Azerihack.Com DA THT İndexi Çok Yakıştı: ) ( HACKED )
-
yağşi yağşi :)) zuahahha
-
Kendini hacker sananlar gitsin www.pkk.org sitesini ve bashka siteleri hacklesinler.Turkiyeye karshi olan siteleri...Isterlerse listelerini vere bilirim.Nerde kucuk acik bulsalar hacklerler.Biz Ermenilere dushman diyoruz Amma kardesh ulkenin bazi kendini hacker sananlari Ermenilerden de betermish haberimiz yok.Atalar guzel soylemish" kurd agaci ichinden yeyer.." Kendinden kucuyu hacklemek buyukluk degildir aksine buyuyu hacklemek buyuklukdur.... BU azeri hack siteleri azeri insaninin bir az d olsa hack dan anlamalari ichin achilmishtir...Aksine kardesh ulke yardim etmekdense bak ne yapiyor..Ben www.azerihack.com diye bi site oldugunu bilmiyordum Amma www.azerihack.net sitesinin uyesiydim.
-
Ben yalniz Turklere ve dinimize karshi olan siteleri hacklerlerse ozaman alkishlarim...
-
adam haklı 2 sitenin 2side hacklenmiş ayıpdır azeri kardeşlerimizin önünü açalım
-
azeri bunu yazdı:
Ben yalniz Turklere ve dinimize karshi olan siteleri hacklerlerse ozaman alkishlarim...
cw müslüman + tr ilede bi sıkıntısı yok onu hacklesek alkhış a boğarsınız . -
prafoo yakışmışş :) hoja büyüksünüzz:)
-
exploit25 bunu yazdı:
adamlar 2 devlet 1 millet diyo Kardeşlerimiz diyo siz Onların sitelerini hackliyosunuz...
http://arsiv.somee.com/karaliste.txt
Alın Bunları İndexleyin...Abilerine yamuk yapmasınlar
Azer hack bildiğim kadarıyla Azerbaycan Türkleri'nin kurduğu gayet başarılı bir ekiptir ve black listleri de gördüğüm kadarıyla bizimle aynı..
Merak ettim ne yaptı bunlar bize? Bir açıklama yapsanız fena olmaz. Cidden merak ettim.
-
ir2 bunu yazdı:
adam haklı 2 sitenin 2side hacklenmiş ayıpdır azeri kardeşlerimizin önünü açalım
ir ye aynen katıldığımı belirttikten sonra hangi akla hizmet olduğunu gerçekten merak ediyorum.Babam ve diğer milliyetçi arkadaşları her yıl Azeri gençleri Türkiye'ye getirip gezdirirler. Dilimizi, dinimizi, kültürümüzü onlara öğretirler ki Rus baskısından dolayı yoldan çıkmasınlar diye. Biz de gidip hacklersek kim destek olacak bu insanlara?
-
abü o zaman bu adamların admin ve mod larını eğitelim biraz ondan sonra verelim domainlerini devam etsinler kaldıkları yerden. Azeri deyince bi an garip oldum. Azeri değilim ama Türk'tm fakat onlarda Türk
-
ehe eehu ei dir eiii
Toplam Hit: 18712 Toplam Mesaj: 55