Ay Yıldızlı Türkiye Haritası Led Tabelayı Satıyorum
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------bu işte bu kadar para varmı yahu ?
270 led için 250tl :|
-----------------------------dahada fazla ister led tabelacılar... sadece led değil pleksisi ledden pahalıdır lehim teli kablosu çerçevesi işçiliği vesaire vesaire
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------128x96 pixel indoor smd led = 10.000 $
Tabi bu ekran için geçerli, tabelada iş değişiyor daha ucuz.
-
VideoJockey bunu yazdı:
-----------------------------BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------hacım 90 derecelik mantar led kullandığım
dükkanlardaki led tabelalardaki ledlerden(ayrıca barış elektronik dükkanına gidip 1 ledin fiyatını sor sonra hesap et ucuza gittiğini keşke alsam diye içinden geçireceğini düşünüyorum :)) çünkü led tabelacılar bunun işçiliğinden sadece 75 tl işçilik alır :) sen abine inan barış :)
bi mürid arkadaş var şu an aldı aldı o fiyata almadı satışını pazar gününe kadar bekleteceğim
-
video çeksen daha iyi olur hoşuma gitti benim. videoda ışıkların oda ortamında nasıl yandığını falan görsek daha iyi değerlendirebiliriz.
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------video çeksen daha iyi olur hoşuma gitti benim. videoda ışıkların oda ortamında nasıl yandığını falan görsek daha iyi değerlendirebiliriz.
-----------------------------tamam hocam 2 saat sonra videosunu atayım youtubeye şimdi çıkıyorum görüşürüz
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------VideoJockey bunu yazdı:
-----------------------------BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------hacım 90 derecelik mantar led kullandığım
dükkanlardaki led tabelalardaki ledlerden(ayrıca barış elektronik dükkanına gidip 1 ledin fiyatını sor sonra hesap et ucuza gittiğini keşke alsam diye içinden geçireceğini düşünüyorum :)) çünkü led tabelacılar bunun işçiliğinden sadece 75 tl işçilik alır :) sen abine inan barış :)
bi mürid arkadaş var şu an aldı aldı o fiyata almadı satışını pazar gününe kadar bekleteceğim
-----------------------------Benim bahsettiğim led bu yalnız :D
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------video çeksen daha iyi olur hoşuma gitti benim. videoda ışıkların oda ortamında nasıl yandığını falan görsek daha iyi değerlendirebiliriz.
-----------------------------ben pek böyle şeyleri (video çekmeyi) beceremem zaten tek olunca kabloları bağlaması vakit aldı tabela bu
-
ekip kursak da binaya tetris yapsak ne deli olur! mahya led kayan yazı projem vardı tozlu raflar arasında kayboldu gitti tey tey...
-
hocam buna flaşör eklersek maliyet ne olur videodaki ay yıldızı yakıp söndürmesi için
-
kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------hocam buna flaşör eklersek maliyet ne olur videodaki ay yıldızı yakıp söndürmesi için
-----------------------------10 lira artar.