Atık Pil
-
Bir atık pil toplama muhabbetine daldık bana çok fazla atık pil lazım :) istanbulda atık pil bulabilcek olanlar veya gidip alabilceğim yerler bilenler bana özel mesaj atarsa çok sevinirim... :)
Not : binlerce pil lazım :)
şu anda en çok pil toplayan 3bin tane topladı..
yardımlarınızı bekliyorum :)
-
meraktan soruyorum napıcaksın ki o kadar pili
-
okulda 1. olmak için :D onur belgesi veriyorlar :D
he onur belgesi filan vermeleri pek önemli dğeil okulda 1.olmuş olcam okulda yönetimin gözünde bi boka yarıo olucam vb :D
kendime göre böle sebepler :D yardımcı olak birileri lazım bana :D
okulda bu pilleri dönüşüme gödneriyor..
-
Ne okulu peki burası?
-
hocam belediyelerin çalışması var dükkanları tek tek gezip pilleri biriktirmelerini gelip alacaklarını söylüyorlar. sen çarsıdaki dükkanları tek tek gez :))
-
sadece fikir olması açısından çalıştıgım yerde pil kutuları var ve 7-8 tane sanırım
her biri agzına kadar dolu :D
büyük işletmelere git
http://tap.org.tr/atik_pil_toplama_noktalari_nerede-123.html
yada bunlardan birini kaldır :D
-
TAP ın Genel Müdürü Tanıdık VARTA'da Bizim :D
-
Ciddi giyinip eline bi not defteri bide çanta alıp dükkanları geziyorsun ben bilmemne kurumundan geliyorum atık pillerin toplanması üzerine çalışıyoruz bu gerçekten ciddi bir çalışma her hafta uğrayıp atık pillerinizi alacağız. Ayrıca kurumumuzun uygulaması var. Her hafta sizden aldığımız pilleri not ediyoruz 1 sene sonunda en çok pil veren kişiye büyük bir para ödülü veriyoruz
de yardır sonra :D
-
hocam zaten istediğinde pilleri veriyorlar ama önemli olan topluca fazla fazla pil alabilmek.. pil toplama merkezine gitsem onlar vermez çünkü sonuç oalrak ibzdeki pillerde oraya gitcek..
benim işimi görebilcek şey; bim, kipa, a101 vb. buralarda müdür filan vb. çünkü herşube pilleri merkeze gönderiyor... oradan depodan filan tnaıdık olsa alabilirm 2 3torba pil.. varmı ?? :)
-
vay aq. nedir bu yaw. benim mp3 ün pili bitti kargoyla falan yollim istersen euehe..]
-
Pillerin Toplanma Amacını Biliyor Musun Peki Topluyorsun Ama ?