folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aziz Nesin"Den İslam Alemine Eleştiri

Aziz Nesin"Den İslam Alemine Eleştiri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

Allah aşkına şu herifi övmeyin ya.Konuşacağına sen bilim adamı olsaydınya sen bişeyler uretseydinya niye milletin başına bir lider edasıyla geçip konuşuyonki.Biz olayı nerede kaybettik biliyormusunuz ?söyliyeyim:İslam akıllı ol der müslümana aklını kullan der,peki bizler ne yapıyoruz Allah bizleri korur bizleri ilerletir.Bu düşünüş çok yalnış.Bizler aklın ve dinimizin gereği araştırmalar yapıp ilim tahsil etmek yolunda yurumeliyiz.Ne diyor "ilim çinde bile olsa gidin alın".Ve sorun onun gibi topların konuşmasıylada çözülmez çözüm Arge yatırımları devlet destekli ve insanlar fırsat verilmeli.Bilmiyormusunuz o beğenmediği muslümanlar ne makinalar icat ediyor benzinsiz araçSuyla çalışan araç kayısı makinası vs. çok örnekler var aklıma gelmiyor.

Ya artık neyi anlamıyorsunuz islamiyeti kötülemeye çalışanlar islamiyetin emirlerini doğru anlamış olsanız o güzel mesajları okuyabilseniz tartışmak için konu aramanıza gerek kalmayacak.Ben çok huzurluyum .Birde şu var herşeye negatif bakamak lazim yapıcı olalım yıkıcı değil yapmacık hiç değil.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

darkblood;
    Kimin forum için eksiklik kimin fazlalık olacağı bellidir.
    Daha önce birşey yazmıştım aynı konuyla ilgili , verecek cevabınız yoksa işin içinden "karıştırma lan milletin kafasını" "öküz!" "insan mısın sen!" şeklinde çıkmak çok kolaydır.Z-CHAN ı tanırım ki bazı konularda bende obnla tartıştım bkz:namus nedir? konuyu açarsanız görürsünüz.
    körü körüne inanmak -->bağnazlık . sorgulamaktan korkuyosunuz ya da sorgulayınca başka şeylere inanmaktan,eğer gerçekten dediğiniz kadar sağlam delilleriniz varsa ki burda elimizde 81 yazıyo,allah yazıyo gibi saçma şeyler dışında oturur tartışırsınız.en basitinden bu kadar şey,hayvan bitki vs 0 dan nasıl  meydana gelebilir?bunu sorduğunuzda bile karşı tarafın "z-chanı " kastetmiyorum bocaladığını görürsünüz.
    aziz nesin islam kötüdür falan filan da demiyor.
    Bkz: izlemeden konuşmak
    Bkz:İsme göre yorum yapmak
    Bkz:götten yorum yapmak

Biri demiş aziz nesin ne yapmış bilimsel çalışma üretseydi :) iştebu kadar kıt bi zihniyet bu adamı eleştiriyor.herkesin yetenek alanının farklı olduğunu çözememiş, newton yer çekimini bulmuştur ama newton vivaldi gibi bir eser verebilmiş midir müzik alanında?
    Aziz nesinde edebiyat alanında başarılıdır bir  çok ödülü falan vardır nasıl edidson edebiyatta başarılı değilse.
    Diğer bi not darkblood musun nesin tahir denen i.neyle ismimi yan yana koyma,eğer atatürk hakkında konuşan kişilere karşı sen de ateşle barut olmuyosan bu senin problemin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    AntiOksidan bunu yazdı:
    -----------------------------

darkblood;
    Kimin forum için eksiklik kimin fazlalık olacağı bellidir.
    Daha önce birşey yazmıştım aynı konuyla ilgili , verecek cevabınız yoksa işin içinden "karıştırma lan milletin kafasını" "öküz!" "insan mısın sen!" şeklinde çıkmak çok kolaydır.Z-CHAN ı tanırım ki bazı konularda bende obnla tartıştım bkz:namus nedir? konuyu açarsanız görürsünüz.
    körü körüne inanmak -->bağnazlık . sorgulamaktan korkuyosunuz ya da sorgulayınca başka şeylere inanmaktan,eğer gerçekten dediğiniz kadar sağlam delilleriniz varsa ki burda elimizde 81 yazıyo,allah yazıyo gibi saçma şeyler dışında oturur tartışırsınız.en basitinden bu kadar şey,hayvan bitki vs 0 dan nasıl  meydana gelebilir?bunu sorduğunuzda bile karşı tarafın "z-chanı " kastetmiyorum bocaladığını görürsünüz.
    aziz nesin islam kötüdür falan filan da demiyor.
    Bkz: izlemedne konuşmak
    Bkz:İsme göe yorum yapmak
    Bkz:götten yorum yapmak

Biri demiş aziz nesin ne yapmış bilimsel çalışma üretseydi :) iştebu kadar kıt bi zihniyet bu adamı eleştiriyor.herkesin yetenek alanının farklı olduğunu çözememiş, newton yer çekimini bulmuştur ama newton vivaldi gibi bir eser verebilmiş midir müzik alanında?
    Aziz nesinde edebiyat alanında başarılıdır bir  çok ödülü falan vardır nasıleidosan edebiyatta başarılı değilse.
    Diğer bi not darkblood musun nesin tahir denen i.neyle ismimi yan yana koyma,eğer atatürk hakkında konuşan kişilere karşı sen de ateşle barut olmuyosan bu senin problemin.
    iyi de niye körü körüne olsun , eğer birisi benim imanım var diyorsa imanın şartlarınada inanıyordur , orda ne diyo Allah'ın varlığına birliğine kitaplarına meleklerine inanmak diyo ve böyle devam ediyo eğer sen sorgulamaya başlarsan biyerde bunlarında varlığını sorgulamaya başlarsın ve Allah korusun imanın gider...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek

sorum bu adama haklı diyen arkadaşave aziz nesincilere?

sen imam hatip mezununun puanını kırarsan,sen o avrupada ki gibi insanlara öğrencilere insan gibi davranmaz olanak imkan laboratuvar açmazsan olanak imkan vermezsen ne bekliyebilirsin ?hangi yüzle geçip konuşabilirsin anlamak zor.. siz deilmisiniz zamanın da bu yasakları getiren savunan?? siz deilmisiniz imkan sağlamak yerine öğrencilere 'GİT AVRUPA DA OKU ' anlayışıyla verdiğiniz milyonluk burslarla gönderen.. madem bu kadar zekisiniz hiç mi kafanız basmıyo a.q bu paralarla olanaklar sağlayalım ünv açalım demeye? Adam ünv açalım der yök prof yok der sonra 2 dallama çıkar biri islamda ne var der eğitime ne yapabilmişler der diğeride HELAL OLSUN ADAMA der.. Amerikada ki evren bey den bahsetmeyi biliyosun da be cahil adam gitte almanya ya en üst düzey en kral doktorların mısırlı, faslı , TÜRK olduğunu gör.. Hiç haber izlemiyomusuz arkadaşlar bi sürü türk doktorlar var mucitler var ama tabi ne bekliyosunuz ki bir bilgin olarak geçipte kendi milletini geliştirmeye yönelik mesajlar vereceğine aşşağalamayı adeta milli vazife haline getirmiş insanlar arasında?? 

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    AntiOksidan bunu yazdı:

burada galiba taş bana geldi bende taşı tekrar geri yolluyorum .okumadan yazıları konuşmayın demişsin sende benim yazımı sonuna kadar okuyup cevabını yazsaydın.Cevap yazanları düşürmeye çalıştığın pozisyona sen düştün dostum.Yine söylüyorum o top bilim adamı olsaydıya yada olmasınada gerek yok yavv daha yapıcı daha düzgün bir lisanla konuşsaydıya kim kızardı ona.O zamanda ben hak verirdim ama hep provakasyon şeklinde konuşuyorlar (bu tip insanlar).Benim daha önceki yazımıda oku bu konuda 3. yada 4. sayfada ondan sonrada düşün.Bak benim bir cevabım daha vardı silinmiş hemen neden silindi kimsenin ekmeğine tuz doğramamalıyımki cevaplarım silinmesin neyse ya.Bir arkadaş demişki it ürür kervan yürür aynen öyle.(o top konuşsun).

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    tugra bunu yazdı:

sorum bu adama haklı diyen arkadaşave aziz nesincilere?

sen imam hatip mezununun puanını kırarsan,sen o avrupada ki gibi insanlara öğrencilere insan gibi davranmaz olanak imkan laboratuvar açmazsan olanak imkan vermezsen ne bekliyebilirsin ?hangi yüzle geçip konuşabilirsin anlamak zor.. siz deilmisiniz zamanın da bu yasakları getiren savunan?? siz deilmisiniz imkan sağlamak yerine öğrencilere 'GİT AVRUPA DA OKU ' anlayışıyla verdiğiniz milyonluk burslarla gönderen.. madem bu kadar zekisiniz hiç mi kafanız basmıyo a.q bu paralarla olanaklar sağlayalım ünv açalım demeye? Adam ünv açalım der yök prof yok der sonra 2 dallama çıkar biri islamda ne var der eğitime ne yapabilmişler der diğeride HELAL OLSUN ADAMA der.. Amerikada ki evren bey den bahsetmeyi biliyosun da be cahil adam gitte almanya ya en üst düzey en kral doktorların mısırlı, faslı , TÜRK olduğunu gör.. Hiç haber izlemiyomusuz arkadaşlar bi sürü türk doktorlar var mucitler var ama tabi ne bekliyosunuz ki bir bilgin olarak geçipte kendi milletini geliştirmeye yönelik mesajlar vereceğine aşşağalamayı adeta milli vazife haline getirmiş insanlar arasında?? 

Bakın arkadaşım nasıl ozetlemiş. Sağol hoca zihinlerimizi tazeledin.Ancak küçük görmeyi bilirler böyle zeki çok bilmiş insanlar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Z-CHAN bunu yazdı:

asla da olmayacak çünkü islamiyet artık öldü

Konunun ne amaçla açıldığı belli.Kilit.