Aziz Nesin %60"Da Haklımıydı Yoksa Daha Mı Üst Rakam Söylemesi Gerekiyordu?
-
boraks bunu yazdı:
-----------------------------CyberJihad bunu yazdı:
-----------------------------
%60 aptalmış da %65 dangalakmış da yok bu bile yeterli değilmiş de... Nasıl bir komplekstir bu? Zeka takıntısı mı desem? Çekememezlik mi desem? Sen nesin?(Aziz Nesin? :P ) Kim ispatladı senin zekanı? Ya da milletin zekasıyla uğraşma yetkisini nerden aldın... Kompleks... Çaresizlik... Eziklik...
-----------------------------"aziz nesin sen nesin" diye slogan atanlar kendisine hatırlatılınca, onlar övgü sözleri aslında, "sen" aziz demek biliyorsunuz demiş...
yukarıda yazacaklarımı az çok yazdım ama bu yazdığını görünce yazamadan edemedim kusura bakma :) espriyi de anlamadıysan "izah mizahi bozar" ama yine de açıklayabilirim ;)
-----------------------------Pöh! Mizahın da bi haysiyeti vardı biz buna mizah diyene kadar...
Çocuk atışması gibi..
-
gfb_soldier bunu yazdı:
2 tane akııllı vardı . bırı azız nesın bırı leyla .aziz nesin öldü geriye leyla kaldı. o da giderse naparız bilmiorum acıkcası .kim bizi aydınlatıcak .
-----------------------------çok haklısın kardeş sana sonuna kadar katılıyorum, şimdi halimiz ne olacak?!!
kim bu leyla denen zat, durmadan Türk büyüklerine veya Türklere hakaret içeren bizi küçük düşüren, aşağılayan topic ler açan birinin bu forumlarda yer alıp bizi aşağılamasını hazmedemiyorum artık. Ben Türküm ve çok şükür aklımız da fikrimiz de yerinde iki alman çapulcunun ve onların şakşakçılarının havlamalarına rağmen Türk olmaktan gurur duyuyorum.
-
CyberJihad bunu yazdı:
boraks bunu yazdı:
-----------------------------CyberJihad bunu yazdı:
%60 aptalmış da %65 dangalakmış da yok bu bile yeterli değilmiş de... Nasıl bir komplekstir bu? Zeka takıntısı mı desem? Çekememezlik mi desem? Sen nesin?(Aziz Nesin? :P ) Kim ispatladı senin zekanı? Ya da milletin zekasıyla uğraşma yetkisini nerden aldın... Kompleks... Çaresizlik... Eziklik...
-----------------------------"aziz nesin sen nesin" diye slogan atanlar kendisine hatırlatılınca, onlar övgü sözleri aslında, "sen" aziz demek biliyorsunuz demiş...
yukarıda yazacaklarımı az çok yazdım ama bu yazdığını görünce yazamadan edemedim kusura bakma :) espriyi de anlamadıysan "izah mizahi bozar" ama yine de açıklayabilirim ;)
-----------------------------Pöh! Mizahın da bi haysiyeti vardı biz buna mizah diyene kadar...
Çocuk atışması gibi..
-----------------------------büyük adamsın vesselam...mizah görecedir de burda gedik biraz büyük geldi sana ondan bence ;)
-
Bak sen..