folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Ay Yıldızlı Türkiye Haritası Led Tabelayı Satıyorum

Ay Yıldızlı Türkiye Haritası Led Tabelayı Satıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

zone bunu yazdı:
    -----------------------------

nevorapat bunu yazdı:

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

Mügeye beleş bize paralı ha, :) :) :)

hem öle hemde ledleri alsak kendimiz döşesek daha karlı olmuyor mu ya

kardeş arkadaşın istemiş olduğu fiyat zaten öle atla deve değil uygun istiyor ben piyasasını bildiğim için söylüyorum 80 liraya malzemeli bir de bu kadar güzel işçiliğe kim uğraşacak  varsa söyle bizde bilelim ben hiç sanmıyorum öle göründüğü kadar basit bi iş değil tek tek del lehimle bi sürü ıvır zıvır ben elektrikçi olmama rağmen uğraşmam bu tür ince işlerle zaten uğraşacak vaktim de yok kolay değil mantar led ile tabela yapması hacı ...

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

Bizim milletimiz böyle işte,bedava veriyorum desen başkası üstüne para veriyor sen niye bedavaya veriyosun der.

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

recobaba bunu yazdı:

Bizim milletimiz böyle işte,bedava veriyorum desen başkası üstüne para veriyor sen niye bedavaya veriyosun der.

boşver hacı. ben yaşlanıncada bu işi yapacam milletim soyulmasın diye ucuza yapacam 

şimdiki piyasanın adı soyguncu piyasa bulan geçiriyor birbirine...

anamuhalefet hocam tabelayı sattım istersen yada isteyen olursa yeniden yaparım. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

ay yıldızı konu başlığında görünce dedim bunlar yine mi hacklendi :)

tabela güzel dükkan sahibi filan olsan çekinmeden alırım fiyatta fena değil.

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

ay yıldızı konu başlığında görünce dedim bunlar yine mi hacklendi :)

tabela güzel dükkan sahibi filan olsan çekinmeden alırım fiyatta fena değil.

bende senin gibi düşündüm ve aldım hocam :) üstünde tam 366 adet led var :)

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

oha lan google arama yerine yazdım google resimlerde ilk başta yerini almış :))

sahibinden.com da satış yapacağım bundan sonra

Türk takımların tabelalarıda vs bir sürü resim var elimde sunacağım internete alan olursa ekmek parası kazanırız :)))

http://www.google.com.tr/imgres?hl=tr&sa=X&tbo=d&biw=1016&bih=575&tbm=isch&tbnid=V2N6oEPUhJ7riM:&imgrefurl=http://www.tahribat.com/Forum-Ay-Yildizli-Turkiye-Haritasi-Led-Tabelayi-Satiyorum-155569/1/-/-/50&docid=sw8PbsOTDpdwZM&imgurl=http://g1203.hizliresim.com/v/r/3sg3t.jpg&w=1632&h=1224&ei=xU3jUIPoNsXBtAa4nIGoBg&zoom=1&iact=hc&vpx=716&vpy=268&dur=2683&hovh=194&hovw=259&tx=223&ty=170&sig=101429138907972818239&page=2&tbnh=148&tbnw=205&start=15&ndsp=20&ved=1t:429,r:24,s:0,i:163

ayrıca burdada loglamış :))) demekki diğer resimleri yüklesem imaginess sayfası benim resimlerle dolacak :)))

youtubeye video yükleyen gerizekalı tabelacı haritanın trakya bölgesini yapamamış sanki tekirdağ ile burda arasında marmara boğazı yok :)))

neyse konuyu hortlattığım için kusura bakmayın :SSS

kaygusuz tarafından 01/Oca/13 23:27 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 9367 Toplam Mesaj: 37