Ay"A Ayak Basıldığı Yalan Mı?
-
Claros bunu yazdı:
-----------------------------
Dj_Lethal bunu yazdı:
Claros bunu yazdı:
Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------Arkadasim Yukarda gosterilen nedenlerin hepsi cok sacma sapan seyler. bunlarin hicbirinde aya adim atilmadigina dair bir kanit yok.
Bayragin dalgalanma nedeni sadeece bildigimiz ruzgar olucak diyil, ayin atmosferi olmadigi icin gunes firtinalarindan rahatlikla etkilenebilir...
Yildizlar gorunmuyor demisler, resimdeki aciya bir bak, acidan dolayi gorunmeme olasiliklari yuksek. ve cameranin cok parlak bir cisime odaklanmasi arkasinda kalan az parlak cisimleri algilayamamsi demektir.. ki kameranin eski model oldugunu dsusunursek bu ihtimal cok fazla artiyor... ve yalanlamak icin kullanilan nedenden cok daha iyi...
Aya inen modulun yaratmasi gereken sadece izdir. carpmadi ki krater yaratsin. kaldi ki fotograf yeterince uzaktan cekilmis, kendi kraterleri zor gorunuyor, bir de geminin izi mi ckicak...
Film hizli cekilip yavas oynatilsaydi emin ol cok amatorce bir goruntu cikardi orataya.. orjinal filmde herhangibir speed oynamasi yok.
Gel gor ki amerikalilardan sonra ruslar da ayua inis yaptilar. inis bolgeleri icin arastirma yapabilirsiniz....
-----------------------------Onlar emin ol senin dusunduklerinden daha iyissini dusunuyorlar ve oyle ortaya bir tez atiyorlar . Ve bunlar cok sacma sapan nedenler demissin bazen o sacma nedenlerden olmayan kalmiyor...
dostum bana daha iyi bir kanit bulsan tamam diycem. ben sana mantikli nedenlerini de sunuyorum. Ben daha once inis videosunu full izledim ve inceledim. isinste gorunen krater daha o zamanki cekimi yapilmis en yakin goruntuydu. daha sonraki ruslarin yaptihi ay inisleinde de krater ayni sekilde gorunuyodu. yani amerikalilar set kurumus olsalardi ruslarin gordugu kraterin farkli olmasi gerekirdsi, ki daha once hic bukadar yakin cekilmemis bir krateri nasil bukadar dogru bir sekilde sete uyarlayabildiler... Arti ruslarin inisi sirasinda amerikan bayragini da gormuslar. onun da resimleri vardi (rus kaynakli)
-----------------------------Senin bana bu soylediklerinde saglam bir kaynak degil inanmam icin bak inanmis olsalardi bu kanitlardan bu tez'i oraya atmazlardi .]
Ahahahah dai, kanit dedigin seylerin matikli bir yani yokki. bir de tez diyon, eminim bu kanitlari gosteren 13 yasinda bir cocuktur veya, zekasi zayiftir ve insanlari kandirmaya calisan birisidir... sana diyorum videoyu full olarak izle. biraz arastirma yap. kanitlari gor kendin karar ver.. sen bana daha saglam kanit bul hepsini curuturumm -
ya insanlar paranoyak olmuş:) elbette aya gidildi ve incelemeler yapıldı.
adamlar marsa robot gönderiyorlar marsı izliyorlar. ay'ı ve birçok gökcismini canlı olarak izliyorlar
ay onlar için keşfi tamamlanmış bir gökcismi neden devletler gitsin aya? ne yapsınlar ayda?
-
god bunu yazdı:
-----------------------------ya insanlar paranoyak olmuş:) elbette aya gidildi ve incelemeler yapıldı.
adamlar marsa robot gönderiyorlar marsı izliyorlar. ay'ı ve birçok gökcismini canlı olarak izliyorlar
ay onlar için keşfi tamamlanmış bir gökcismi neden devletler gitsin aya? ne yapsınlar ayda?
dai gidildi gidilmesine ama ksefi tamamlanmis degil. Son ay inisinden sonra NASA ibnesi tum ay ucuslarini iptal etti. nedenini de hicbirzaman ta oalrak soylermedi... Bir belgesel vardi "Why have nasa never returned to the moon" ismi buydu. cok manyak seyler var, kanitlariyla beraber. besela ay uzerinde yapilan cinelemelerin hepsi kaydediliyordu. fakat en onemli ve aydaki anormalliklerin basedildigi ve bricok Top secret diye nitelendirdikleri goruntuler de bu kasetlerdeydi. Ve ne hikmetse tam da bu onemli kayitlarin oldugu kasetler Nasa dan calindi. 20 kusur kaset calindi. 1-2 kasette de anormalliklerle ilgili ses kayitlari var. devami kasetler kayip... Bence izle bu belgeseli... -
Aya inmek çok pahalı ve bir işi yaramadığı için inilmiyor şuan ayrıca aya inildi bırakın bu boş resimleri vs...
-
Abi inanmıorum ya hala aya inildimi die tartışıonuz :D
-
ben amerika olsam ve aya çıksam edindiğim bilgilerin hiç birini paylaşmazdım.Birşeyler bekleyen basınada bu fake dotografları vermesi normal
ama bence hala çıkmadılar.
-
inanmayan gitsin baksın.. bayrak orda hala duruyo
HAYDİ TAHRİBAT - AY'A!
@MinervaL ; Bu hayatta her şey fake , sen bile ben bile..
-
O sahte olsa ne yazar .. Adamların uzay teknolojisinde şu anki durumlarına bakın..
-
discovery channelın mythbusters programında burdaki tüm tezler çürütülmüştü. dünyadaki tamamen havasız bi nasa üssündede bu denemeler yapıldı ve aynı sonuç elde edildi. hatta özel bi uçakla yer çekimsiz bi ortama çıktılar ve oradada test yaptılar.
-
Sorulacak sorulardan birtanesi neden aya ayak basılmasından 40 yıl geçmesine ragmen neden ay araştırmaları birden kesildi sebebi neydi_?