Ateş, Su, Toprak, Tahta
-
leadertay bunu yazdıTaRuZ bunu yazdı
Bakıyorum aramıza yeni cahiller katılmış:)
sayın avukat benim için dediyseniz eğer söylediğim sonunda ki işaretler size ne anlatıyor diye sormak isterim başkasına dediyseniz de o kişinin avukatı olarak onun savunmasını yapmak isterim. Eğer kim için ve ne için dediğinizi söylerseniz.
Konu: Milli Eğitim'in ihale ile bastırdığı kitaptaki aymazlık ve cehalet. Şimdi kime yazmış olabilirim ben bunu?
Birini hedef alacaksam direkt hedef alırım. Konu kitap olduğu için özellikle belirtmedim. Nasıl bu şekilde sana ya da başlığa yazan birine laf attığımı düşünebildin çok merak ediyorum. Senden sonra değil de senin yerinde yazmış olsam, senin üstündeki eleman üzerine alınır mıydı onu da merak ediyorum elbet.
-
Biri taşak gecmis :D editorde okumadan atlamis
-
SkynetX bunu yazdı
Tahta mı?
Tahta tabii zoruna mı gitti ?
-
TaRuZ bunu yazdıleadertay bunu yazdıTaRuZ bunu yazdı
sayın avukat benim için dediyseniz eğer söylediğim sonunda ki işaretler size ne anlatıyor diye sormak isterim başkasına dediyseniz de o kişinin avukatı olarak onun savunmasını yapmak isterim. Eğer kim için ve ne için dediğinizi söylerseniz.
Konu: Milli Eğitim'in ihale ile bastırdığı kitaptaki aymazlık ve cehalet. Şimdi kime yazmış olabilirim ben bunu?
Birini hedef alacaksam direkt hedef alırım. Konu kitap olduğu için özellikle belirtmedim. Nasıl bu şekilde sana ya da başlığa yazan birine laf attığımı düşünebildin çok merak ediyorum. Senden sonra değil de senin yerinde yazmış olsam, senin üstündeki eleman üzerine alınır mıydı onu da merak ediyorum elbet.
bak kendi cvbını kendin vermişsin hocam son cümlenle zaten. fevri davrandığımı düşünmüyorum o yüzden
-
ilk okul kitaplarında yazanlar doğru mu sanıyorsunuz ?
maddenin hallerini bile yıllarda 3 hal olarak öğrettiler
duyularımızın 5 adet oldugu yanlışını hala söylüyorlar.
-
PanxeR bunu yazdı
ilk okul kitaplarında yazanlar doğru mu sanıyorsunuz ?
maddenin hallerini bile yıllarda 3 hal olarak öğrettiler
duyularımızın 5 adet oldugu yanlışını hala söylüyorlar.
Haci su forumda anket yapsam eminim %99 u ucagin nasil uctugunu yanlis aciklayacaktir. Sadece ilkokul degil universite, hatta tubitak sitesi bile yanlis ogretiyor, su Bernoulli prensibini okudukca sacimi basimi yolasim geliyor.
http://www.bilimgenc.tubitak.gov.tr/makale/ucaklar-nasil-ucar
http://yunus.hacettepe.edu.tr/~serdar/BERNOULLI_ESITLIGI_VE_TERMO_ILKELERI.pdf
-
leadertay bunu yazdıTaRuZ bunu yazdı
Avukat değil kendisi savcı onu tanırım.ama çok iyi biri bana inanabilirsin
-
Arkadaslar yazida atlanilan kucuk bir ayrinti var sanirim.
Yazı içeriğinde M.Ö. 300 yılındaki insanlardan bahsediyor.
-
OCEANUS bunu yazdı
Arkadaslar yazida atlanilan kucuk bir ayrinti var sanirim.
Yazı içeriğinde M.Ö. 300 yılındaki insanlardan bahsediyor.
Aristo doğadaki tüm maddelerin ateş, su, toprak ve havadan meydana geldiğini düşünmüştü. Modern kimyanın kuruluşuna kadar bu fikir kabul görüyordu. Özellikle 1800 lü yıllardan sonra modern kimya şahlanmış bundan sonra 'modern dünyaya' katkı sağlamaya başlamıştı. Bu bilgi bir işimize yaramaz daha çok genel kültür tarzında bir bilgi artık ama yine de yanlış öğretilmesi büyük bir rezalet !
Yurtdışında hava yerine tahta deseniz belki de tüm akademik kariyeriniz biter, ortamlarda kıçıyla güler millet.
-
Insan gercekten hayret ediyor