Ayakkabı Kokusu
-
ya sabahtan beri bu konuyu görüp duruyorum. burnuma geliyor sanki kokusu. kaldırın şu konuyu ya :D
arkadaşım sen de git bi dermatologa büyük ihtimalle ayaklarının spor ayakkabı giydiğinde fazla terlemesinden ya da giydiğin ayakkabıda kullanılan malzemenin senin tenindeki etkisinden kaynaklanan bir durumdur. ve bi ayakkabıyı çok uzun süreli giyme. her gün farklı ayakkabı giyebilirsen dönüşümlü olarak bu konuda büyük bi rahatlık çekersin :)
-
Darkparadise bunu yazdı
ya sabahtan beri bu konuyu görüp duruyorum. burnuma geliyor sanki kokusu. kaldırın şu konuyu ya :D
Aynen bana da oldu bu :D
-
Darkparadise bunu yazdı
arkadaşım sen de git bi dermatologa büyük ihtimalle ayaklarının spor ayakkabı giydiğinde fazla terlemesinden ya da giydiğin ayakkabıda kullanılan malzemenin senin tenindeki etkisinden kaynaklanan bir durumdur. ve bi ayakkabıyı çok uzun süreli giyme. her gün farklı ayakkabı giyebilirsen dönüşümlü olarak bu konuda büyük bi rahatlık çekersin :)
Yahu amma çok konuyu tam olarak idrak etmeden cevap vermeye meraklısınız arkadaş. Lütfen önce adam akıllı konuyu okuyup öyle cevap verin. Her gün duş alıyorum, bir kaç tane ayakkabım var ve değiştirerek giyiyorum, çoraplarımı da her gün değiştiriyorum ve hiç birinde koku olmuyor. Burda anlattığım şey ayakkabının kendisinin koktuğu. Ayakkabıya 150 lira civarı bir para verdim hali ile atmakta istemiyorum. Burda ki sorum ayakkabı niye koku yapıyor ve bu kokuyu gidermenin bir yolu var mı?