Azerihack.Com DA THT İndexi Çok Yakıştı: ) ( HACKED )
-
Hoja İndex Hala Duruyo
-
:D yazık lan :D bak ne güzel azerice konuşmuş seviyom lan güzel dil azerice böle hoş bi lehçe
-
Bu site bir Igdirli tarafindan Achilmish....adi Alperen Yesilyurt...
-
sizin o alperen dediğiniz velet piçin tekidir.kimse cıkıpta savunmasın..bu azerihack zamanında benım yanıma gelip host istemişti.bende niservers a postaladım. aq ogluyla sonra kapıstık.yok elınde 3 tane cc varmıs o cc lerden ban para yollayıp benım bassım belaya gırcekmıs.Ullaaann yarrraakk hasan alperen..sen kimsin a.q götvereni.dün abi diyordu bana rot abi diyordu msn loglarını koyarım buraya dehset bi şekilde göt ederim..gözünüzü seviim cıkıpta surda azerileri savunmayın..bu sitenin sahibi starhack lamerlerine takılıyordu bi ara...bu azerihack mıdır nedir sahıpleri
Spy zeek zeherman filen onlardır.1 milyon için götverirler 10 milyon için yarrak bile yalarlar.Igdır da otururlar.telefon adres hepsi elimde onların.gecen telefon ettım.Korkudan cocuk solug aldı kapadı...1.gün bunlarla arkads olursunuz 2.gün sırtınızdan vurarlar :) ayrıca sahıpleri bri 15 dieri 21 dieride 24 yasında...bana gelen bilgi böyle..Savunmayın su allahsızları..savsaktan beter yawsaklar onlar :@ -
onu anladikda www.azerihack.net sitesini neden hacklediler.?? bi onu anlamadim...Admin iyi biri...
-
Abi ben Azeriyim. Size yarasmaz ya hadi.
BIZ BIR MILLET IKI DEVLETTIK HANI
BIZE YAKISMADI
-
BİZ TEK MİLLETİZ İKİ DEVLETİZ.BU OLAYI HİÇ HOŞ KARŞILAMIYORUM.
ADAMLARIN kara listesinde bölücüler var siz onları hackliyorsunuz.
aynı çbayaı pkklılara karşı göstermen dileğiyle
-
tebrikler nickimyok...
-
walla ben tasvip etmedim bu yaptığınızı ne de olsa aynı milletiz. yakıstıramadım
-
niksiz, hich hosh olmamish.. senin ishin tabi, istersen bütün sitelerimizi ard-arda hack`le. eline ne geçecek?
Toplam Hit: 19339 Toplam Mesaj: 55