Avea Tl Yükledim Gelmedi
-
GoldenWorld bunu yazdı
Burası AVEA nın danışma merkezi mi, yoksa AVEA Forumu mu, gideceksin derdini müşteri hizmetlerine anlatacaksın.
Olmadı Bankanın internet şubesine girip, kredi kartı son işlemleine bakacaksın.
Para bankadan çekimiş ise, biraz daha (belki 1 gün) bekleyeceksin, paranın telefonuna yüklenmesini bekleyeceksin.
Olmadı, AVEA web inden belki yanlış telefon numarası girmişimdir, bu yüzden para başkasına yüklenmiştir diyeceksin.
Bizden ne yapmamızı bekliyorsun ? Veya ne yapmamızı istiyorsun,
TBT ce toplanıp AVEA nın Genel Merkezini mi basalım ?
20 TL için buralardan İstanbul a gelemem, sen en iyisi bir bardak bul bir de buz gibi soğuk su...
-
vurun daha ölmedi
-
SerYolcu bunu yazdıGoldenWorld bunu yazdı
Burası AVEA nın danışma merkezi mi, yoksa AVEA Forumu mu, gideceksin derdini müşteri hizmetlerine anlatacaksın.
Olmadı Bankanın internet şubesine girip, kredi kartı son işlemleine bakacaksın.
Para bankadan çekimiş ise, biraz daha (belki 1 gün) bekleyeceksin, paranın telefonuna yüklenmesini bekleyeceksin.
Olmadı, AVEA web inden belki yanlış telefon numarası girmişimdir, bu yüzden para başkasına yüklenmiştir diyeceksin.
Bizden ne yapmamızı bekliyorsun ? Veya ne yapmamızı istiyorsun,
TBT ce toplanıp AVEA nın Genel Merkezini mi basalım ?
20 TL için buralardan İstanbul a gelemem, sen en iyisi bir bardak bul bir de buz gibi soğuk su...
senden bir şey yapmanı istemiyorum otur oturduğun yerde yeterli bu birincisi.
burası bir forum sitesi yani insanlar birbirlerine yardım ederler daha öğrenemediysen öğren. belki böyle bir olay daha önce başından geçen birisi olmuştur bana fikrini beyan edecek. sikiyim 20 lirasını sana bir şey olmasın ;)
edit:
@umit bizim canımız yanmaz gardaş
-
Sen daha da hallemedin mi ??
-
Hellaven bunu yazdı
Sen daha da hallemedin mi ??
yok tl gelmedi daha müşteri hizmetlerini aradım yine online işlemlerinde sıkıntı var onaylanmamıştır geçte olsa gelecek dedi daha yeni tmm dedim kapattım
-
Yapılacak şu :
Müşteri hizmetleri sana bi fax no verecek sende banka dekontunu oraya fax çekeceksin merkezden bakiyen yüklenecek.
-
mkyb bunu yazdı
Yapılacak şu :
Müşteri hizmetleri sana bi fax no verecek sende banka dekontunu oraya fax çekeceksin merkezden bakiyen yüklenecek.
teşekkürler hocam. adam yol gösteriyor bilgi aktarıyor bazıları da boş boş konuşuyor, bu adamın gadasını alın.
-
Fax içinde şu siteyi kullanabilirsin :
Dünyada milletin kullanmayı bıraktığı teknolojiyi hala kullanıyoruz.
Birde bundan sonra bakiye yüklerken kendi bankan üstünden yükle. Bankalar daha ilgili.
mkyb tarafından 13/Eki/15 20:56 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Fax içinde şu siteyi kullanabilirsin :
Dünyada milletin kullanmayı bıraktığı teknolojiyi hala kullanıyoruz.
çok teşekkür ederim sağol mustafa hocam
-
interfector bunu yazdı
....
belki çözüm olur. ....GoldenWorld bunu yazdıher işin bir azar işiteni vardır. bu bizde de böyledir iş iyi olur bir yeri eksik olur gelir bana patlar diğer işlerde de böyledir bu da oyunun kuralı yapacak bir şey yok ;)
GoldenWorld bunu yazdıburası bir forum sitesi yani insanlar birbirlerine yardım ederler daha öğrenemediysen öğren.
Evet doğrudur, burası bir forum sitesidir, bilenler bilmeyenlere bildiklerini öğretirler.
Ben de, sana, durduk yere azar işitmek neymiş, bu sebeple insanın morali ne kadar bozulurmuş, bunu öğrettim...