Azerbaycan Ve Ermenistan Arasında Savaş Çıktı !
-
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------http://www.katilirmisin.com/16-Turkiye-Erdoganin-Degil.html
sapına kadar destekliyorum bu linkimi hala...
-----------------------------sapina kadar calismiyor.
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Yeter lan, azerbeycan azerbeycan, yok kardeşimiz yok suyumuz buyumuz...
Nerden kardeşimiz ? Genelleme yapmayın şahsen benim hiç bir şeyim olmuyorlar !
Bugün pkk terör örgütü olarak görmeyen, yavru vatan diye nitelendirdiğimiz kıbrısı tanımayan bir ülke nasıl bizim kardeşimiz olabilir ?
Çıkarttıkları yer altı maddelerinden %20,%10 vs amerika ve avrupaya pay verirken çiller zamanında % 5 i zor aldığımız bir ülke nasıl kardeşimiz olabilir ?
Her oto boka yok gazı keseceğiz yok zam yapacağız, bunlar özellikle yönetimdekiler o.ospu çocuğunun önde gidenidir.
Sırtını rusyaya dayamış, Türkiyeye işime gelirse kardeşlik yaparım politikası güden bir ülke, biz her zaman yük olur.
Ermenilerle yıllardır yaşanan soykırım tartışmaları yüzünden dünya sürekli baskı yapıyor bize. Bunu çözmenin ucuna gelmişken, sürekli provakatörlük yapılıyor, gaza gelmeyelim...
-----------------------------sen kimin nesi oluyorsun hoca ? şahsen ben Türk kökenliyim ve Azeriler ile bu yüzden bir kan bağım var. Yani sen, ben komonistim kan bağı takmam yok dünya vatandaşıyım herkes kardeşim falan diyorsan bilemiyecem. yazdıklarından milli şuuru eksik biri olduğun gayet belli aslında
Ancak Azerbaycan ve Türkiye halklarının atası ortaktır yani selçuklu ve osmanlıdır daha önceki atalarıda ortaktır şu anda iki ülkeninde başında dış güçlere bağlı iktidarlar var ne yazıkki ayrıca aynı dış güce bağlı olmadıklarından ne yazıkki kardeşler arasında sorun çıkarıyorlar yoksa bugün olanlar ne Türkiye ne de Azeri Türklernin tercihidir. Anlamadıysan şöyle anlatayım azerbaycan yaklaşık 50 senedir rusya ve doğu ittifakı içinde aynı şekilde Türkiye de 50 senedir nato ve batı ittifakı içinde yer alıyor son 50 senedir bu büyük güçlerin çıkarlarına uygun davranan hükümetlerce yönetiliyor + sırtını rusyaya dayamamış rusya tarafından toprakları ve yönetimi ele geçirilmiş aynen Türkiye ve abd arasındaki ilişki gibi.
ermeni meselesini nasıl çözecekmişin ? soykırımı kabul edip toprak+tazminat vererekmi? ki senin ve desteklediğin iktidarın Türk toprağı ve Türk milletinin çıkarları konusunda hiç bir kaygısı olmadığı için sizin için gayet makul bir çözüm belki ancak buna karşı sonuna kadar "provakatörüm" Asıl size "yeter lan" Türkiye düşmanısınız belki çıkarlarınız başka ülkeyle beraber ozaman git o ülkede yaşa kardeşim gelip burda Türkiye'nin tecavüzcülerine cellatlarına avukatlık yapacağınıza sığınma talep edin gidin ermeni yada abd vatandaşı olun
-----------------------------Emirreis, Xz kismen hakli. Moskovada yasiyorum ve Azerileri cogunuzdan iyi taniyorum. Gercekten milliyetciler ama yillarca Azeri kasigi ile Rus boku yediklerinden dolayi olsa gerek tamamen Rus yonetimi hayranidir hepsi. Buyuk sermayeleri donderiyorlar. Islerine gelmedikleri zaman Turkler kardesimiz demesini biliyorlar. Karabagda hala Rus askerleri Ermenistan icin beklerken, Ermenilere dusman Ruslara dost olmak tamamen bir gotverenlik politikasidir.
Ermeni meselesine gelince, skerim soykirimini. Israil Filistinin anasini 21 yy larin sonunda aglatiyor kimse soykirim demiyor. 100 yil onceki ne oldugu belli olmayan hikayelerle Ermeni soykirimindan bahsediliyor. Kabul edelim ardindan cocuklarimiz tazminati Allahina kadar odesinler.
Bugun Kurt acilimi ile siyasete onu acilan Pkk yarin Kurdistani Kuzey Irak da kurduktan sonra ayni Ermeniler gibi soykirim diyerek dunyaya gotlerini baslarini oynatacaklar. gel sana 2nci tazminat. Bugun Almanya deliler gibi Israile savas tazminati oduyor.
2 ucu boklu degnek. Azerilerle iyi olsak cok kaypaklar, Ermenilerle iyi olsak cok kallesler.
Hala Azerilerin KKTC yi tanimamalari bana koyuyor. Bari jest olsun diye Pkk nin teror orgutu olduguna dair girisimde bulunsunlar.
-
hoca pkk ya terör örgütü diyen avrupa ve amerikayıda görüyoruz.Yıllardır destekliyorlar..
Benim için önemli olan desteklemesi.
--
Tekrar diyorum devletin yaptığı şerefsizlik millete mal edilmemeli.
-
necroshine bunu yazdı:
-----------------------------tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------http://www.katilirmisin.com/16-Turkiye-Erdoganin-Degil.html
sapına kadar destekliyorum bu linkimi hala...
-----------------------------sapina kadar calismiyor.
-----------------------------alllahım ya
http://www.katilirmisin.com/17-erdoganin-ziki-kesilsin.html
adresini verceklerine verdikleri adrese bakın ;
http://localhost/17-erdoganin-ziki-kesilsin.html
puhauhaua :D localhost diyor.Herifler hala linklerin bşaına site ismi koyuyor allahım..
-
Bu arada başlıktaki savaş kelimesinin yerine çatışma koyulsa daha uygun olur.
-
Atillla bunu yazdı:
-----------------------------
emirlik bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
tayip kına yak
ne alakası var be tayyip mi öldürdü çocuğu...
ermeni kardeşlerin öldürdü, sende istermisin kına
ermeni senin neyin sen onu bilirsin artık. sen al o kınayıda a..... . laftan anlamaz laf atar dinden anlamaz imam kesilir siyasetin s sini bilmez orda burda vekil kesilir kendini milliyetçi sanır yaptığı sadec hödüklüktür ne yapalım sizlerde Türkiye nin sırtındaki kambursunuz illa birileri gelicek seni ve senin gibilerini bir güzel düz.. -
Azerbaycanda yaşıyorum. 3 senedir burda öğrenciyim
Emir reis sonuna kadar haklı bırakın bu kardeş ayaklarını
Burda özellikle öğrencileri s*kmeye yer arıyolar biliyomusunuz ?
Bu okullarda bolivya sistemi yok yani 2 dersten kalırsan okuldan aatılırsın sırf sınırlar açılacak diye kaç öğrenci atıldı siz biliyomusunuz ?
MAksat kardeşlik adı altında Türkiyeyi sömürdüğümüz kadar sömürelim gerisi kolay diyen kaç binlerce azeri var biliyomusunuz?
Siz bizi sattınız diyip bizim o azeriler için ölen şehitlerimizin şehitliğindeki bayrağı indirirken iyi dimi ?
Ya siz varya hiç bişi bilmiyosunuz.Bu kardeşlik ayakları sadece yalan!!
Burda türklerin amk mak için yer arıyolar
Hani kardeştik suriye vizeyi kaldırır azerbaycan 3 katı vize koyar 90 günlük vize 30 gün olur parası 3 katına çıkar
burda eğer aazeriysen yada başka milletsen ev kirası 150 dolar türksen 600 dolar kim biliyo bunu ?
eurovisionda türkiyenin önüne geçtik diye seviniyoruz kutluyoruz ayağına yolda türk kızlarına saldırmaya çalışanlar kimler ?
Burda çöpçüye rüşvet vermezsen evinin önünü süpürmez kim biliyo bunu ?
Hocaya para yedirmezsen istersen 100 lük kağıt ver o dersten kalırsın kim biliyo
Askerinden subayına polisine kadar herşeyini biz eğitiriz ama bize yaptıkları bunlarmı ?
Uzaktan bilip bilmeden konuşmak kolay hiç bi şekilde kardeşimiz değiller bunu bilin!!
SADECE BİZE EN YAKIN MİLLETLER O KADAR ASLA KARDEŞİMİZ DEĞİLLER!
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------Azerbaycanda yaşıyorum. 3 senedir burda öğrenciyim
Emir reis sonuna kadar haklı bırakın bu kardeş ayaklarını
Burda özellikle öğrencileri s*kmeye yer arıyolar biliyomusunuz ?
Bu okullarda bolivya sistemi yok yani 2 dersten kalırsan okuldan aatılırsın sırf sınırlar açılacak diye kaç öğrenci atıldı siz biliyomusunuz ?
MAksat kardeşlik adı altında Türkiyeyi sömürdüğümüz kadar sömürelim gerisi kolay diyen kaç binlerce azeri var biliyomusunuz?
Siz bizi sattınız diyip bizim o azeriler için ölen şehitlerimizin şehitliğindeki bayrağı indirirken iyi dimi ?
Ya siz varya hiç bişi bilmiyosunuz.Bu kardeşlik ayakları sadece yalan!!
Burda türklerin amk mak için yer arıyolar
Hani kardeştik suriye vizeyi kaldırır azerbaycan 3 katı vize koyar 90 günlük vize 30 gün olur parası 3 katına çıkar
burda eğer aazeriysen yada başka milletsen ev kirası 150 dolar türksen 600 dolar kim biliyo bunu ?
eurovisionda türkiyenin önüne geçtik diye seviniyoruz kutluyoruz ayağına yolda türk kızlarına saldırmaya çalışanlar kimler ?
Burda çöpçüye rüşvet vermezsen evinin önünü süpürmez kim biliyo bunu ?
Hocaya para yedirmezsen istersen 100 lük kağıt ver o dersten kalırsın kim biliyo
Askerinden subayına polisine kadar herşeyini biz eğitiriz ama bize yaptıkları bunlarmı ?
Uzaktan bilip bilmeden konuşmak kolay hiç bi şekilde kardeşimiz değiller bunu bilin!!
SADECE BİZE EN YAKIN MİLLETLER O KADAR ASLA KARDEŞİMİZ DEĞİLLER!
-----------------------------Abi dedigim gibi, yillarca Azeri kasigi ile Rus boku yediklerinden olsa gerek, omrumde bu kadar genis sahtekar bir millet gormedim. Rusvet olayi bambaska boyutta. Ruslarla yarisirlar. gecenlerde bir Azeri ark ile konusuyordum, soyledigi aynen soyle ; benim isim hazir Azerbeycanda, super devlet dairesi. Manyak rusvet toplarim.
Haksiz degil mi dedim. Almazsam yuzume tukururler dedi.
Rusyada hemen her Turk sirketinde Azeri calisir. Ve hemen her Turk sirketi bir Azeri tarafindan dolandirilmistir :)))
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Kimsenin inancı yada milli benliği ulusu beni ilgilendirmez. Ben Türküm ama bu demek olmuyor ki herkez benim kardeşim. Ülke içinde bile yeri geliyor ulan bunun memleketi surası bu soyle sunun memleketinden adam çıkmaz diye ayıran insanların forumlarda azeriler kardeşimiz, filistinde zulum var lanet olsun sözlerini çok çocukça buluyorum. Zira bir söz vardır, ya bir yol bul, ya bir yol aç yada yoldan çekil !
Forumlarda sahte milliyetçilik demagojisini kişiliği oturmamıs, daha neyin ne olduğunu kestiremeyen bebelere yedirir bu düşüncedeki insanlar...
Azerilerle kan bağımız vardır yada yoktur bilemem, belkide aslında hiç yok zamanla türkçeyi öğrendiler ve kan bağı var dediler ve bizlerde başkalarının yazmıs ve bizim önümüze koydukları tarih kavramı üzerine bunlara inanıyoruz, işte sorgulamadığımız için hep geride kalıyoruz hiç bir zaman gerçek bilgiyi elde edemiyoruz ! Yada belkide vardır, her geçen gün şu millette Türkmüş yada sunlar aslında Türk değilmişgibi haberler çıktıkça insan hiç bir şeye gerçek anlamda inanamıyor.
Hadi diyelim kan bağı var, ki varsa benimle mutlaka kan bağları olacaktır, ee ne yapalım ? Biz yıllardır terörle mücadele ederken soyler misin bak xz bize ne yardımında bulundular ? Hadi ülke menfaatleri nedeniyle ses çıkaramıyorlar, bizden çılgın binlerce Türk, dünyanın bir çok köşesine gidip orada Türk kardeşlerimiz müslüman kardeşlerimiz diye çarpışıp ölüyorlar da azerilerden ne gorduk yada duyduk ?
Hadi onu geçtim, kıbrısı tanımamalarının affedilir yada açıklanır bir yönü olamaz, o kadarda rusyanın sözünden çıkamıyorlarsa altına yattıkları devletten zevk almaya baksınlar, Türkiyede bazı devletlerin ideolojisine destek vermek zorunda kalsada yeri geldiğinde ağırlığını koyabiliyor oyle yada boyle...
Ben yeteri kadar, kimsenin dolmusuna gelmeden herşeyin bilincinde bir milliyetçiyim. Ama bu demek olmuyor ki körü körüne o kardeşim bu düşman diye herkeze kucak açıp yada düşman olayım.
Bu konuyu uzatmaya gerek yok, sizin bildikleriniz size benim bildiklerim bana, ha dersen sen milliyetçi değil şuursuz bir insansın, bu düşüncede devam edebilirsin.
Saygılar...
-----------------------------yazını sonuna kadar okumadım bile sen git kendi kanını arastır bide cengiz han yazmıssın hadi hoca tayyip ermenilere öpüçük attı sizde hemen dötünüzü veriyorsunuz.
-
emirlik bunu yazdı:
Atillla bunu yazdı:
emirlik bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
tayip kına yak
ne alakası var be tayyip mi öldürdü çocuğu...
ermeni kardeşlerin öldürdü, sende istermisin kına
ermeni senin neyin sen onu bilirsin artık. sen al o kınayıda a..... . laftan anlamaz laf atar dinden anlamaz imam kesilir siyasetin s sini bilmez orda burda vekil kesilir kendini milliyetçi sanır yaptığı sadec hödüklüktür ne yapalım sizlerde Türkiye nin sırtındaki kambursunuz illa birileri gelicek seni ve senin gibilerini bir güzel düz..
Cok dokundu galiba kanına