Avea Tl Yükledim Gelmedi
-
Anında gider Fax yalan söylemişler.
-
GoldenWorld bunu yazdıenesshn18 bunu yazdıGoldenWorld bunu yazdımkyb bunu yazdı
Fax içinde şu siteyi kullanabilirsin :
Dünyada milletin kullanmayı bıraktığı teknolojiyi hala kullanıyoruz.
Birde bundan sonra bakiye yüklerken kendi bankan üstünden yükle. Bankalar daha ilgili.
fax gönderin dedi müşteri temsilcisi gönderdim şimdi bu siteden aradım tekrar yarın bu saatlerde arayın bize 24 saat içinde ulaşır dedi kapattık. pek anlamıyorum açıkcası bu fax işinden. ilk faxı gönderin diyen kız gönderin bizi arayıp bilgilendirin demişti bu da 24 saat sonra tekrar arayın dedi. doğru mu acaba 24 saatte mi gidiyor bu fax denilen şey
Fax anında gider seni keklemişler
kanka dalga geçiyorlar o zman benimle :D dekontta tl yüklediğim numara yazmıyor diye tl yüklemeyeceklermiş kavgaya kalacaz :D en para ile tl yüklemiştim
En paranin musteri hizmetlerini ara de böyle böyle ispat edemiyorum lutfen bana aveaya gonderdigimde kendi numarama kontor yukledigimi gösteren bi belge verir misiniz diye rica et birazda zorla tamamdir
-
mkyb bunu yazdı
Anında gider Fax yalan söylemişler.
dekontta tl yüklediğim numara yazmıyor hocam en para ile yüklemiştim tl yi bu sefer de numara yok diye yüklemiyorlarmış tl yi bilemeyiz hangi numara diyor. en parayı aradım iadesini isteyin kabul etmezlerse bizi arayın tekrar dilekçe yazıp iade talep edelim dedi
-
Boyle birsey olabilir mi. Yazili olarak talep et dekontla. Cevap vermezlerse git suc duyurusunda bulun dolandiricilik bu, btkya sikayet et
-
alicem bunu yazdı
Boyle birsey olabilir mi. Yazili olarak talep et dekontla. Cevap vermezlerse git suc duyurusunda bulun dolandiricilik bu, btkya sikayet et
kendilerinin olsun hocam aman boşverdim artık, diğer dünyada hesaplaşırız
-
Böyle işlemleri banka nın Online işlemlerinden yap bir daha hacım
-
PanxeR bunu yazdı
Böyle işlemleri banka nın Online işlemlerinden yap bir daha hacım
dersimi aldım :)
-
GoldenWorld bunu yazdıKaptan bunu yazdıinterfector bunu yazdıGoldenWorld bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
her işin bir azar işiteni vardır. bu bizde de böyledir iş iyi olur bir yeri eksik olur gelir bana patlar diğer işlerde de böyledir bu da oyunun kuralı yapacak bir şey yok ;)
Yok yav ? Götünden uydurup kendince herkes tarafından uygulandığını sandığın şey, aslında sadece senin götünden uydurulmuş; sen ve senin gibi birkaç şizofren tarafından kullanılıyor.
Bizim dünyamızda böyle bir kural yok. Her işin bir azar işiteni değil kötü yapılan işin azar işiteni olur.
Her işin niye azar işiteni olmak zorunda olsun ki adam işini düzgün yapıyorsa ? Ha dangalak herif ?
Burada müşteri temsilcisinin suçu yok. Olsa bile suçlu olduğunu azarlamadan belirtmek ve kendini beyefendi gibi ifade edebilmek önce düzgün bir aile eğitimi daha sonra güzel bir dil bilgisi ve kelime haznesi gerektirir.
O müşteri temsilcisi kazandığı paraya muhtaç olmasa içinden annene ve sülalene ettiği küfürleri yüzüne de söylerdi. Bundan emin olabilirsin.
-
Hocam yapacağın sey basit enparadan çekmişsin sanırım gir online islemlere dekont gönder de dekontu Avea iletişim e mail at sorunu hallederler. Olmadi harcama itiraz formu doldur
-
DadasAdam bunu yazdıGoldenWorld bunu yazdıKaptan bunu yazdıinterfector bunu yazdıGoldenWorld bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
her işin bir azar işiteni vardır. bu bizde de böyledir iş iyi olur bir yeri eksik olur gelir bana patlar diğer işlerde de böyledir bu da oyunun kuralı yapacak bir şey yok ;)
Yok yav ? Götünden uydurup kendince herkes tarafından uygulandığını sandığın şey, aslında sadece senin götünden uydurulmuş; sen ve senin gibi birkaç şizofren tarafından kullanılıyor.
Bizim dünyamızda böyle bir kural yok. Her işin bir azar işiteni değil kötü yapılan işin azar işiteni olur.
Her işin niye azar işiteni olmak zorunda olsun ki adam işini düzgün yapıyorsa ? Ha dangalak herif ?
Burada müşteri temsilcisinin suçu yok. Olsa bile suçlu olduğunu azarlamadan belirtmek ve kendini beyefendi gibi ifade edebilmek önce düzgün bir aile eğitimi daha sonra güzel bir dil bilgisi ve kelime haznesi gerektirir.
O müşteri temsilcisi kazandığı paraya muhtaç olmasa içinden annene ve sülalene ettiği küfürleri yüzüne de söylerdi. Bundan emin olabilirsin.
ne diyon la sen değişik ? konuyu uplayıp ortamı germe otur oturduğun yerde adam akıllı benim dünyam seni ilgilendirmez şimdi sie go!
s.tiğimin trolü
GoldenWorld tarafından 15/Eki/15 11:52 tarihinde düzenlenmiştir