Avea Prime Klasik 1500 Dk 1500 Sms 6 Gb Net 39 TL
-
son 15 ay içinde , vodafone , avea ve turkcell kullanmış biri olarak değişmeyen şeyler var.
İnternet ve ses kalitesinde gerçekten avea dan kötüsü yok , evet sınırsız dakikalar sms i internet paketi bile var ama istediğiniz an istediğiniz hızı vermediği için sizi bayıyor ve avea kalitesi diyorsunuz.
vodafone orta şeker fiyat performans sergiliyor ve turkcell kadar iyi ne avea kadar kötü ancak doğru tarifeyi kullanmazsanız turkcell den pahalı fatura gelir , bana az daha bunu yapacaklardı.
turkcell de ise herşey basit , ne kadar ekmek o kadar köfte evet en pahalı ancak hakkını da veriyor yapacak birşey yok , turkcell deki yönetim değişikliğinden sonra aslında bazı şeyler basitleşti uzun süredir yapılamayan distribitör düzenlemeleri paket düzenlemeleri yapıldı.
sonuc : ya turkcell ya vodafone kullanın avea nın ucuz olmasının bir sebebi var.
-
çizik
-
Belki klasik olacak ama avea pişmanlıktır. 100gb yi 1 tl yaptım da dese inanmayın. Bende yedek hat avea. Nerelerdeyse hiç kullanmıyorum ama bı haliyle bile sıkıntı.
-
Mecburen tüekcelLe geçtik geçirecek bize türrkcell
-
mkyb bunu yazdı
Olay 2GB Paketi (Hazırkart) 23 tl'ye her yöne 400 dakika, 1000 SMS ve 2GB internet
20 TL'ye 400dk 1000SMS 1 GB içeren olay paketin 2GB'lık versiyonu diyebiliriz, kriterler de aynı:
Numarasını taşıyarak ya da yeni bir hat alarak Hazır Kart’a gelenler için...
http://www.turkcell.com...0olay#benzerkampanyalar
500dk 2GB 1000SMS 25 TL olanı vardı zaten, "400dk da yeterli olur" diyenlere 23 TL...
Gerçi yine 25 TL yüklemek lazım ama 2 TL kalcak işte belki bi yerlere harcanabilir o da.Bende de 500dk, 2gb ve 5000sms var. İsmi lazim değil ama net sıkıntılı be abi. Turkcellde üstteki 25 liralık tarife ne kadar sure ile geçerli? Ben 2 senedir kullanıyorum. Uzun vadeli eş değer tarife var mı ?
-
"Avea kullanıyorum internet kotam hiç dolmuyor" dolmaz tabi mnkym çekmiyor ki kullanamadıgın için dolmuyor.
Konu açmıştım aveanın kamu tarifesinde band sınırı koymuşlar diye. Onuda şöyle anladım. Aynı telefon aynı yer aynı şartlar. Kampanya bitti internet hızlandı.