Az Paradan Konuşalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

boş gezenin boş kalfası..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

Ailemden kalan 32 dönümlük araziye müteahhit talip oldu. 15 süper lüks daireye anlaştık. Aylık 30 bine yakın kira gelirim var . Onun dışında en büyük zevkim bornozumu giyip şömine başında viskimi yudumlamak. Yinede hayatımdan çok sıkılmış durumdayım  , istediğin herşeyi alabilmek , çalışmak zorunda olmamak acayip boktan birşey. Buzlu bademe bağlamak üzereyim :|.

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

vb gordum c# goruyorum + html 2. donem baska bıl dıl gorcez

babamdan aylık 300 e yakın alıyorum haftasonlarıda anımatorluk yapıyorum gunluk 50 2 gun 100 bi ayda 4 haftasonu var 400 tl filan alıyorum full calısırsam calısmazsamda 200 u rahat var yanı aylık 500 tl gibi bir ghelrim var.

Vay amk bende ne para varmıs ya yazınca farkettim D: Biriktiriyim biraz bari  D:

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

stajdan alıyorum bi 230 a yakın para. Aileden de geliyor bi 100 kağıt . Birde bizim şirketyim patronu sever beni sağolsun o da bi miktar para veriyor . Ama her ay bakıyorum cebime beş kuruş kalmamış. Nasıl harcadığımı bende bilmiyorum.

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Üniversite 1 öğrencisiyim, İstanbul'dayım.

Haftanın 2,5 günü çalışıyorum diğer günler okul ve pazar günü de tatil yapıyorum, aşırı yoğunum.

Asp.Net ve C# ile masaüstü ve web projeleri geliştiriyorum bir firmada.

1,500 tl ile 5,000 tl arası değişiyor.

Çok güzel bir konu hacı tebrikler, kimin ne aldığı değil de nereden nasıl aldığını görmek çok iyi piyasayı görme anlamında.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

bende biseyler yapiyorum ama ne yapip ettigimi tam olarak bende kestirmis degilim ama assagi yukari aylik 2000$ 8000$ degisiyor...

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:
    -----------------------------

babamdan haftalık 30-40 lira alıyorum ve tek kazancım bu.  Öğrenciyiz abi :)

not: Fazla para harcamayıda harcayanıda sevmem... 40 lira alıyorum 20 lirası rtıyor biriktiriyorum :)

Haftada 20 lira harcıyorsun yani? Dostum sen hangi ülkedesin?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    Buremba bunu yazdı:

sRcN bunu yazdı:
    bir şirkete bağlı bir resmi kurumda bölüm yöneticiliği yapıyorum şirketten 4500 lira kazanıyorum. Bunun yanında kendi web sitelerimden aylık 800$ - 1000$ kazanıyorum.

kendi websitelerin ne hocam? türkiye'de ticari web sitesi olmadıktan sonra web sitesinden aylık 1000$ zor valla.

:} ticari olmadığını söylemedim ancak ticariden daha çok kişisel sitelerimden gelirim var saolsun iyi gidiyor şimdilik ancak tabiki önümüzdeki maçlara bakmaya devam edeceğiz.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

PCoDeR bunu yazdı:

boş gezenin boş kalfası..

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
Toplam Hit: 8268 Toplam Mesaj: 58