Az Paradan Konuşalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

Stargazer bunu yazdı:
    -----------------------------

Foxxxxxx bunu yazdı:

Stargazer bunu yazdı:

Foxxxxxx bunu yazdı:

Stargazer bunu yazdı:

@ Foxxxxxx

üzülme hocu her an türkücü olabilirsin :D

cogu şarkıcıdan iyi olduguma eminim  gözüm yok sahnelerde zaten ben şarkıcı olsam sen alırmısın kasetimi ?

her türlü hocam, müridlere destek :D hani grup vitamininde bi şarkısı vardı ya inşaatta ustayım her an türkücü olabilirim diye akşam akşam çağrışım yaptı oradan :D

keşfedilmeyi bekledigim için degil hacı bu benim kendi işim ve severek yapıyorum bu bana koymuyor benim için önemli olan akşam eve giderken eve ekmek götürebilmek fazlasında gözüm yok

bak söylediğin çok hoşuma gitti.etrafımda çoğu insan babamda dahil olmak üzere işlerini sevmiyolar demek ki maddi başarısızlık bundan kaynaklı :| değişik bi aydınlanma oldu gece 3 te ama güzel en azından bilişim sektörü üzerine hayalim çok ve sevdiğim için başaracağıma inanıyorum

bunun haricinde  internet kafem var ayrıca güvenlik konuusnda burda bir numarayım bu işle beraber alarm kamera işide yapıyorum yaptıgın işi seveceksin başarmanın en  kolay yolu bu ikincisi yaptıgın işi önce kendin begeneceksin senin begendigin işi herkes begenir

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksuenis
    aksuenis's avatar
    Erkek

para kazanmak isteyen arkadaslara duyrulur:

hic sermaye koymayan bizim online urunlerimizi satan arkadaslara yuzdelik olarak pay veriyoruz.

detayli bilgi icin admin@ikrahosting.net e yada admin@bedavakonus.net e email atiniz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

öğrenciyim burs alırım :|

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

haftalık hotfile'den 40 dolar geliyo yetiyo bana. Malum askere gidicem yakında çalışmıyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    ist'de asp.net & mssql ikilisinden 1.500 tl maaş almaktayım web ajansından bende. Şuan dışardan aldığım ek işler maaşın amına koyuyoyor ama ilelebet gibicek bir iş değil tabiki bu. (Tabi ek işler tum vaktimi aldığından hiç mutlu değilim bu durumdan, parada bir yere kadar :D ) Maaşı arttırıp dışardan iş almamak gibi bir ütopyam var. Ne varsa özgün projelerde var.. Teşekkürler. Güzel konu bu arda sevdim bende.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pr_x71
    pr_x71's avatar
    Erkek

Öğrenciyim evden :400

Kyk Kredisi (bu aydan itibaren):240

İnternetten elektronik satıyorum (Ufak çaplı) :450 Kar

Toplamda aylık :1090 filan 

İstanbul gibi bi yerde az hocam.Kıt kanaat yaşamaya devam :D

::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    Melik bunu yazdı

Öğrenciyim okulda Haraç keserek Geçimimi Sağlıyorum.

7-8 ay Önce 800-900 Ytl Parayı 1 Haftada yiyerek Lise Hayatımdaki Bütün Harçlıklarım Amına koymuş bulunmaktayım.

Ondan 1 Lira bundan 1 Lira Yeri gelir Gönüllü verir, Yeri Gelir Dayakla Bir şekilde Tost-Cola'ı çıkarıyoruz.

Ve siktimin Lisesinde Senden küçük bir çocuktan Para istemek Okuldan atılma Sebebi.

Siz lanet olası ergenlerin derdi ne adamım

Bu arada ne az kazanıyormuşunuz ya ben tbtden ortalama 10-20m beklerdim, memurum işten 2.5m internetten 10m yakında köşeyi dönüp istifa etme planlarım var miamiden fotoğraflarımı atarım.

S0KR4T3S tarafından 12/Ağu/14 11:15 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 8275 Toplam Mesaj: 58