Avusturyada Okumak
-
yılda 20 bin euro ya avusturyada okuyacağına gel kıbrısa.
Aynı maliyet + bizim okul kampanya yappacak %99 ihtimal.
eğitim ücreti+barınma +yemek= 18 bin civarı. kesin deil ama dahada azabilir bu müktar
artı olarak mavi diploma alıyorsun( avrupada geçerli diploma ama sadece mühendislikte sadece)
-
Benim arkadaşın abisi okuyor makine müh galiba. Aslında avusturya'ya gideceksen mühendislik okumak mantıklı. Almanya sanayi ülkesi. Avusturyada dil almanca olduğuna göre almanyada da çalışabilirsin.
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
eğitim ücreti+barınma +yemek= 18 bin civarı. kesin deil ama dahada azabilir bu müktar
artı olarak mavi diploma alıyorsun( avrupada geçerli diploma ama sadece mühendislikte sadece)
-----------------------------20 bin euro 40 milyar. istanbulda en kral ünverstede okunur bu paraya ? neden kıbrısa gittin ki? amacın yurt dışında çalışmakmı hocam
-
Şu an benim senelik masrafım burada 25 civarında. Arkadaş demiş ya 200 euro die ondan öle dedim. Ben hep kıbrısta okumak istiyordum nedense başka yeri hiç düşünmedim. Ayrıca yurt dışında çalışmada planlarım arasında var. Bu konuda avantajlı durumdayım
-
lalada bunu yazdı:
başka işinizmi yok 3. dünya ülkelerinde üniv okuyosunu? gidin sakarya ünv. de uzaktan eğitimle pc mühendisliği okuyun 2 yılda mühendis olun aynı andada calısırsınız hem iş çevreniz hem diplomanız olur
zuhahah yardın beni :D avusturya wien uni si dünya sıralamasında 70. uni :D arupada ilk 10 içinde :D şaka gibi..bilmedigin konularda yazmasan sevinirim..uzaktan ögrenimi yok..merak ettigin şeyler olursa bana pm at baya bilgi edindim..
-
DarkFall bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
-----------------------------20 bin euro 40 milyar. istanbulda en kral ünverstede okunur bu paraya ? neden kıbrısa gittin ki? amacın yurt dışında çalışmakmı hocam
kim diyor ya yılda 20 bin euro diye ??aylık 600 euro giderler yıllıkta 730 euro okul harcı.. -
Hacı Bende yurtdışında Okumak İstiyorum
Özel Olarak Turizm Bölümleri Varmış.
İlk Sene İngilizceni tamamlıyıp Öbür 3 Sene Dil Öğretiyorlarmış.
Bilgisi Olan Varmı Yahu ?
-
IronEagle bunu yazdı:
avusturyada okuyabilirsin.burdan sınava girer herhangi bi yerin turizim bölümünü kazanırsın wien e müracat edersin.. -
Ekerci bunu yazdı:
IronEagle bunu yazdı:
avusturyada okuyabilirsin.burdan sınava girer herhangi bi yerin turizim bölümünü kazanırsın wien e müracat edersin..
-----------------------------Peki Orda
Ev Tutmak
Yaşamak
Harçlık Giderler Elaktrik Su
Olayı Nasıl İyimi Karı Kız Ortamı Nasıl Ne Ayaktır Avusturya :D
-
yasam standartları yüksek Türkiyeden... Kızlarıda güzel daha ne istiyonuz olum imkanım olsa durmazdım valla :)