Atatürkçülük Mü? Hadi Ordan..
-
80 yıl öncekini görmüş ermiş falan diyip Atatürk'ün sözlerini kendinize göre şişirip güldürmeyin adamı :D Orjinal hitabedeki anlam; kurduğu cumhuriyetin "ilelebet, muhafaza ve müdafaa" etme görevini türk gençliğinden istemiştir. Herkes üzerine düşeni yapar artık, ben hiç bişey yapmadım die dövünmeye gerek yok hiçbişey yapmadıysak en azından askerden kaçmamak gerek.. :)
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
Nursi gibi orospu evlatlarını tekrarlayan tipik bir o.ç indexturk :)
-----------------------------sana hep aynı şeyi sölicem!!
İNSAN BİLMEDİĞİNİN DÜŞMANIDIR..
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------orospu evladı babandır.
lafını bil de konuş.
-
nerden biliyosun bikmediğimi ak ?Atatürke deccal yakıştırması yapan adamı savunanın gözümde zerre değeri yoktur.neyini bilimcem ak ?
allahın delisi bi kitap yazıyo herkes ona sanki kuran onu okuyosunuz.adam türkmüş ne türkü ak?kürtçe okullar açmak isteyen kim?atatürkün sürgüne gönderdiği adamı mı savunuyosunuz?_
nursiyi savunan her adam potansiyel atatürk düşmanıdır.adam atatürkü deccala benzeten bi o.ç ve halşa savunuyosunuz bu adamı. yok ya yok ben boşuna konuşuyorum kime kimi anlatıyorum ki ben.
diploit nuırsiye hakaret etmek sevaptır.atatürke hakaret etmek o.çldur,hakareti savunmakta o şekilde.
ama senin gibi bi ezik benim babama asla sövemez,Diplo-İT.
karşılık olarak sövmicem çünkü sövülcek biri bile değilsin :) ama karşılığını alıcaksın merak etme. -
dipLoit bunu yazdı:
-----------------------------AntiOksidan bunu yazdı:
lafını bil de konuş.
-----------------------------Diplo- İT esas sen lafını bilde konu$ kim oluosunda hakaret ediosun ?
-
o kim oluyo da bu küfür edebiliyo peki? onun anladığı dilden karşılık verdim işte.
-
dipLoit bunu yazdı:
o kim oluyo da bu küfür edebiliyo peki? onun anladığı dilden karşılık verdim işte.
-----------------------------O sana mı küfür edioyo ki sen ona küfür ediosun diploİT ?
-
AntiOksidan bunu yazdı:
nerden biliyosun bikmediğimi ak ?Atatürke deccal yakıştırması yapan adamı savunanın gözümde zerre değeri yoktur.neyini bilimcem ak ?
allahın delisi bi kitap yazıyo herkes ona sanki kuran onu okuyosunuz.adam türkmüş ne türkü ak?kürtçe okullar açmak isteyen kim?atatürkün sürgüne gönderdiği adamı mı savunuyosunuz?_
nursiyi savunan her adam potansiyel atatürk düşmanıdır.adam atatürkü deccala benzeten bi o.ç ve halşa savunuyosunuz bu adamı. yok ya yok ben boşuna konuşuyorum kime kimi anlatıyorum ki ben.
diploit nuırsiye hakaret etmek sevaptır.atatürke hakaret etmek o.çldur,hakareti savunmakta o şekilde.
ama senin gibi bi ezik benim babama asla sövemez,Diplo-İT.
karşılık olarak sövmicem çünkü sövülcek biri bile değilsin :) ama karşılığını alıcaksın merak etme.
-----------------------------aynen imzamı atıyorum.orço nun tekidir pis nurcular ne savvunuyonuz atatürke teccal diyen adamı.
-
dipLoit bunu yazdı:
-----------------------------AntiOksidan bunu yazdı:
lafını bil de konuş.
-----------------------------lafını bilde konus diyen denyoya bak :D
sana burdan cok pis bi sie cekerdim ama nese :D
said nursi Türk diyen varsa onun beynine zokim.
saten asıl adı saidi kürdi nası Türk oluo annamadım :D
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------dipLoit bunu yazdı:
-----------------------------O sana mı küfür edioyo ki sen ona küfür ediosun diploİT ?
-----------------------------seni beni olmaz küfrün. benim saygı duyduğum bi insana küfür ederse ben de ona ederim pek doğal. madem burda tartışmıyor böyle küfürle anlaşıyoruz ben de usüle uyayım dedim. itlik yapmana da gerek yok.