Ateş, Su, Toprak, Tahta
-
@Taruz Avukattır da bi savcı kadar bilgili olarak gordugumden taruz kardesime savcidir dedim.çok güzel temiz kalpli bi kardesimizdir demeye çalıştım kendisi hakkında
-
Konu nasıl benim avukatlığım ya da savcılığıma geldi?
-
-
TaRuZ bunu yazdı
Konu nasıl benim avukatlığım ya da savcılığıma geldi?
An itibariyle;
-
Kurtismail bunu yazdı
@Taruz Avukattır da bi savcı kadar bilgili olarak gordugumden taruz kardesime savcidir dedim.çok güzel temiz kalpli bi kardesimizdir demeye çalıştım kendisi hakkında
28 eylül kayıt tarihi bilgi tavan maşallah admin beyler... bu arada benim için vasfının hiç bir önemi yok insan sonuçta ben adını hatırlamadığım için mesleği aklıma geldiği için yazdım avukat diye belki de değil bile hani bunu sorgulamak senin yada benim işim değil zaten.
BİDE ŞÖYLE BİR ŞEYLER BULDUM.
Kurtismail bunu yazdı@Ampul çok faydalı bi konu attin ortaya peki drone nasıl havada asili kalabiliyor.peki ya ufolarin uçma prensibi nasıl oluyor
@Anakonda'yi andim.
Ban kayıtları Bu üye banlıdır Ban sebebi: Kufredeni savciliga verecekmis. Yallah. https://www.tahribat.com/forum/1-ay-sigortasiz-calistim-patron-maasimi-vermiyor-n-232496/4#msg2893410 Tarih: 31/Eki/17 09:03 Ban süresi: Türkiye Avrupa Birliğine Girene Kadar
-
mizahi bunu yazdı
Insan gercekten hayret ediyor
Biz hayret etmiyoruz artık. Bizim için çok doğal :))
**" Arkadaşlar durumu yanlış anlamışsınız Eğitim sistemimiz bizim dikkatimizi ölçüyor. Böyle yanlışlar yapiyorki bakalım fark ediyormuyuz?:)
Bence tahta iyi bir element :) ))
-
Bu kitapları kime hazırlatıyorlar ya? Okumaktan soğuttu koca ülkeyi bu okul kitapları.
-
Birileri siktir olup gitse bile geride bıraktığı enkaz çok ağır olacak.
-
DeepInside bunu yazdı
Birileri siktir olup gitse bile geride bıraktığı enkaz çok ağır olacak.
Malesef öyle görünüyor.
-
Bugun bir temizlik yapilsa; egitim sistemini tekrar duzeltip; yeni bir nesil yetistirmek en az 30 seneye malolacak. Kaldi ki; egitim sistemi artik yama tutmaz. Tamamen sifirlamak lazim. Ilkokuldan universiteye kadar. Tum mufredat, kitaplar ve sinav sistemleri... Ama bu arada bu isi yapabilecek kalifiye eleman yok; zira mevcut sistemden bu adamlar cikmaz :(