Ay"A Ayak Basıldığı Yalan Mı?
-
TORN bunu yazdı:
-----------------------------Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------
A_REX bunu yazdı:
Sorulacak sorulardan birtanesi neden aya ayak basılmasından 40 yıl geçmesine ragmen neden ay araştırmaları birden kesildi sebebi neydi_?
Because The moon is full of aliens. ayin gorunmeyen kismina sadece ruslarin inis yaptigini biliyorum. onlar da hicbir aciklama yapmadilar. ne gorevle ilgili bilgi verildi ne de ne gorduklerine dahil bilgi verildi. onlarda birdaha gitmediler... ve sonradan firlatilan tum moduller, robotlar hep aydinlik kisişm firlatildi. karanlik bolgede suan hicbir arac bulunmuyor... Ruslarin uzay gorevlerini bir arastirin derim. karanlik bolgede anormallikler var,...
-----------------------------İyide ayın karanlık yüzü her zaman deişmezmi.sanilanin aksine ayin karanlik yuzu, "ayin dunya cevresinde bir tur atma süresi ile kendi çevresinde bir tur dönme süresinin eşit olması nedeni ile hep aynı bölgeye takabül eden kısmı" olmayip, ayin her evresinde ay uzerindeki denk geldigi alani degisen bir bolgedir.
yok hocam degismez. Ayin sadece bir yuzunu gorebiliriz. diger kisim hep karanlik ve degismezdir. Sumer tabletlerinde Ayin daha onceden Nibirunun uydularindan biri oldugu yaziyor ki gercekten de oyleydi. Nibirun dunyanin yanindan gecerken nibirunun uydusu ay dunyanin cekim alanina kapilarak burada kaldi. oyuzden bilim admlari arastirmalarda AY DUNYADAN COK DAHA ESKI deyip duruyolar.... -
Dj_Lethal bunu yazdı:
TORN bunu yazdı:
-----------------------------Dj_Lethal bunu yazdı:
A_REX bunu yazdı:
Sorulacak sorulardan birtanesi neden aya ayak basılmasından 40 yıl geçmesine ragmen neden ay araştırmaları birden kesildi sebebi neydi_?
Because The moon is full of aliens. ayin gorunmeyen kismina sadece ruslarin inis yaptigini biliyorum. onlar da hicbir aciklama yapmadilar. ne gorevle ilgili bilgi verildi ne de ne gorduklerine dahil bilgi verildi. onlarda birdaha gitmediler... ve sonradan firlatilan tum moduller, robotlar hep aydinlik kisişm firlatildi. karanlik bolgede suan hicbir arac bulunmuyor... Ruslarin uzay gorevlerini bir arastirin derim. karanlik bolgede anormallikler var,...
-----------------------------İyide ayın karanlık yüzü her zaman deişmezmi.sanilanin aksine ayin karanlik yuzu, "ayin dunya cevresinde bir tur atma süresi ile kendi çevresinde bir tur dönme süresinin eşit olması nedeni ile hep aynı bölgeye takabül eden kısmı" olmayip, ayin her evresinde ay uzerindeki denk geldigi alani degisen bir bolgedir.
yok hocam degismez. Ayin sadece bir yuzunu gorebiliriz. diger kisim hep karanlik ve degismezdir. Sumer tabletlerinde Ayin daha onceden Nibirunun uydularindan biri oldugu yaziyor ki gercekten de oyleydi. Nibirun dunyanin yanindan gecerken nibirunun uydusu ay dunyanin cekim alanina kapilarak burada kaldi. oyuzden bilim admlari arastirmalarda AY DUNYADAN COK DAHA ESKI deyip duruyolar....
-----------------------------Hocam aydınlattığın için teşekkürler gerçektende söylediğin gibiymişte Bu Haktan Akdoğan dioki orda bi kaptan varya kaptan Flint onun hazinesi orda diolar ayrıca orda üs var diyolar.
-
Baktım orada bişiy yok!...
-
bayrak kartondan yapılmış olamazmı? herhalde onlarda biliyorlardır rüzgar olmadığını ..
bezden olsa öylece salınacağı için bir bez parçası gibi dururdu. ama dalgalanmış bir karton parçası iyi iş görür.
işte gittiklerine dair en büyük örnek ... :)
http://www.youtube.com/watch?v=WAbBFxP0hAI -
karanlık taraftaki anormallik çok düşük miktardaki soğukluk olmasın?
Ayrıca güneş ışınlarının ulaşmaması nedeniyle uzun süre çalışacak bir uzay aracının yapılamaması?
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------karanlık taraftaki anormallik çok düşük miktardaki soğukluk olmasın?
Ayrıca güneş ışınlarının ulaşmaması nedeniyle uzun süre çalışacak bir uzay aracının yapılamaması?
Haklisin hocam, gunes pilleri gunes olmadan fazla dayanamazlar tabiki.. ama benim bahsettigim anormallikler bunlar diyil. Ay zaten basli basina anormal bir uydu... Dunya etrafinda tam bir yuıvarlak ciziyor. diger tu gezegenlerin uydular elips cizerken ay yuvarlak ciziyor. ki sayet ben yabanci bir yildiz sisteminden gelsem ve kendimi farkettirmeden duyayi izleyecek olsam ayin karanlik yuzunden iyi biryer dusunemezdim us kurmak icin. Apollo gorevlerinin iptal olma sebeplerinden birisi ekonomik nedenler yazmis arkadas. Bununla ilgili milyonlarca soru soruldu NASA'ya. hicbirinde duzgun bir cevap alinamadi, youtube dana rastirin 3 tane roportaj izledim 3 undede adam konuyu baska yere cekiyo cevabi vermiyo.. -
demedi deme ibram bunlar aya üskurmuşlar yada biz dünyaya hiç ayak basmadık
-
İnsanoğlunun aya ayak basışının 40. yıldönümünde 20 TEMMUZ akşamı NTV ekranında bu tarihi olayı anlatan "Moonshot" isimli BBC belgeseli yayınlanacak.
-
Konuyu tbt ye üye olmayan bir arkadaşıma sordum karanlık bölgeyi dedi.
bir takim uzayli mihraklarin üs kurdugu ve amerikalilarla is birligi yaptiklari ay bölgesidir (oha).