folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Atm Leri Delirtmek

Atm Leri Delirtmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Atmlerin içinde bir adet ibm bilgisayar ile windows Nt işletim sistemi bulunmakta...(eskilerinin içini bol miktarda inceledim...)

öyle elektromıknatıs ile olacak halt değil o...

Rüyalar aleminde yaşıyorsunuz...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kamilkamo
    kamilkamo's avatar
    Erkek

hoja bu iş bu kadar kolay mı bi atm makinesini bozmak bence sana yaptım diyen de kesmiş sen inanma böle şeylere ayrıca sen kendini çok kaptırmışın yok havadaki elektro mıknatıs falan uçmuşun yaw

kahpelik gizli yapılır gizli kalmaz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ATM-Skim
    ATM-Skim's avatar
    Erkek
    canafar bunu yazdı
    arkadaşlar ilk olarak şunu solim bu iş biraz karışık benim 3 ayımı falan aldı araştırması

ilk olarak kendimize toprak hattı bozulmuş bir wakıfbank atm si(ben wakıf bankası atm sinde denedim) bulcaz sonra kendi üzerimize bol miktarda elektro mıknatıs yerleştireceğiz ve havanın olabildiğince manyetik alanla kaplı olması ve elektronik gürültünün bol olduğu ir yer bulacağız yani atm ole bi yerde olacak sonra bir kişinin para çekmesini beklicez o işlemini yapıp bitirdikten hemen sonra biz makinenin abşına geçip elektro mıknatıslarımızı çalıştıracağız makineye olabildiğince yaklaşın zaten makineye yapişirsiniz makinennin açlışma mantığına göre iki hat üzerinden bankaya bağlıdır biri korumalı hatt diyeri ise güvenlik ve elektirik hatlarıdır bir dakka sonra bizim yaymış olduğumuz manyetik alan zaten ısınmış ve 24 saat açık olan makınenin iğice kafayı yemesine neden olacaktır sonra elktro miknatısları kapatıp elimize bir şok aleti alıyoruz ve biraz cihaza elektirik veriyoruz artık amkine tamamem kontrolden çıkar neler olabilir söyleyeyim ya makıne güvenlik sistemini aktif ediyor ya kilitleniyor yada deliler gibi para saçmaya başlıyor yada hiç birşey olmuyor
    bunu bir kere denedim makıne işleminiz yapılıyor diyor sonra işlem durduruldu sonra kilitlendi manyak manyak yazılar çıktı en sonunda 20 ytl verir gibi oldu onuda yarısı dışarda yarısı içerde bıraktı servis dışı kaldı

yanlız dikkat edin sakın elektromıknatıslar açıkken şok aletini çalıştırmayın havadakı manyetik alandan dolayı tüm akım sizin üzerinizden geçer ve oracıkta ölüverirsiniz bunu yaparken kar maskesi takmayı unutöayın çunku bu hırsızlığın en alasından biridir

kolay gelsin
    Alıntıdır

buna gerek yok.

caresi bendedir.

ozelime yaz, cavabini al.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hahaha 80 kilo elektromıknatıs ve akü taşısan belki takılmasını sağlarsın ama sana 1 kuruş vermez.

Onu da taşıyacağıma çekiçle ekranına vurayım daha iyi =)

HolyOne tarafından 01/Kas/12 18:36 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hahaha 80 kilo elektromıknatıs ve akü taşısan belki takılmasını sağlarsın ama sana 1 kuruş vermez.

Onu da taşıyacağıma çekiçle ekranına vurayım daha iyi =)

eski konular faydalımı oluyor fikir fırtınasımı yaratılıyo.atm_skim buraya yazan en deneyimli vatandaş gibi.:D

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 12005 Toplam Mesaj: 36