Avea Prime Klasik 1500 Dk 1500 Sms 6 Gb Net 39 TL
-
Özelden çok soru geliyor operatör tavsiye için. O yüzden tarife arayanları bilgilendirmek istedim. Başlıkta belirttiğim tarifeyi Avea veriyor ve sadece yeni gelenler abonelere açık. Gizli tarife olduğundan nette pek bir şey bulamazsınız. Avea bayisinde numara taşırken bu tarifeyi söyleyin onlar sistemden bakıp geçisinzi sağlar.
1 sene Avea'da kalma sözü şartı var. Faturalı tarifedir.
-
prime mini nin 39 luk tarifesi dehşet birşeydi ama kaldırdılar onu. buda iyi süper.
-
internet hızını düşürüp int sınırsız olan 25-30 tl lik kampanya varmı. herhangi bir operatörde int yetmiyor. aq.
HeYeT tarafından 27/May/15 23:21 tarihinde düzenlenmiştir -
55 tane sirket hatti var.
55 kişi internet ve hat cekmemesi yüzünden gunde 55 kez sovuyorlar.
-
avea ıcı sınırsız her yone 500 dk 1 gb + 8+4+2 total 15 gb nete 20 lıra oduyorum :)
avea sınırsız sms mms her yone 500 sms her yone 100 mms te dahıl
hipokondriyak tarafından 27/May/15 23:27 tarihinde düzenlenmiştir -
600 dk her yöne + avea ve sabit hatlarla sınırsız + sınırsız sms + 6gb baya hızlı internet = 41 tl ödüyorum
-
Avea internet bağlantı hızı konusunda şimdiye kadar çevremden çok olumlu şeyler duymadım.
Turkcell hakkında çok iyi şeyler duyuyorum, ama fiyatlara bakıldığında Turkcell hakikaten yüksek diğerlerine göre.
Ben Vodafone kullanıyorum ve hızdan şikayetim yok.
-
internetş yavaş.
25 tl ye turkcell 2 gb int. 1000 sms 500 dk.
internet her yerde en hızlısı
-
ExpirE bunu yazdı
internetş yavaş.
25 tl ye turkcell 2 gb int. 1000 sms 500 dk.
internet her yerde en hızlısı
Turkcell ucuz tarifelerine hız sınırı koy mesala sen 7-8 megabit hızı geçemezsin. Turkcell yönetimi değiştikten sonra çok şikayet okumaya başladım Turkcell hakkında. Avea çekmiyor ama ucuz etin yahnisi hesabı. Vodafone orta şekerli fakat bir sorun olursa çözüm üretmekten çok acizler.
-
avea 100gb verse ne olur sinir krizi olup hastanede harcayacagınız para turkcellin paket fiyatından daha cok tutar
-
ben bimcell im aveaya geçsem farklı bir operatörden geçmiş gibi mi oluyorum:) geçen var mı?