folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aziz Nesin %60"Da Haklımıydı Yoksa Daha Mı Üst Rakam Söylemesi Gerekiyordu?

Aziz Nesin %60"Da Haklımıydı Yoksa Daha Mı Üst Rakam Söylemesi Gerekiyordu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberJihad
    CyberJihad's avatar
    Erkek
    boraks bunu yazdı:
    -----------------------------

CyberJihad bunu yazdı:
    %60 aptalmış da %65 dangalakmış da yok bu bile yeterli değilmiş de... Nasıl bir komplekstir bu? Zeka takıntısı mı desem? Çekememezlik mi desem? Sen nesin?(Aziz Nesin? :P ) Kim ispatladı senin zekanı? Ya da milletin zekasıyla uğraşma yetkisini nerden aldın... Kompleks... Çaresizlik... Eziklik...

"aziz nesin sen nesin" diye slogan atanlar kendisine hatırlatılınca, onlar övgü sözleri aslında, "sen" aziz demek biliyorsunuz demiş...

yukarıda yazacaklarımı az çok yazdım ama bu yazdığını görünce yazamadan edemedim kusura bakma :) espriyi de anlamadıysan "izah mizahi bozar" ama yine de  açıklayabilirim ;)

Pöh! Mizahın da bi haysiyeti vardı biz buna mizah diyene kadar...

Çocuk atışması gibi.. 

Bana kefendir yatak,sana tabuttur havuz//Sen kıvrıl ben gideyim son Peygamber kılavuz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strudll
    strudll's avatar
    Erkek

gfb_soldier bunu yazdı:
    2 tane akııllı vardı . bırı azız nesın bırı leyla .aziz nesin öldü geriye leyla kaldı. o da giderse naparız bilmiorum acıkcası .kim bizi aydınlatıcak .

çok haklısın kardeş sana sonuna kadar katılıyorum, şimdi halimiz ne olacak?!!

kim bu leyla denen zat, durmadan Türk büyüklerine veya Türklere hakaret içeren bizi küçük düşüren, aşağılayan topic ler açan birinin bu forumlarda yer alıp bizi aşağılamasını hazmedemiyorum artık. Ben Türküm ve çok şükür aklımız da fikrimiz de yerinde iki alman çapulcunun ve onların şakşakçılarının havlamalarına rağmen Türk olmaktan gurur duyuyorum. 

boş tenekeden çok ses çıkar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek
    CyberJihad bunu yazdı:
    boraks bunu yazdı:

CyberJihad bunu yazdı:
    %60 aptalmış da %65 dangalakmış da yok bu bile yeterli değilmiş de... Nasıl bir komplekstir bu? Zeka takıntısı mı desem? Çekememezlik mi desem? Sen nesin?(Aziz Nesin? :P ) Kim ispatladı senin zekanı? Ya da milletin zekasıyla uğraşma yetkisini nerden aldın... Kompleks... Çaresizlik... Eziklik...

"aziz nesin sen nesin" diye slogan atanlar kendisine hatırlatılınca, onlar övgü sözleri aslında, "sen" aziz demek biliyorsunuz demiş...

yukarıda yazacaklarımı az çok yazdım ama bu yazdığını görünce yazamadan edemedim kusura bakma :) espriyi de anlamadıysan "izah mizahi bozar" ama yine de  açıklayabilirim ;)

Pöh! Mizahın da bi haysiyeti vardı biz buna mizah diyene kadar...

Çocuk atışması gibi.. 

büyük adamsın vesselam...mizah görecedir de burda gedik biraz büyük geldi sana ondan bence ;) 

gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberJihad
    CyberJihad's avatar
    Erkek
    Bak sen..

Bana kefendir yatak,sana tabuttur havuz//Sen kıvrıl ben gideyim son Peygamber kılavuz...
Toplam Hit: 8234 Toplam Mesaj: 55