folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Azerihack.Com DA THT İndexi Çok Yakıştı: ) ( HACKED )

Azerihack.Com DA THT İndexi Çok Yakıştı: ) ( HACKED )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

mantığa bak türk hackleme müslüman hackleme iyi adamdır hackleme oldu anam başka bill abimde çok iyi birisi ama elemanlar bill abimin windowsunda hep açık buluyorlar ne iş? onuda yapmasınlar yazık günah siz türkçe olan windowsta heklemezsiniz...

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

hala duruyor index ))) insan sitesine bir bakar arasira..ziyaretciside mi yok a.k. )))

eline saglik hocam..

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Saldirgan
    Saldirgan's avatar
    Erkek

baba adam tahrıbat ındexı basmıs kısısel degıl ayrıca admınımızın ısmı gecmekte saygı gosterın arkadaslar bence super olmus herkes tanısın bılsın tahrıbatı hehehehe   ayrıca ındex halen duruyor nıcksız kardes neyle kazıdın o ındexı adamlar hıcmı bakmaz sıtelerıne hehehe tek kelımeyle helal sana heheheh walla bende ugrasıyorum ama yapamıyorum bı yapsam cok super  bı fıkrım war aslında fıkrımı solemeden yapamıcam benım en yakın kankam aslında ıyıdır kerata tek eksıgı serefsız cw lı o kadar soledım askercılık oynucak yasda degılsın gel tahrıbatada adam sınıfına gır dıye neyse uzun lafın kısası kankam bana uyelık gondermıstı ben gırmedım halen durmakta bı sıte hacklersem hemen tahrıbat ındexsı basıcam sonrada ezıklerın sıtesınde yayınlıcam bu arada bızım kankayıda sutlarlar en azından anlar ezıklerıde bıze katılır neyse cok calısmamız lazım ogrenmek ıcın nasıl yaptıgını anlatırsan sewınırım nıcksız basarılarının dewamını dılerım

HERSEY TAHRIBAT ICIN

İmza mimza yok
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

bi yandan iyi olmus diyorum..nede olsa bu acıktan ecnebi yararlanıpta gavur indexi basabilirdi diye..
    biyandanda üzülüyorum yeni yeni hack öğrenen bu elemanların böle şevki falan kırıldı..ayıp oldu..
    keşke adminle temasa gecip uyarsaydın abi...ha yok bizi hackleyemezsiniz acık falan yok deseydi öle indirirdin

Amphetamine Logic.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

Hack Hack tir

bu kadar :)

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_KoRSaN
    SaNaL_KoRSaN's avatar
    Erkek

TeßrikLer ßrA 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek
    Antikky bunu yazdı:

mantığa bak türk hackleme müslüman hackleme iyi adamdır hackleme oldu anam başka bill abimde çok iyi birisi ama elemanlar bill abimin windowsunda hep açık buluyorlar ne iş? onuda yapmasınlar yazık günah siz türkçe olan windowsta heklemezsiniz...

:) o kadar da demedik

hikaye
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek

la index hala duruyor bunlar siteye bakmıyormu yoksa :D

edit : şimdi fark ettim domaini kaptırmışlar zuhahahhaa :D

Name Server: NS1.NISERVERS.COM NS2.NISERVERS.COM

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esebo
    esebo's avatar
    Erkek
    helal sana nicsiz senden ders almak lazım  valla  ellerinden öperim valla sanki ben yaptım okadar zevk aldım kardeşlerim bölebişey yaptığını görünce

dostluğa yer bırakacak kadar savaş!Savaşa yer bırakacak kadar dost ol!...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    Azeri arkadaşlar.. Türk olduğunuzu bile kabul etmiyosunuz. Ne 2 devlet bir milletten bahsediyosunuz Allah aşkına? Sizin için rusyaya ultimatom yollamış bir ülkeyiz. Bilmem bilir misiniz.. ŞAyet ermeistan ile savaşa girerseniz ve rusya ermenistana yardım ederse direkt savaş açıyoruz ama sizin bunlardan haberiniz yok tabi.. Gelen Türk öğrencileri -kusura bakmayın azerbaycanı tanıyana kadar Anadolu Türkü derdim size de azeri Türkü- dolandırıp durun, kavga çıkarıp durun sonra da dayak yeyip gidin. Şimdi burada 2 devlet tek millet deyip insanları kandırmaya çalışmayın. Azerbaycana gelen Türk kendini rusyada sanıyo ve işin ilginç tarafı sizi yıllardır sömüren ağzınıza eden rusları bizden daha çok seviyosunuz. Orta asya türki cumhuriyetlerini ilk önce kim tanıdı? el altından size kim yardım etti? Kıbrıs gibi size de Kazakistana da Türkmesitana da Kırgızistana da milyarlarca dolar yardım ettik ve hala da yardım ediyoruz. Size beleş silahı geç helikopter, tank veriyoruz. bunlardan haberiniz var mı Türkleri dolandırırken, bizi becremeye çalışırken? Petrollerinizi işleten British Petroleum mühendislerine yaranmaya çalışırsınız. hiç dediniz mi bu adamlar benim petrolümü alıp sermayesini Great britain e gönderiyo.. Biz sizin için hiçiz tabi çünkü biz sizi hiç sömürmedik.. Özlü bir söz.. Kimin ağzına sıçarsan ona yaranırsın.. Şunu da söyleyeyim bundan 3-4 sene önce azeri kardeşlerimizde buradan yararlansın bizi yanlış tanıyorlar diye mesaj yazmıştım buraya. Ama sizde en ufak değişiklik yok. İyi anladık azerileri.. En azından Karabağı bırakıp kaçmalarından..
Toplam Hit: 18713 Toplam Mesaj: 55