folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Avea Prime Klasik 1500 Dk 1500 Sms 6 Gb Net 39 TL

Avea Prime Klasik 1500 Dk 1500 Sms 6 Gb Net 39 TL

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Onu bunu bilmem ama internet HAT KALİTESİ anlamında en iyi şu an avea da var. Türkiye'nin üç ilinde bağımsız ve kuruluş olmayan benim tarafımdan yapılan testlere dayanarak.

Avea en iyi ping sürelerini veriyor.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sadikcafer
    sadikcafer's avatar
    Erkek

1000Dk 1000Sms 4Gb internet 45Tl + 1Tl vergi toplam 46Tl ödüyorum. Taahhüt yok. 1 Aydan  biraz fazla oldu geçeli

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byincesu
    byincesu's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    byincesu bunu yazdı

3 senedir avea jet ve faturalı hat kullanıyorum. Bu sene beni internet hızından dolayı kan kusturdu. Müşteri hizmetleri bana hizmet veren baz istasyonunda sorun olduğunu seneye tamamlanacak yenileme çalışmaları başlamışmış. Taahütüm bitti vodafone geçicem...

Tam 1 sene o yalani dinledim. Taahutum var diye mecburen kaldim. En az 10 kere aradim m hizmetlerini hep ayni palavra. En son kapattirma islemleri icin aradim kaydi aldilar aksamina genel merkezden aradilar yuzde 50 indirim verdiler faturama 1 yillik kabul etmedim ölsem gene elimi sürmem bu hatta.

hocam ödediğim fatura aylık 210tl idi cihazda almıştım. Müşteri hizmetleri sıfır sıfır... Aynan katılıyorum sana ucuz ama eskisi gibi değil

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

vodafona geçsemmiki.

Efsane Altın 1 GB 500 DKHer Yöne 1000 SMS 1 GB

18 TL / AY

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

1 avea 1 vodafone hattım var..

güya ikisinde de internet var :)

sonuç : avea aynı fiyata 5gb verse almam :) 

sebep : sıkılıp twitterda dolanayım diye girdiğimde vodafone olan telefondan 5-10 dakkada her halta bakıp çıkıyorum, avea fotoları açana kadar 15 dakika sonra pes edip kapatıyorum :)

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

vodafona geçsemmiki.

18 TL / AY

Uyarmadı deme Vodafone'nun interneti çabuk bitiyor. 100 kb olarak sayıyor 2 kb kullansanda. Koduklarıma kimse ses çıkaramıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    samaccc bunu yazdı

vodafona geçsemmiki.

18 TL / AY

Uyarmadı deme Vodafone'nun interneti çabuk bitiyor. 100 kb olarak sayıyor 2 kb kullansanda. Koduklarıma kimse ses çıkaramıyor.

dogru dedin turkcell gecicem bende sonradan fark ettim bunu ilk geldigim gibi aldim vodafone aptal gibi 

3g nerdeyse 2 gunde 1 kere 15dk falan kullaniorum face emailler icin tarife yeniliorum 10 gun olmadan %50 si bitmis ben bole sacma lik gormedim

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Sağlık B.lığı prestij.. Heryone 1200 dK + 2000 sms + 5 gb internet 38 TL  kullanıyorum.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Olay 2GB Paketi (Hazırkart) 
    23 tl'ye her yöne 400 dakika, 1000 SMS ve 2GB internet 

20 TL'ye 400dk 1000SMS 1 GB içeren olay paketin 2GB'lık versiyonu diyebiliriz, kriterler de aynı: 
    Numarasını taşıyarak ya da yeni bir hat alarak Hazır Kart’a gelenler için... 

http://www.turkcell.com...0olay#benzerkampanyalar 

500dk 2GB 1000SMS 25 TL olanı vardı zaten, "400dk da yeterli olur" diyenlere 23 TL... 
    Gerçi yine 25 TL yüklemek lazım ama 2 TL kalcak işte belki bi yerlere harcanabilir o da.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DNA-X
    DNA-X's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı

internet hızını düşürüp int sınırsız olan 25-30 tl lik kampanya varmı. herhangi bir operatörde int yetmiyor. aq.

türkcell var bu fiyata 1gb sonrasında 96 kbs

Hâla çömez.
Toplam Hit: 5850 Toplam Mesaj: 37