Atatürkçülük Mü? Hadi Ordan..
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
Nursi gibi orospu evlatlarını tekrarlayan tipik bir o.ç indexturk :)
-----------------------------Bu Dünyada senin gibi adam bile diyemediğimiz faşist düşünceler olduğu sürece atatürke laf atanlar çok olur merak etme sen.Ağzıma alamadığım o hakaret ettiğin kişi tüm islam aleminin üstat'ıdır.Üstat'ı karalamaya çalışan şerefsizler bunlar sizin yanınızda kar kalacakmı sanıyorsunuz ? yanılıyorsunuz .. Bir bir burnunuzdan gelecek bu dedikleriniz...
-
daRkbLuE bunu yazdı:
-----------------------------AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------Bu Dünyada senin gibi adam bile diyemediğimiz faşist düşünceler olduğu sürece atatürke laf atanlar çok olur merak etme sen.Ağzıma alamadığım o hakaret ettiğin kişi tüm islam aleminin üstat'ıdır.Üstat'ı karalamaya çalışan şerefsizler bunlar sizin yanınızda kar kalacakmı sanıyorsunuz ? yanılıyorsunuz .. Bir bir burnunuzdan gelecek bu dedikleriniz...
konuşma len lavuk seningibi ipnelere kufur ettim diye 15 gun banlandım zaten ama anladın sen...... -
dodobig bunu yazdı:
daRkbLuE bunu yazdı:
-----------------------------AntiOksidan bunu yazdı:
konuşma len lavuk seningibi ipnelere kufur ettim diye 15 gun banlandım zaten ama anladın sen......
-----------------------------Bi deccal daha çıktı.Öküz herif
-
Ja bi sallayınca ne kadar çok deny0 dökülüo ortama :F
-
Ne yazikki sitede diploİT arkadaşımız gibi düşünen bir çok mürit mewcut :\
-
adadada Hala Deccal dio lan :D olm malmısınız akm :F geçen malın biride Bill Gates e deccal diodu birisi İnternet e deccal der biri Atatürk e :| olm kim sölüo lan size bunları :D
-
kürtten üstat olurmu len hiç kürtten olsa olsa terorist olur.benim gibi bi adama bile illallah ettirdiler.kız kardeşlerimiz sokakta yuruyemez oldu bunlar yuzunden.aqdumun parazit kopekleri.tarih boyunca bi devlet kurdunuzmu len sadece bolunuyonuz.aşiretlere bolundunuz kan bagı olmasa dahada boluneceksiniz.göktengri sizi dünyanın başına bela olun diye yaratmış heralde...
-
Excalibur001 bunu yazdı:
adadada Hala Deccal dio lan :D olm malmısınız akm :F geçen malın biride Bill Gates e deccal diodu birisi İnternet e deccal der biri Atatürk e :| olm kim sölüo lan size bunları :D
Atatürk saten ole ondan kimsenin $üphesi y0k.. -
lan sikicem deccal muabbetinizi de yok öle bişi denyo durumuna düşürmeyin kendinizi be.
kafası diploİT esprisinden ötesine basmıyanlar da kıçlarına gülsünler. ahahhaha ne komik espri yaptım lan. yarıldım. kodumun malları.
-
daRkbLuE bunu yazdı:
Excalibur001 bunu yazdı:
Atatürk saten ole ondan kimsenin $üphesi y0k..
-----------------------------darkblue arkadasim lutfen bu laflarini bi not defteri belgesinde toplayip upload edebilirmisn.Stres atmakta birebir..