Avusturyada Okumak
-
ZyreX bunu yazdı:
-----------------------------
lalada bunu yazdı:
başka işinizmi yok 3. dünya ülkelerinde üniv okuyosunu? gidin sakarya ünv. de uzaktan eğitimle pc mühendisliği okuyun 2 yılda mühendis olun aynı andada calısırsınız hem iş çevreniz hem diplomanız olur
-----------------------------3. Dünya ülkesiii miiii :D:D:D Bence hıyar madalyasını hakettin.Nerede Nijerya'nın yanında falan mı sanıyorsun Avusturyayı..
-----------------------------zuhaha:)
-
Ekerci bunu yazdı:
DarkFall bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
yılda 20 bin euro ya avusturyada okuyacağına gel kıbrısa.
Aynı maliyet + bizim okul kampanya yappacak %99 ihtimal.
eğitim ücreti+barınma +yemek= 18 bin civarı. kesin deil ama dahada azabilir bu müktar
artı olarak mavi diploma alıyorsun( avrupada geçerli diploma ama sadece mühendislikte sadece)
-----------------------------20 bin euro 40 milyar. istanbulda en kral ünverstede okunur bu paraya ? neden kıbrısa gittin ki? amacın yurt dışında çalışmakmı hocam
kim diyor ya yılda 20 bin euro diye ??aylık 600 euro giderler yıllıkta 730 euro okul harcı..
-----------------------------sen hangi üniversiteden/bölümünden bahsediyorsun bilmiyorum bi link atarsan sevinirim. ayrıca ordaki hayat şartlarınıda bi öğren. 20 bin euronun içinde geçinme de var.
ha okula gider gelirim ben tarzı bi öğrencilik diyorsan daha ucuz a yaşayabilirsin herhalde.
seadog 25 bin euro da çokmuş napıyosun hocam okadar :|
ayrıca avusturya üniversitelerinde ingilizce eğitim veren üniversite yokmu ? zorunlu almancamı
İngilizce Hazırlık Okulu 5,000 Euro Fakülte Programları (Lisans) -Mühendislik Fakültesi 5,500 Euro -Mimarlık,Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi 5,500 Euro -Diğer Tüm Fakülteler 5,000 Euro -Diğer Tüm Yüksekokullar ve Meslek Yüksekokulu 4.500 Euro Yüsek Lisans Programları 6.500 Euro Doktora Programları* 8.000 Euro
-
dostum bende yurt disinda okuyorum oraya gecmeyi bizde dusundukte bi kahveye yada suya bi kac euro verilmez sen 600euro dan felan yanina fazla almaya bak iyi dusun :)
-
oralarda okul ucuz ama hayat pahali :)
-
IronEagle bunu yazdı:
Ekerci bunu yazdı:
IronEagle bunu yazdı:
Hacı Bende yurtdışında Okumak İstiyorum
Özel Olarak Turizm Bölümleri Varmış.
İlk Sene İngilizceni tamamlıyıp Öbür 3 Sene Dil Öğretiyorlarmış.
Bilgisi Olan Varmı Yahu ?
avusturyada okuyabilirsin.burdan sınava girer herhangi bi yerin turizim bölümünü kazanırsın wien e müracat edersin..
-----------------------------Peki Orda
Ev Tutmak
Yaşamak
Harçlık Giderler Elaktrik Su
Olayı Nasıl İyimi Karı Kız Ortamı Nasıl Ne Ayaktır Avusturya :D
-----------------------------hacı herşey tamamda sonda sıcmısın karı kız ortamı dedin mi onu hesaba katman bile seni orda okuyamayacağını okumak kafanda olsa bile okumayacağını gösterir.
-
Şimdi Avusturya ve kıbrısı ele alırsak nerde okumak daha mantıklı Üni için?
Yada bu 2 sinide es geçip başka önerebileceğiniz varmı ?Yaşamı az çok rahat üni harcıda ucuz bir ülke..
-
DarkFall bunu yazdı:
Ekerci bunu yazdı:
DarkFall bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
eğitim ücreti+barınma +yemek= 18 bin civarı. kesin deil ama dahada azabilir bu müktar
artı olarak mavi diploma alıyorsun( avrupada geçerli diploma ama sadece mühendislikte sadece)
-----------------------------20 bin euro 40 milyar. istanbulda en kral ünverstede okunur bu paraya ? neden kıbrısa gittin ki? amacın yurt dışında çalışmakmı hocam
kim diyor ya yılda 20 bin euro diye ??aylık 600 euro giderler yıllıkta 730 euro okul harcı..
-----------------------------sen hangi üniversiteden/bölümünden bahsediyorsun bilmiyorum bi link atarsan sevinirim. ayrıca ordaki hayat şartlarınıda bi öğren. 20 bin euronun içinde geçinme de var.
ha okula gider gelirim ben tarzı bi öğrencilik diyorsan daha ucuz a yaşayabilirsin herhalde.
ayrıca avusturya üniversitelerinde ingilizce eğitim veren üniversite yokmu ? zorunlu almancamı
İngilizce Hazırlık Okulu 5,000 Euro Fakülte Programları (Lisans) -Mühendislik Fakültesi 5,500 Euro -Mimarlık,Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi 5,500 Euro -Diğer Tüm Fakülteler 5,000 Euro -Diğer Tüm Yüksekokullar ve Meslek Yüksekokulu 4.500 Euro Yüsek Lisans Programları 6.500 Euro Doktora Programları* 8.000 Euro
senin dedigin bu 5bin euro luk yer neresi ? wiyana uni mi ? -
DarkFall bunu yazdı:
Ekerci bunu yazdı:
DarkFall bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
-----------------------------kim diyor ya yılda 20 bin euro diye ??aylık 600 euro giderler yıllıkta 730 euro okul harcı..
-----------------------------hocam postlardanbirinde yazmışlardı 20 bin euro diye ondan öle yazdım yoksa kıbrıs o kadar değil
-
lalada bunu yazdı:
başka işinizmi yok 3. dünya ülkelerinde üniv okuyosunu? gidin sakarya ünv. de uzaktan eğitimle pc mühendisliği okuyun 2 yılda mühendis olun aynı andada calısırsınız hem iş çevreniz hem diplomanız olur
-----------------------------wtf ?!
"Orta Avrupa´nın da en büyük üniversitesidir ve günümüze kadar yapılmış olan dünyanın en iyi üniversite sıralamalarında hep üst sıralarda yer almıştır."
"Viyana üniversitesinin kütüphanesi 6,5 milyon kitap mevcuduyla Avusturya'nın en büyük kütüphanesidir"
"Viyana Üniversitesinde yaklaşık 130 tane bölüm bulunmaktadır. Viyana Üniversitesinin amacı teorik eğitimle pratik araştırma bazlı eğitimi sentezleyerek en yüksek kalitede örgecilerine aktarmaktır. Viyana Üniversitesinin 50 ye yakin enstitüsü bulunmaktadır."
kaynak : wiki
hocam anlamadıgın konularda yorum yapıp soru soranın da kafasını karıstırmamanı öneririm ^^ kaldı ki avusturya kesinlikle 3. dünya ülkesi degildir. saygılar.