folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aziz Nesin"Den İslam Alemine Eleştiri

Aziz Nesin"Den İslam Alemine Eleştiri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:
    -----------------------------

İt ürür kervan yürür diyen arkadaş cuk oturtmuş valla ne oldu şimdi ürüdü ve öldü gitti .islamın gücü hertarafa yayılmaya devam ediyor. neymiş müslümanlar buluş yapmamışmış boş boş konuşmuş işte takmayın kafaya

ve herzaman hazırlıklı olun çünkü yeryüzünde herzaman bozguncular olacaktır..tıpkı puşt bush gibi blair gibi ve islam a dil uzatan diğerleri gibi...

" neymiş müslümanlar buluş yapmamışmış  "

Alın size bir ornek; Fatih İstanbul a girdiinde yahudiler matbaayı kullanıorlarmıs yıl 1453, ama osmanlıda matbaa ne zaman kurulup kullanılmaya baslıo lale devri 1718 sanırım. Nedeni ne gavur icadı deyip hattatların falan filan tas koyması. Dusunun en az 3 nesil cehalete bilgisizlige terkedilmis. Yani bulus yapmadıgımız gibi gavur icadı muhabbetiyle faydalanılmamıstır bile.

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    islam ilk çıktığı yıllarda iyiydi güzeldi, zamanla yozlaştı ve anlamı çarpıtıldı. Bu sebeple islam dünyası çökmüş durumda(dünyaya bakın islam devletleri ve medeniyetleri ne halde görün) bu bir gerçek bunu kimse reddedemez. Bnim eleştirimde islama değil, islamın günümüzdeki halinedir. Aziz Nesin'inkide öyle. dikkat ederseniz "yobaz ve bağnaz"lardan bahsediyor o konuşmada..

öte yandan leyla atesitlerin mal ve salak olduğunu kim kanıtlamış mrk ediyorum. kanıtını koyda bizde görelim.

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

Z-CHAN bunu yazdı:
    yunysum sadece bekle diyorum asıl bomba konularımı bir iki güne açarım islamda bulduklarımı orada yazacam :)

yunusum diye bana dostlarım der diyebilrisin ne demiş mevlana NE OLURSAN OL YİNE GEL

bak hoca bi kere senin için müslümanlık şu olmuş

islamda kötü bişiler bulmam lazım

eee bul benim sana diyeceğim yine it ürür kervan yürür

bak nekadar çooooooooooooooooooooook müslüman var bi aziz diye biri üremiş ama kervan yürüyor şimdi sen diyosinki bende üriycem bekle bomba konular geliyo

gelsin istersen milyonlarca gelsin gene sana diyeceğim bu it ürür kervan yürür

bak hoca bu kervan yürüyor ne dersen de

bi it ürüdü öldü gittti

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    klinsmann
    klinsmann's avatar
    Erkek
    burdan yazarak memleketi kurtaramayız. memleketi fevkalade beceriyorlar. sakkallı hojalar evlatlarını yurt dışında okutuyor. kimi yurt dışında yaşıyor. 3 günlük dünyanın a..kyim her nerde yaşıyor ve yaşatılıyorsanız selamlar. yıl 2002 burda aynı muhabbet yıl 2007 burda aynı muhabbet. muhahaha. "amkp"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    lan sıçan seni yakaladığım yerde dövecem.. Allah'ın varlığını sen de biliosun senin amacın ne söliim mi sen özentisin, kendini akıllı sanan maymundan gelme ateistlere özeniyosun, yeni moda oldu bu da. rock ın anlamını bilmeyip de sırf özentiliğinden rocker gibi gezinen mallar var ya sen de onların maymunsu versiyonusun! mallık yapma adam gibi dur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek

cold-m4 bunu yazdı:
    lan sıçan seni yakaladığım yerde dövecem.. Allah'ın varlığını sen de biliosun senin amacın ne söliim mi sen özentisin, kendini akıllı sanan maymundan gelme ateistlere özeniyosun, yeni moda oldu bu da. rock ın anlamını bilmeyip de sırf özentiliğinden rocker gibi gezinen mallar var ya sen de onların maymunsu versiyonusun! mallık yapma adam gibi dur

kişisel hakaret yapmayalım.

ateistlere laf atıp duruyorsunuz, anlamaya bile çalışmadan. madem maymundan gelen ateistler çok salak açıklayın bakalım neden salaklarmış bir tartışalım. o zaman belli olur insanların zeka seviyeleri..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Oncelikle sunu soyleim yazacaklarım beni kapsar ama eminim ki diger pekcok arkadasımın da solemek istedigi su;

Bugun İslamla yonetilen ne kadar ulke varsa ne yazıkkı gelisememis, insan hayatının degersiz oldugu, emperyalizmin emrinde ulkelerdir. Belki bunun nedeni din degildir ama neden oleyse ezici cogunlugu musluman ulkeler olusturuyor?? Yalnız kimse bana dinimizde kapitalist olmak yasak ondan demesin.

Bugun turkiyede ibadeti arapca ile yapılıor, Madem bu din tum insanlık icin evrensel neden arap duvarlarının icinde olmak zorunda.Emnim pekcogu buna da saldıracak. YA mantıklı olun belkide tartısmanın nedeni dinin buralarda yada diger musluman ulkelerde asla anlasılmamıs olması, onu ceviren hacı hoca takımının menfaatperest olması.Yapılandırmayı cok diplere goturmeli bence

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberJihad
    CyberJihad's avatar
    Erkek
    Müslümanlar yenilir bazen ama İslam asla!!!

Bana kefendir yatak,sana tabuttur havuz//Sen kıvrıl ben gideyim son Peygamber kılavuz...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    ya arkadaşlar osmanlı hem musluman hemde en ileride ulkeydi neden geriledi biliyormusunuz söyliyeyim:Çünki bilim adamı İbni rüştten   sonra yetişmedi içtihat kapısı kappandı yani akıl yürütme olayı bitti böyle olunca sonuç belli.İslamiyet geriletiyor vsvs. dinimiz İlk önce Kuranın içinde arama yapmamızı emreder bulamzsan sünnet ve sonrasında aklını kullanmanı emreder ki bu istisna durumlarda .Bu top islamiyete laf atmasın ve onun gibiler insanların tembellikleri acizlikleri islamiyete lanse edilmesin lütfen

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sil_Bastan
    Sil_Bastan's avatar
    Erkek
    z-chan herkesin kafasını karıştırmaktan başka bi boka yaramıyosun bu sitede. amacın d ao zaman belli. tamam ateistsin amk ne olursan ol da bu kadar da uğraşma milletin kafasını kaıştırmaya

para yok pul yok iş yok karı yok kız yok gol yok hep hüsran amk...
Toplam Hit: 7420 Toplam Mesaj: 58