Az Paradan Konuşalım
-
manglerman bunu yazdı:
-----------------------------istanbulda c sharp+asp.net+framework 4.0 + mssqlserver2008+html
bunların dışında programlama dili veya yapılan iş yok.
sadece kendi firmamdan 3000
dışardan yaptığım işlerle aylık 4500-5000 doğrultuyorum.
-----------------------------
yarın kitapları alıyorum ozaman :D -
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------
bir şirkete bağlı bir resmi kurumda bölüm yöneticiliği yapıyorum şirketten 4500 lira kazanıyorum. Bunun yanında kendi web sitelerimden aylık 800$ - 1000$ kazanıyorum.
-----------------------------kendi websitelerin ne hocam? türkiye'de ticari web sitesi olmadıktan sonra web sitesinden aylık 1000$ zor valla.
-
csduragi holding aylık beeeş melyar
-
Senin php'nin kitabını yazdığını biliyorum hocam (:
-
Devlet babama, babam bana. :)
-
Ne manyak paralar dönüyomuş be maşallah Allah bol kazanç sağlasın . Bizde öğrenciyiz işte ne olsun bi babamızın parası var
-
babamdan haftalık 30-40 lira alıyorum ve tek kazancım bu. Öğrenciyiz abi :)
not: Fazla para harcamayıda harcayanıda sevmem... 40 lira alıyorum 20 lirası rtıyor biriktiriyorum :)
-
vay amk ne paralar dönüyomuş allah kazancınızı arttırsın beyler biz daha öğrenciyiz :D
-
Yazılım degil ama, bende imalat sektöründeyim, makine mühendisiyim, ilk giriş maaş 750 lira, 3 ayda 2.terfimi aldım :) müdür oldum param azıcık artıcak, ama mastter card gibi paranın satın alamayacagı duygular yasıyorum patronun bana güvenmesi,işi ögrenmek, adam idare etmek, bişeylerde emeginin geçmesi gibi,1-2 seneye kalmaz paranın gözüne vururum...
-
üni 3. sınıf iş arıyor :)