folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ay"A Ayak Basıldığı Yalan Mı?

Ay"A Ayak Basıldığı Yalan Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

40 yıl önce başlayan Ay seferinin aldatmaca olduğuna inanan komplo teorisyenlerinin öne sürdüğü en yaygın 10 neden...

1- Astronotlar Amerikan bayrağını diktiklerinde bayrak dalgalanıyor. Ay’da rüzgar yok.

2- Apollo astronotları tarafından Ay’ın yüzeyinden çekilen fotoğraflarda yıldızlar görünmüyor.

3-Fotoğraflarda Ay’a inen modülün yaratması gereken krater görünmüyor.

4- İniş modülünün ağılrığı 17 tondu ve kum üzerinde hiçbir iz bırakmadan duruyordu. Halbuki hemen yanıbaşında astronotların kumdaki ayak izlerini görmek mümkündü.

5- Nem ve güçlü yer çekiminin bulunmadığı Ay’ın yüzeyindeki ince kumdaki ayak izleri beklenmedik bir şekilde iyi çıkmış. Adeta ıslak kumda yapılmış gibi duruyor.

6- İniş modülü Ay’ın yüzeyinden ayrıldıktan sonra roketten çıkması gereken alev görünmüyor.

7-Filmi hızlı oynattığınızda Ay’ın yüzeyinde yürüyen astronotların aslında yeryüzünde yürüdüklerini ve filmin daha sonrra yavaşlatılmış gibi olduğu görülüyor.

8- Van Allen radyasyon kuşağından çıkan radyasyona maruz kalan astronotların ölmüş olması gerekirdi.

9- Ay’dan getirilen kaya parçaları Antarktika’ya yapılan bilimsel keşif gezilerinden toplanan kaya parçaları ile aynı.

10- Ay’a yapılan altı iniş de Nixon yönetimi sırasında oldu. Aradan geçen 40 yıl içersinde kaydedilen hızlı teknolojik gelişmelere karşın başka hiçbir ulusal lider Ay’a astronot indirdiğini iddia etmedi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    yalan oldugunu söyleyenlerde az değil area 51 die bir oyun vardı bilen bilir onda bile bu konuyla dalga geçiorlardı video bulursam koyarım

ahanda buldum 

http://www.youtube.com/watch?v=vCGuBWrEt54

destination@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    İlk ayak basış Yalan olabilir ama İnsanoğlu Ayak ayak bastı... Sonradan da olsa basmıştır...

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

national geographic 'de bunun nasa tarafından çekilen tüm videoları verildi. 

adam çıktığı yere ailesinin resminide bırakmış , cok acayip bişey ya aya simdi biz bi cıkıyoz diyelim amerika bayrağı orda felan babalarının malı gibi .. 

discovery channelde yada gene nat. geo. 'da   bu yalan maddelerini tek tek akıllı acıklamasını deneylerle verdiler  bence yalan değil gibi.

(:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Yalanmı emin değilim ama madem 40 yıl önce gidildi bu güne kadar hiç bi devlet neden bir daha gitmedi gitmeye uğraşmadı ?

Biryerlerdede şöyle birşey okumuştum.Ayın karanlık yüzünde uzaylı kolonisi varmış o yüzden gitmiyorlarmış :XD

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:
    -----------------------------

Yalanmı emin değilim ama madem 40 yıl önce gidildi bu güne kadar hiç bi devlet neden bir daha gitmedi gitmeye uğraşmadı ?

Biryerlerdede şöyle birşey okumuştum.Ayın karanlık yüzünde uzaylı kolonisi varmış o yüzden gitmiyorlarmış :XD

Karanlık yüzü ile ilgili spekülatif pek çok dedikodu Dolanıyo, ama Resimlenmiş bulgulara göre Orada Tespit edilmiş Uçan Daireler Gözlenmiştir...

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Arkadasim Yukarda gosterilen nedenlerin hepsi cok sacma sapan seyler. bunlarin hicbirinde aya adim atilmadigina dair bir kanit yok.

Bayragin dalgalanma nedeni sadeece bildigimiz ruzgar olucak diyil, ayin atmosferi olmadigi icin gunes firtinalarindan rahatlikla etkilenebilir...

Yildizlar gorunmuyor demisler, resimdeki aciya bir bak, acidan dolayi gorunmeme olasiliklari yuksek. ve cameranin cok parlak bir cisime odaklanmasi arkasinda kalan az parlak cisimleri algilayamamsi demektir.. ki kameranin eski model oldugunu dsusunursek bu ihtimal cok fazla artiyor... ve yalanlamak icin kullanilan nedenden cok daha iyi...

Aya inen modulun yaratmasi gereken sadece izdir. carpmadi ki krater yaratsin. kaldi ki fotograf yeterince uzaktan cekilmis, kendi kraterleri zor gorunuyor, bir de geminin izi mi ckicak...

Film hizli cekilip yavas oynatilsaydi emin ol cok amatorce bir goruntu cikardi orataya.. orjinal filmde herhangibir speed oynamasi yok.

Gel gor ki amerikalilardan sonra ruslar da ayua inis yaptilar. inis bolgeleri icin arastirma yapabilirsiniz.... 

Shaban Interactive Pro.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Dj_Lethal bunu yazdı:

Arkadasim Yukarda gosterilen nedenlerin hepsi cok sacma sapan seyler. bunlarin hicbirinde aya adim atilmadigina dair bir kanit yok.

Bayragin dalgalanma nedeni sadeece bildigimiz ruzgar olucak diyil, ayin atmosferi olmadigi icin gunes firtinalarindan rahatlikla etkilenebilir...

Yildizlar gorunmuyor demisler, resimdeki aciya bir bak, acidan dolayi gorunmeme olasiliklari yuksek. ve cameranin cok parlak bir cisime odaklanmasi arkasinda kalan az parlak cisimleri algilayamamsi demektir.. ki kameranin eski model oldugunu dsusunursek bu ihtimal cok fazla artiyor... ve yalanlamak icin kullanilan nedenden cok daha iyi...

Aya inen modulun yaratmasi gereken sadece izdir. carpmadi ki krater yaratsin. kaldi ki fotograf yeterince uzaktan cekilmis, kendi kraterleri zor gorunuyor, bir de geminin izi mi ckicak...

Film hizli cekilip yavas oynatilsaydi emin ol cok amatorce bir goruntu cikardi orataya.. orjinal filmde herhangibir speed oynamasi yok.

Gel gor ki amerikalilardan sonra ruslar da ayua inis yaptilar. inis bolgeleri icin arastirma yapabilirsiniz.... 

Onlar emin ol senin dusunduklerinden daha iyissini dusunuyorlar ve oyle ortaya bir tez atiyorlar . Ve bunlar cok sacma sapan nedenler demissin bazen o sacma nedenlerden olmayan kalmiyor...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek

http://thepiratebay.org/torrent/3277603/Did_we_land_on_the_moon

meraklıları zaten izlemiştir bu videoyo yu izlemeyenler kacırmasın,nasa yetkilisi tek tek cevap verio bu suclamalara,hemde ne cevaplar bizim siyasetçiler gibi :D

Boş sayfaya imza atmam!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    Claros bunu yazdı:
    Dj_Lethal bunu yazdı:

Onlar emin ol senin dusunduklerinden daha iyissini dusunuyorlar ve oyle ortaya bir tez atiyorlar . Ve bunlar cok sacma sapan nedenler demissin bazen o sacma nedenlerden olmayan kalmiyor...

dostum bana daha iyi bir kanit bulsan tamam diycem. ben sana mantikli nedenlerini de sunuyorum. Ben daha once inis videosunu full izledim ve inceledim. isinste gorunen krater daha o zamanki cekimi yapilmis en yakin goruntuydu. daha sonraki ruslarin yaptihi ay inisleinde de krater ayni sekilde gorunuyodu. yani amerikalilar set kurumus olsalardi ruslarin gordugu kraterin farkli olmasi gerekirdsi, ki daha once hic bukadar yakin cekilmemis bir krateri nasil bukadar dogru bir sekilde sete uyarlayabildiler... Arti ruslarin inisi sirasinda amerikan bayragini da gormuslar. onun da resimleri vardi (rus kaynakli)

Shaban Interactive Pro.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Dj_Lethal bunu yazdı:
    Claros bunu yazdı:
    Dj_Lethal bunu yazdı:

dostum bana daha iyi bir kanit bulsan tamam diycem. ben sana mantikli nedenlerini de sunuyorum. Ben daha once inis videosunu full izledim ve inceledim. isinste gorunen krater daha o zamanki cekimi yapilmis en yakin goruntuydu. daha sonraki ruslarin yaptihi ay inisleinde de krater ayni sekilde gorunuyodu. yani amerikalilar set kurumus olsalardi ruslarin gordugu kraterin farkli olmasi gerekirdsi, ki daha once hic bukadar yakin cekilmemis bir krateri nasil bukadar dogru bir sekilde sete uyarlayabildiler... Arti ruslarin inisi sirasinda amerikan bayragini da gormuslar. onun da resimleri vardi (rus kaynakli)

Senin bana bu soylediklerinde saglam bir kaynak degil inanmam icin bak inanmis olsalardi bu kanitlardan bu tez'i oraya atmazlardi .]

Toplam Hit: 6228 Toplam Mesaj: 40