pek bir bilgim yok lise yıllarında bir merak vasıtası ile 3-5 bir araştırma yapmıştım ozaman kalma bilgiler.Kesin birşey söyleye bilecek bilgiye sahip değilim yani.

http://www.sorularlaislamiyet.com/index.php?s=show_qna&id=5797 burada astral seyahat konusu geçmiyor.yoga,meditasyon falan var.astral seyahat bunlarla aynı mantık ise yasaklanmış.

fakat şöyle bir şey var.ismini hatırlamadığım bir caminin yapımında öğle yemeği saati geldiğinde işçilerie aynı anda caminin dört kapısından da ekmek dağıtan alimin olduğunu hocamız anlatmıştı..yine farklı bir alim dönem şartlarının tutarsızlığından dolayı tutuklanarak içeri alınıyor.tutuklu olduğu zaman zarfı içinde cuma namazında görünüyor.madem yasak bunlar nasıl alim.demek istediğim yasak olup olmadığı tartışılır.

hocam bedenen gitmek sadece kalp gözü açık insanların işidir ama işte bu tür şeyler beyin gücüyle alakalı heralde

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

obie bunu yazdı:

EWELANCHE bunu yazdı:

EWELANCHE bunu yazdı:

Yapılamaz demedim zaten bende.Ama uzak durmak en mantıklısı.Bunun başka bir ismi vardı şımdı aklıma gelmiyor hatta PC nize yüklşene bilen sizi yönlendiren.Ve içinde bahsettiğim seslerden barındıran programlar bile yapılmıştı bir aralar.

önceki mesajında islam yönündende geçerli bi olay olmadıgını yazmışsın ben bu kanaatte değilim bunun bi yetenek oldugunu düşünüyorum insan beyninin çok az bi kısmını kullanıyo normal şartlarda yani kullanamadıgımız bölümleri keşfetmeye çalışmak yada kullanıma açmaya çalışmak bence islam açısındanda bi sorun teşkil etmiyodur

Yok hocam islam bu gibi olağan dışı şeylerle uğraşmayı kesin bir dille yasaklıyor diye biliyorum ben.İyi araştır istersen pek bir bilgim yok lise yıllarında bir merak vasıtası ile 3-5 bir araştırma yapmıştım ozaman kalma bilgiler.Kesin birşey söyleye bilecek bilgiye sahip değilim yani.

http://www.sorularlaislamiyet.com/index.php?s=show_qna&id=5797 burada astral seyahat konusu geçmiyor.yoga,meditasyon falan var.astral seyahat bunlarla aynı mantık ise yasaklanmış.

fakat şöyle bir şey var.ismini hatırlamadığım bir caminin yapımında öğle yemeği saati geldiğinde işçilerie aynı anda caminin dört kapısından da ekmek dağıtan alimin olduğunu hocamız anlatmıştı..yine farklı bir alim dönem şartlarının tutarsızlığından dolayı tutuklanarak içeri alınıyor.tutuklu olduğu zaman zarfı içinde cuma namazında görünüyor.madem yasak bunlar nasıl alim.demek istediğim yasak olup olmadığı tartışılır.

Aynı mantık değil hocam :) Senin verdiğin siteden örnek verelim. Bak astral seyehat ile ilgili neler yazmışlar :)

http://www.sorularlaislamiyet.com/index.php?s=show_qna&id=15847

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

NmC bunu yazdı:

obie bunu yazdı:

EWELANCHE bunu yazdı:

EWELANCHE bunu yazdı:

Aynı mantık değil hocam :) Senin verdiğin siteden örnek verelim. Bak astral seyehat ile ilgili neler yazmışlar :)

http://www.sorularlaislamiyet.com/index.php?s=show_qna&id=15847

bunu nasıl kaçırdım ben yaw.

neyse aradaki farkı görmüş olduk.

fakat yazıda başka insanların ruhlarıyla görüşebileceğimiz yazıyor.çoğu zaman rüyamızda arkadaşlarımızı görürüz.fakat onlar bizi görmüyor.buraya takıldım.bi de şu var;abdulkadiri geylani hazretleri aynı anda kırktan fazla yerde görülebilmiş.bunu kalp gözü açık olmayan birisi astral seyahatle yapamıyor mu şimdi?

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sergerde
    sergerde's avatar
    Erkek

vectral syahat =)

isyanda sergerde....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cenx07
    cenx07's avatar
    Erkek

Beyler böyle bişey olucağnı zannetmiyorum ama rüyalarda bu gbi şeyler oluyor rahmetli babamla karşılaştım rüyamda ama rüya deyil gerçeğin ta kendisiydi sanki babama dokunduğumda vucudumla hissettim ama böyle bişeyin kendi iradenle yapılabileceğni sanmıyorum. zaten bazı uzmanlar denemeyin kafayı yersiniz diyo

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

Abi şu kadarını söyliyim benim konuştuğum insanlar bu şekilde şu anda beyaz sarayda ne konuşuluyor onu duya bilirsiniz demişlerdi.Uçuk bir fikir ve çok idaalı bir cümle olabilitesi kolay veya kişiye bağlı çalışmayla olacak birşey olsa bence dünyada boşa tele kulakla uğraşılmazdı :D yani her isteyenin düzenli ve çok çalışma ile yapa bileceğini hiç sanmıyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

inceptionın yan etkileri bunlar hep :W

We can be more, we can be much more.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eexper
    eexper's avatar
    Erkek

Var böyle bişey hocam. Bu linki inceleyin biraz. Türkiyede astral seyahatin bilinen örneği Mevlana hazretleridir.

http://www.turkforum.net/1108688685-yunus-emre-mevlana-astral-seyahatle-nirvana.html

Benden korkunç cevaplar duymak istemiyorsan, bana korkunç sorular sormaktan vazgeçmelisin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Yahu inanmayın böyle boş şeylere,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

Yahu inanmayın böyle boş şeylere,

----------------------------

Gercek lan vallahi :) ben bu gece yaşadım mesela :D şimdiye kadar 4-5 kez yaşadım ama gezmek aklıma gelmiyo uyanmaya calışıyorum :) rüyada olduğunu fark edip cıkmaya calış oluyo xD yada kafayı harbiden yedim :)

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
Toplam Hit: 9669 Toplam Mesaj: 55