Az Paradan Konuşalım
-
boş gezenin boş kalfası..
-
Ailemden kalan 32 dönümlük araziye müteahhit talip oldu. 15 süper lüks daireye anlaştık. Aylık 30 bine yakın kira gelirim var . Onun dışında en büyük zevkim bornozumu giyip şömine başında viskimi yudumlamak. Yinede hayatımdan çok sıkılmış durumdayım , istediğin herşeyi alabilmek , çalışmak zorunda olmamak acayip boktan birşey. Buzlu bademe bağlamak üzereyim :|.
-
vb gordum c# goruyorum + html 2. donem baska bıl dıl gorcez
babamdan aylık 300 e yakın alıyorum haftasonlarıda anımatorluk yapıyorum gunluk 50 2 gun 100 bi ayda 4 haftasonu var 400 tl filan alıyorum full calısırsam calısmazsamda 200 u rahat var yanı aylık 500 tl gibi bir ghelrim var.
Vay amk bende ne para varmıs ya yazınca farkettim D: Biriktiriyim biraz bari D:
-
stajdan alıyorum bi 230 a yakın para. Aileden de geliyor bi 100 kağıt . Birde bizim şirketyim patronu sever beni sağolsun o da bi miktar para veriyor . Ama her ay bakıyorum cebime beş kuruş kalmamış. Nasıl harcadığımı bende bilmiyorum.
-
Üniversite 1 öğrencisiyim, İstanbul'dayım.
Haftanın 2,5 günü çalışıyorum diğer günler okul ve pazar günü de tatil yapıyorum, aşırı yoğunum.
Asp.Net ve C# ile masaüstü ve web projeleri geliştiriyorum bir firmada.
1,500 tl ile 5,000 tl arası değişiyor.
Çok güzel bir konu hacı tebrikler, kimin ne aldığı değil de nereden nasıl aldığını görmek çok iyi piyasayı görme anlamında.
-

-
bende biseyler yapiyorum ama ne yapip ettigimi tam olarak bende kestirmis degilim ama assagi yukari aylik 2000$ 8000$ degisiyor...
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------
babamdan haftalık 30-40 lira alıyorum ve tek kazancım bu. Öğrenciyiz abi :)
not: Fazla para harcamayıda harcayanıda sevmem... 40 lira alıyorum 20 lirası rtıyor biriktiriyorum :)
-----------------------------Haftada 20 lira harcıyorsun yani? Dostum sen hangi ülkedesin?
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------sRcN bunu yazdı:
bir şirkete bağlı bir resmi kurumda bölüm yöneticiliği yapıyorum şirketten 4500 lira kazanıyorum. Bunun yanında kendi web sitelerimden aylık 800$ - 1000$ kazanıyorum.
-----------------------------kendi websitelerin ne hocam? türkiye'de ticari web sitesi olmadıktan sonra web sitesinden aylık 1000$ zor valla.
:} ticari olmadığını söylemedim ancak ticariden daha çok kişisel sitelerimden gelirim var saolsun iyi gidiyor şimdilik ancak tabiki önümüzdeki maçlara bakmaya devam edeceğiz. -
PCoDeR bunu yazdı:
boş gezenin boş kalfası..