Azerbaycan Ve Ermenistan Arasında Savaş Çıktı !
-
tayyip beyden allah razı olsun diyelim ne diycez. ermenistanla açılıma gidicen diye azeri kardeşlerini satıyosun, yazık
-
Azerbaycan mezarlıklarında Türk bayrağı indiriliyor.azeriler bize küsüyor
Başı dik devlet olan azerbaycana destek.Aliyev orduya emir vermişti hazırol diye en son ama.
-
Bazilari rte ye olan nefretini abartip her olayi ona bagliyor sonrada way efendim siteyi mahkeme niye kapadi diye sinirleniyor..:)
-
http://www.katilirmisin.com/16-Turkiye-Erdoganin-Degil.html
sapına kadar destekliyorum bu linkimi hala...
-
ermenistan 60 70 senedir yapıo bunu, sovyet rusya zmanında sivillerede sıkıolardı
bu nie şimdi rte ye patladı anlamadım
edit: Bu p.ç lere topraklarımı acmasını desteklemiorum tabi kimse yanlıs anlamasın
-
şimdi diyeem tayyiple ne alakası war bunun. iki ülke arasındaki şey tayyiple bi alakası yok die. bi kaç sivri zekalı cıkıp beni tayyibin yandası olmakla suclayacak o yüzden hiç birşey demiyorum ben
-
buda yeni moda oldu anasını satayım
ben gidiyorum ahmete böle böle diyorum o da gidiyor mehmet ile kavga ediyor sonra hiç bir şey olmamış gibi olayla benim ne alakam var diyorum
aynı almanyadaki deniz feneriyle türkiyedekinin alakasının olmaması gibi değil mi?
-
'Geçmişte yapılan savaşların aksine günümüzdeki savaşlarda özellikle sivillerin öldürülmesini engellemek, ülke ya da kitleleri yok etmektense onları güçsüz bırakmak güdülmektedir'Tabi canım Siviller öldürülmesini engellemek miş!
-
iki askerim birbirini vurması evet Türkiye nin ve ermenistanın suçu değil peki ya arkası ??
Kardeşim ermenistanla nie kapıları kapatıp onlar resmen oraya hapsettik ???
Azeri kardeşlerimizin topraklarını işgal ettiler diye.Şimdi o yüzden yaptığımızı geri aldık.Yani alın istediğinizi yapın der gibi.
Ermeniler buna sevindi (hem Türkiye gibi bir ülkeye giriş var ) , azerbeycanlılarda buna bozuldu.Bu ne demek ?
Artık siz azerbeycanı işgal ederseniz biz birşey demeyiz..!!!
---
Bunu kim dedi kardeşim ben mi deddim ? Tayy-İT dedi.Ermenilerde şimdi köpeklik yapacak.Tıpkı yunanlılar gibi tacizlere başlayacak.Kara ihlali, sınır ihlali vs..
E be arkadaş bunun sorumlusu kim ? Kendi kanına sahip çıkmıyorsun..Aaa pardon biz kendi kanımıza, tayy-İT kendi kanına sahip çıkıyor değil mi ?
-
Yeter lan, azerbeycan azerbeycan, yok kardeşimiz yok suyumuz buyumuz...
Nerden kardeşimiz ? Genelleme yapmayın şahsen benim hiç bir şeyim olmuyorlar !
Bugün pkk terör örgütü olarak görmeyen, yavru vatan diye nitelendirdiğimiz kıbrısı tanımayan bir ülke nasıl bizim kardeşimiz olabilir ?
Çıkarttıkları yer altı maddelerinden %20,%10 vs amerika ve avrupaya pay verirken çiller zamanında % 5 i zor aldığımız bir ülke nasıl kardeşimiz olabilir ?
Her oto boka yok gazı keseceğiz yok zam yapacağız, bunlar özellikle yönetimdekiler o.ospu çocuğunun önde gidenidir.
Sırtını rusyaya dayamış, Türkiyeye işime gelirse kardeşlik yaparım politikası güden bir ülke, biz her zaman yük olur.
Ermenilerle yıllardır yaşanan soykırım tartışmaları yüzünden dünya sürekli baskı yapıyor bize. Bunu çözmenin ucuna gelmişken, sürekli provakatörlük yapılıyor, gaza gelmeyelim...