Atatürk"Ün Türkiye"Si Cenazedeki Kalabalıktır
-
geçen ayın 25'indeki taksimde yaptığımız protestoya da katılsaydınız keşke HOCALI SOYKIRIMINI lanetledik de ;)
-
geçen ayın 25"indeki taksimde yaptığımız protestoya da katılsaydınız keşke HOCALI SOYKIRIMINI lanetledik de ;)
---------------------------------------------------------------------
Eminimki yarısı kadar gelen olmamıştır. -
İnsanlar sadece görmek istediklerini görürler.Hatırlamak istediklerini hatırlarlar.
Boşa nefes tüketme.
Atatürk "Ne mutlu Türk'üm diyene" dediği vakit, bunların yaşanacağınında farkındaydı.
Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde TC Nüfus Cüzdanı (hani üzerinde Türk Bayrağı olan) ile dolaşan herkes Türk'lük kavramını kabullenmelidir.Ben Türk'üm diyebilmelidir.
-
iyide hocalı katliamının entellektüel bi yanı yok ki.ölenler katledilenler sonuçta Türk.Ermeni deilki cümle aleme gösterelim 'bak biz ermeniyi böle anarız uğurlarız vs.' şekilleri yapılsın dünya ya.
aziz nesin eli öpülücek adamdı.Hiç bi bok yokken ermeni soykırımını yaratanda biziz.bu adamları yaratan da -
awrupa için BU ÜLKEYİ SATANLARIN TAA A.Q
-
ayrıca ben anlamıyorum.bu ülkede aydınlık ünvanını kim dağıtıyor ?
dağıtan bir kurum kuruluş varmı ?
bu adamlar neye göre aydın kime göre ?
282 tane yavşak Türkiye'yi bölmek için topyekün imzalar bilmem neler seferber olmuşlar.yok kürt federasyonu düşünülebilir bilmem ne.
e bu vatana zerre katkısı olmayan adam neyin aydınır bilader ? -
kokainman hajı entellektüel bi konuyla alakası yok katleden insanlar belli onları lanetledik ;) bazıları onları yaşatıyo yyaa ;)
-
Golgeler abi kusura bakma ama yaptigin cahilligin daniskasi.Abi Hrant Dink 301. den bu "Turk kani pis kandir..." sozu icinyargilandimi ? yargilandi...peki mahkeme sonucunda ne oldu ? arastirdinmi gercekleri ogrendinmi yoksa senin icin, Dink'i hain ilan etmek icinsadece boyle bir davanin acilmasi yeterlimiydi. Boyle bir sozu soylemedigi mahkeme karariyla ortaya cikmis bir insana hala soyledi diye dayatiyorsunuz.Abi sehitlerle ,dink cenazesini niye yanyana getiriyorsun.Birisi dusunce insani ,digeri bizim askerimiz.Yani bu kadar insan dediki ,hadi gelin mehmetcik cenazelerine atifta bulunarak dink cenazesine katilalim. boyle birseymi dediler,abi nasil bir mantiktan yola cikarak boyle bir sonuca gidiyorsunuz anlamadim...bu arada kactane komutanin akrabasi,kactane milletvekilinin akrabasi cocugu doguda askerlik yapip sehit oldu.Sehit olanlar normal yurdum insaninin evlatlari, eger bir sehit cenazesinde bir sehit anasi cikip "vatan sagolsun diyemiyorum" diyorsa bunu durup dusunmek gerekir.Benim okudum kitaplar genelde cumhuriyet donemini anlatan roman ve arastirma kitaplaridir,savas ortamini anlatan kitaplar olsun , Nazim Hikmet'in Kuvay-i Milliye destanini okurken falan keske diyorum bende bu cephede olsaydim ,ama suan diyemiyorum keske gidip sehit olsa ,savassam.Cunku biz sehit ettigimiz askerin ailesinden devrilen askeri aracin masraflarini istiyoruz ,cunku biz sehit ettigimiz asker ailesine 3kurus para vermeye korkuyoruz, cunku biz evinde teroristlerce sehit edilen askerimizi ,sehit olarak nitelemiyoruz.Abi artik Turkiye Cumhuriyeti degerlerini savunmaktan uzaklasip ,belli bir zumrenin cikarlarini savunmaya baslamisiz,bu hatali gecmiste bende yaptim ,izm lere takilip gittik,insani degerlermizi korelttik,universitelerde kafa goz kirdik,oysa karsimizda kafasini kirdigimiz insaninda bizim gibi dusunceleri vardi ulkesi icin,kim kendi ulkesinin kotu olmasini ister, karsimidaki bu ulke icin iyi seyler dusunurken biz sen xizm cisin ben y izmciyim diye birbirimizi bogazladik....biz kendimizi sevmeyi unuttuk,kendimizi degistirmeye baslamadan birilerini degistirmeye calistik,once kendimizden kendi cevremizden baslamaliyiz,sonrasi zaten guzel olur.Kem kum etmek kolay,ne yapiyoruz abi bunu sorgulamamiz gerekir.Kahramanlik hikayeleri okuyarak gaza gelerekmi bu memleket duzelecek.3.derecede mililyetcilik soylemleriylemi duzelecek,daha kendi cebimizdekini ihtiyaci olan arkadasimizla paylasamadanmi sosyalizmden bahsedecegiz...hadi diyelim "hepimiz ermeniyiz..". diyenlerin surduk bu memleketten yada herkes cikti hepmiz turkuz dedi....sorunlar duzelecekmi,birseyler iyilesecekmi,daha guzel bir yarinmi olacak? merak ediyorum ne olacak,cozum ne ne yapacagiz ?
-
önüne gelen aydın hoca hadi götleri yiyorsa şimdide dtp ye cevap versinler adamlar resmen kalkıp TC yi tehdit etmeye çalıştı :S anlamıyorum hadi madem koskoca bir aydın ülkesiymişiz kalkıp aydın dedikleri adamlar bunlara cevap versin adamlar yarın birgün dağdan indiklerinde aydınları önlerine koyup alın hadi savaşın yazı yazınmı diyecez ? hayır !! Tabiki Mehmetlerimiz ile karşılık verecez..!
-
Şu aydın konusuna aynen katılıyorum.Aydın sıfatı almış kişilere baktığında mutlaka altından bir bkluk çıkıyor.Orhan Pamukta aynı.Türkiyeye çamur attı aldı ödülünü oturdu aşağı.Şimdi neredemi dersiniz? Kaçtı yurtdışına g*t korkusuyla.O nobeli bize almadı.Türk milleti için hiçbirşey ifade etmiyor onun ödülü.
Toplam Hit: 3996 Toplam Mesaj: 33