Ay Yıldızlı Türkiye Haritası Led Tabelayı Satıyorum
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------hocam buna flaşör eklersek maliyet ne olur videodaki ay yıldızı yakıp söndürmesi için
-----------------------------10 lira artar.
-----------------------------hocam haritanın içindeki kırmızı olan madde boya mı nasıl yaptın bir de tabelanın arkasında devreler görünüyor mu yoksa düzgün kapalı bir şekilde mi ? videodan tam net anlıyamadım
-
kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------hocam buna flaşör eklersek maliyet ne olur videodaki ay yıldızı yakıp söndürmesi için
-----------------------------10 lira artar.
-----------------------------hocam haritanın içindeki kırmızı olan madde boya mı nasıl yaptın bir de tabelanın arkasında devreler görünüyor mu yoksa düzgün kapalı bir şekilde mi ? videodan tam net anlıyamadım
-----------------------------haritanın içi folyo kaplı kırmızı folyo üstündede beyaz ay yıldız kaplı folyo ile boya olmaz. arkası kapalı çerçeveli durumda. arkası kapalı. devre filan yok

-

-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------yukarıdaki resim_
-----------------------------
bu nedir dostum ?
-
ahmet in (kaygusuz) bizim hastane için yaptığı tabela
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------ahmet in (kaygusuz) bizim hastane için yaptığı tabela
-----------------------------abü o tabela değil kayan yazı.
onuda ben yaptım zaten son işimdi ondan sonra ayrıldım o dükkandan. geçen hafta yapmıştım bunu
işi ben yaptım kaymağını onlar yiyecek. işte zoruma giden buydu ve ayrıldım sigortasıda yoktu şimdi sigortalı bir işteyim. maaşıda iyi şu an.bu arada ay yıldızlı tabelamızıda bi müridimiz almıştır yani tabela satılmıştır. isteyen olursa yeniden yapılır.

bu son kayan yazı işiydi hastaneye pahalı yapıldı bilginiz olsun. maliyetini ben biliyorum satış fiyatını ben biliyorum.
neyse hadi iyi akşamlar. -
nevorapat bunu yazdı:
-----------------------------Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Mügeye beleş bize paralı ha, :) :) :)
-----------------------------hem öle hemde ledleri alsak kendimiz döşesek daha karlı olmuyor mu ya
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------nevorapat bunu yazdı:
-----------------------------hem öle hemde ledleri alsak kendimiz döşesek daha karlı olmuyor mu ya
-----------------------------ledleri alın sadece dirençle lehim birde işçilik alayım :) :)
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------zone bunu yazdı:
-----------------------------nevorapat bunu yazdı:
-----------------------------ledleri alın sadece dirençle lehim birde işçilik alayım :) :)
öyle daha uygun olmuyor mu? sana sormakla biraz değişik oluyor hocam ama :D -
Hocam şurayı alayım unutmamak için...
Düşündüğüm gibiyse alma ihtimalim var.