Avea Beni Tehdit Etti
-
falca bunu yazdı:
-----------------------------Boyle konularda pek yorum yapmam ama tek soylıyecegım aveanın ........boslukları sız doldurun
6 yıldır faturalı avea hat kullanıyordum ve 2 gun once puk kodu ıle ılgılı bı sorunum cıktı.musterı hızmetlerını aradım ve ses kaydından baska bırseye ulasamadım.sıfre ıstedıler(bu arada sıfre 130mus belkı bırılerının ısıne yarar.) ve bunu ben bılmek zorundaymısım gıbı bır durum olustu.avea bayındekı calısanları telefonla sonradan ulasabıldıgım musterı hızmetlerındekı adamı kalaylayarak bır sanıye dusunmeden 6 yıllık hattımı sınırden kırdım.eskı alıskanlıgım olan turkcelle gectım ve huzurluyum.bunda sonra ne sekılde olursa olsun avea hat kullanmayacagıma da artık emınım.kalıteyı hıssetmenın tek yolu turkcell bana kalırsa.
-----------------------------İşte cevap budur KRALSIN.
-
Hoca şimdi bole büfelerde falan kontorlu telefon diye bu beles avea hatlari kullandirip ustunden para kazaniolar.
ole bi durumdan şüpelenmişlerdir. zaten bu sekilde ticari kullanimin sozlesmeye aykiri oldugu için tırsar aboneliğini iptal eder demişlerdir.
Normal şartlarda üstüne gitsen ebelerini sitersinde uğraştığına değmez
-
şeyhim aynen öyle dediğin gibi bu hatları ticari amaçlı kullanmak ne bileyim santırallere felan bağlamak yasak onun dışında istediğini yapıosun ama benim fatura hep kabarık he kabarık anlamadım gitti konuşarak aşmak mümkün deil 5.5 saat felan günde.. zaten bu kadar konuşsan radyosyonda ölürsün :) ama hep + - 85 civarı geliyor.. acaba kardeşim manitasına kontor mü atıyor anlamadım :)
-
Halen ulaşamadım sözde müşteri hizmetlerine,
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------hocam türk telekomda yapıyo aynı şerefsizliği. sınırsız 8mbps 49tl diyolar. altta ufacık yazıyla sınırsız 15gb'a kadardır diye. e neresi sınırsız bunun ? basbayağı 15gb kota var işte ? bunlara yaptırım yapabileceğimiz bi yer yok mu ya :|
-----------------------------15 gb kota yok,15 gb ı geçtikten sonra hızın 512 mbps a düşüyo,yaptığın downloadlar icin ek bisey odemiyosun.bunu yapmalarının nedeni de bi tarife daha var 8 gb limitsiz 99 tl,o kullanıcıyla 49 tl odeyeni ayırmak icin.ha tabi 512 ye dusurmek kotu insan en azından 1 e dusurur :)
-
TURKCELL
Turkcell iletişim merkezinden aldığım üç adet 100 kontörü iki adet 150 kontör ile değiştirmek istedim vermediler ve kavga çıktı eve döndüm cuma günüydü.cumartesi mail attım,pazartesi yada salı aradılar özür dilediler bayide hazır kontörünüz dediler.bayiye gittim onlarda bayaa bi özür dilediler kontörümü verdiler üstüne parada verdiler yaptılar ve mutlu şekilde evime döndüm.
AVEA
Aveada her yöne sınırsıza geçiyorduk.bayiye gittik sözleşmeyi doldururken metnin bittiği yer ile imza yeri arasında bayağı bir boşluk vardı.Z çizdik oraya ilerde başka birşey yazılmaması için.ordaki görevli bağırmaya başladı bu resmi evrak karalayamazsınız falan diye kavga çıktı eve gittik.aveaya mail attık yaklaşık 2 ay geçti hala cevap yok =).
işte avea ve turkcell farkı
-
Abicim ne olursa olsun Turkcell farklı. Zaten elimizde kalan bi Turkcel var :) ayrıca o avea bayyiinde çalışan arkadaş neydi nickin -. Neyse sözleşme neyin koymuş. Yerim yırtarım o sözleşmeyi kimsede sesini çıkartamaz :) Hak var nizam var. Giderim o kampanya adında mahkemeye veririm. Bilgilendirmemekten mahkemeye veririm. Her türlü mahkemeye veririm. Her türlü onlarda sürünür bende sürünürüm. Zor bir şey deil. Holy'ye katılıyorum. arkadaştada ticari bir şeyler sezmiş olabilirler ama adam da en fazla 40 dakika diyor be hacım :) zaten ben normal günlük hattımla 30 dakikadan aşağı konuşmuyorum. Çok yüksek bir şeyde değil. Neyse. bişi olursa pm den ulaş hallederiz her türlü :)
-
bu mesaj banada 24/07/09 tarihinde gönderildi önemsemedim, burda konuyu görünce hemen 212 444 1 500 müşteri hizmetlerini aradım sinirlendim ettim, bana söylenen şey bu zaten bilgilendirme amaçlı olup size herhangi bir cezai işlem uygunlanmayacak sadece hattınız elt cihazlarında ve haksız kullanımlarda olursa ceza kesilmeden önce yine sizinle görüşmeler yapılacaktır dediler. benim ısrarla sorduğum "makul seviye üzerinde olup" cümlesiyde onlarda herkese böyle gönderdiklerini söylediler. müşteri hizmetlerini ararkende 500 direk aramayın yoksa 0,375 yazıyor 212 444 1 500 olarak arayınız, tepkilerinizi dile getirinki tepkisiz kalmadığımızı göstermiş olalım.
eskiden 31/05/09 kadar turkcell kontürlü hatlar aranıp kontür kazanan telefoncular
şu anda telsim numaraları arayıp 2 dakikaya 1 kontür kazananlara gönderseler anlarımda 10,000/3 =3,000 dakika kullanan benim gibi kullanıcılara nasıl böyle bir mesaj gönderirler anlamış değilim, buda olsa olsa aveanın dandikliğinin teyididir sanırım.